Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה חודשים הייתי בברלין ושמתי על האוזניים את הביטס של דר. דרה והבידוד היה מעולה, והיה מאוד מאוד נוח על האוזן.

אני טס לניו יורק ביום ראשון ואני רוצה בטיסה להיות עם אוזניות נוחות, עדיף מבודדות, הסאונד חשוב אבל לא יותר מדי, אני לא מאלו ששמים לב לכל dB .. אבל שישמעו סבבה שאוכל לשבת במשך 12 שעות ולראות סדרה טובה ושלא יכאבו לי האוזניים בגלל האוזניות.

האוזניות ב50 שקל שיש לי מחממות את האוזניים בטירוף..

שאלתי היא ..

האם המחיר של הביטס בניו יורק משמעותי נמוך מהארץ? אם כן אז אין סיכוי שאקנה אותם כאן ..

במידה ולא - יש כלכך הרבה סוגים אשמח להסבר .

אשמח כמובן להמלצה על אוזניות איכותיות (לא ברמה של הביטס אבל שכן יהיו נוחות מבלי שיכאבו האוזניים) - עד 300 ש"ח.

כמובן שמדובר על אוזניות שמתלבשות על האוזן - ולא בתוך האוזן.

תודה לכולם :)

פורסם

אני לאחרונה נתקלתי בשם Noontec Zoro ומאותו יום הBeats שלי יושבות בפינה ואני אפילו לא מסתכל לכיוונם .

נשמעות פשוט מדהים! אני לא מכיר אוזניות טובות יותר וניסיתי הרבה

ועולות רק 70 דולר

פורסם

ביטס הן המיץ של הזבל, בכל הנוגע למוסיקה בכל אופן. לא הייתי משלם על הדגם היקר מעל 100 שקל.

.Your average Notepad

פורסם

ביטס מציגים טוב כמה אנשים יקנו משהו בגלל המותג שלו.

הסאונד מעוות והבאסים מודגשים מידי ועל זה אתה משלם בארץ 800+ שקל

אני עם JBL Tempo OnEar. קניתי ב-300 שקל (גיפטקארד) בבאג לפני כשנה ומרוצה. עכשיו המחיר 250

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12957

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני קניתי mdr-v150 של SONY באיביי בסביבות 10-12 דולר כולל משלוח. חדשות ללא אריזה מקורית. לדעתי הן מצוינות ביחס למחיר.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sony+headphones+mdr-v150&LH_BIN=1&_sop=12&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR1.TRC0.A0.Xsony+mdr-v150.TRS0&_nkw=sony+mdr-v150&_sacat=0

בארץ הן נמכרות (ע"פ זאפ) 144-219 ש"ח והביקורת שם טובות:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877

פורסם

יכול להמליץ על sennheiser hd203.

איכות סאונד טובה מאד. עולות כ 200 ש"ח היום.

החיסרון היחיד מבחינתי: כבל ארוך של 3m- מיותר.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

לי יש AUDIO TECHNICA ATH-SJ55 עלו 250 או 300 ש"ח - מעולות

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אם בא לך לקפוץ קצת מעל הפופיק - SONY MDR V700

האוזניות נכון להיום הכי טובות שנתקלתי בהן (יש לי גם טכניקס), לרוב מיועדות לדיג'יים אבל אני מבטיח לך איכות בידוד וסאונד לא מהעולם הזה שגם אם יפול טיל לידך אתה תרגיש רק את הרעידות, אה, וגם אין הגבלת סאונד של ממש, אני ישן איתן באוטובוסים לפעמים כמו תינוק. נוחות מאוד

השתמשתי בהן במגבר (נחוץ על מנת להוציא את המיץ) עובדות מעולה עם מכשירים סלולריים / ניידים וכו', עובדות אצלי כבר קרוב ל 6 שנים ונראות חדשות.

אני בזמנו קניתי אותן ב 700 ש"ח.

היום בערך כ 450. שוות כל שקל ואני מתלבט אם לקנות עוד זוג כדי שיהיו בצד.

בארה"ב ממה שהבנתי עולות יקר יותר, כ 150$.

+ להמנע מזיופים (לא חסר לאף יצרן היום).

אבל בעקרון הכי תלוי במה אתה אוהב לשמוע

IMAG1507_1.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

קניתי ב B&H את ה 7506 של סוני בקצת מעל מאה דולר

מדהימות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מי שהציע לך את הסנהייזר- עסקה מעולה! אוזניות מדהימות. היו לי hd202 אבל ה203 די זהות. ברשותי כרגע JBL Tempo שנקנו ב250 ש"ח בבאג (מתנה מחברה שלי :D ). את הסנהייזר שהיו לי אהבתי יותר אבל גם אלו מדהימות. בידוד יוצא דופן וצליל נקי וטוב.

פורסם

הV700DJ של סוני לא מיוצרות יותר,

אותן החליף דגם ה V50 ואם אני לא טועה גם אותו הפסיקו לייצר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

צודק

אלו הדגמים המחליפים.

ליגה!

9ytepy3u.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בכנות? יש לי כבר כמה שנים את ה koss portapro. המכוערות האלה שעולות היום 200 שקל ויש להם אחריות לכול החיים?

כול פעם אני רוצה להחליף אותם כי נמאס כבר להיות 6 שנים עם אותם אוזניות,אבל פשוט לא מוצא כלום. או ששאר האוזניות פחות טובות או ברמה שלהם, או שטובות ממש בקצת ועולות פי 4 יותר.

אז "לצערי" אני עדיין תקוע איתן.

פורסם
הV700DJ של סוני לא מיוצרות יותר,

אותן החליף דגם ה V50 ואם אני לא טועה גם אותו הפסיקו לייצר.

זה לא אומר שאי אפשר למצוא אותן בארץ ובמחיר זול

אבל ה 7506 שהציעו כאן יותר עדינות לאוזניים ואם הן זולות יותר אז הן גם שוות יותר, הן מעולות ומתאימות בעיקר לסטודיו לעבודה וכו' אבל מאוד צבעוניות במוזיקה (פחות באס מה V700)

Opel Adam S 2017

פורסם
ברשותי כרגע JBL Tempo שנקנו ב250 ש"ח בבאג (מתנה מחברה שלי :D ). את הסנהייזר שהיו לי אהבתי יותר אבל גם אלו מדהימות. בידוד יוצא דופן וצליל נקי וטוב.

הJBL יותר קומפקטיות לא?

הסנהייזר 203 יותר קטנות מ205? כי 205 עצומות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...