Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפך להיות סמל עד שאיזה גנרל החליט בגלל כמה פמיניסטיות בעלות שפם ושערות בבית שחי שזה לא מוסרי.

ומאז הם פשוט משפצרים את זה ומכניסים את זה בתוך הכפל של החגורה...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב.. איך זה 12 עמודים ואף אחד עוד לא אמר את המילה "צעיר"? :wink:

פקששת.

ראה הודעה 69 בשרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רעיון הזוי,אבל אפשרי להגיע לבסיס עם רכב?

עזבו עלויות,אני מפחד מגניבה.

אף אחד לא יכריח אותך לנסוע באוטובוס, אתה יכול להגיע לבסיס עם הרכב כל עוד תמצא מקום להחנות אותו מחוץ לבסיס, כי אתה יכול לשכוח מלהכנס בש"ג עם הרכב.

פורסם

תוכל להגיע עד באר שבע ברכב, משם (מחנה נתן) תצטרך להגיע עם כולם בהסעה. אותו הדבר בחזור.

לפי מה שאני יודע, זה אסור, ואני מכיר נגדת שקיבלה אחלה קנס במשפט מג"ד כשהיא הגיעה עם רכב בלי לקבל אישור מראש.

פורסם

חוקים חדשים?

לצורך העניין לא מאמין שתהיה בעיה עד מחנה נתן. לא יודע לגבי גניבות.

בכל אופן, אתה באמת רוצה לנהוג הביתה אחרי שסגרת 2 שבתות, לא ישנת בלילה של חמישי, ויצאת בשישי ב11?

הייתי מוותר, הנסיעה בתח"צ זה כדי לישון בדרך :-)

פורסם

לפי מה שאני מכיר- בעיקרון לחייל סדיר אסור להגיע עם הרכב.

כדי להגיע בכל זאת, צריך לקבל אישור מיוחד. תופעה זו נפוצה בעיקר בבסיסים פתוחים, וקשה לי לדמיין חייל קרבי מגיע ברכב פרטי לקלע או לשיזפון...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יצא לי פעם להגיע במונית ספיישל ל"משטח הלבן" כי פיספסתי את ההסעה.

אלא אם שינו את ההנחיות, אני לא חושב שתהיה עם זה בעיה.

פורסם

איני יודע אם מותר או אסור - אבל לדעתי זה רעיון רע: הרכב יעמוד ללא השגחה במשטח גדול, סיכוי טוב שמישהו יפגע בו עם רכב אחר, שייפרץ, שייגרמו נזקי שמש, וכמובן שכאשר תרצה לנסוע הביתה אחרי שסגרת כמה שבתות תמצא מצבר ריק.

רכב לחייל קרבי הוא לוקסוס מיותר ובזבוז כסף ממילא לא יהיה לך זמן להנות ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקרבי? אוטו?

לא נראה לי שזה רעיון חכם.

יומיות - מעולה, אתה יוצא יותר מאוחר מהבית, מגיע הביתה לפניי כולם. (מניסיון)

חמשושים עם אפטר או שניים, גם לא נורא, גם טוב ונותן לך לצאת יותר מאוחר ולהגיע יותר מוקדם.

וכן, לרוב לא ירשו לך להכניס את הרכב פנימה. (אלא אם כן יש לך קומבינות עם הרס"ר/שומר בש"ג).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איני יודע אם מותר או אסור - אבל לדעתי זה רעיון רע: הרכב יעמוד ללא השגחה במשטח גדול, סיכוי טוב שמישהו יפגע בו עם רכב אחר, שייפרץ, שייגרמו נזקי שמש, וכמובן שכאשר תרצה לנסוע הביתה אחרי שסגרת כמה שבתות תמצא מצבר ריק.

רכב לחייל קרבי הוא לוקסוס מיותר ובזבוז כסף ממילא לא יהיה לך זמן להנות ממנו.

יותר מזה, לא הייתי קורא לזה לוקסוס אלא יותר בכיוון של טחינה לא נורמלית למי שגר מעל שעה נסיעה.

לרוב יוצאים עייפים מאוד וממש לא במצב של לנהוג.

• תוכן חדש...