Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבא מספק נייר זכוכית, לא נייר טואלט. עם זאת, ריפוד האסלה של כמה מהחבר'ה פה מוגזם - שני פסים איפה שאתם באמת יושבים וניגוב לפני מספיקים בהחלט. לרפד את האסלה כאילו זה משלוח רכיב אלקטרוני רגיש זה מוגזם ביותר. או שאנשים פשוט נהיו כוסיות...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנאדם רוצה להגיע לפלס"ר גבעתי ואתם דואגים לו לרכות נייר הטואלט?

או שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים או שסדר העדיפויות שלכם ממש משונה.

פורסם

הצבא מספק הכל לסדירניקים, למילואים - לא ממש.

קח איתך כמה גלילי נייר טואלט, אתה לא תאמין כמה זה נחוץ.

עוד כמה דברים - משחה נגד שפשפות, מנעול וסבון כביסה, גם יכולים להקל עליך את הטירונות.

הייתי בצה"ל כמעט 6 שנים - מחפ"ש ועד מ"פ פלגה מבצעית. את רוב השירות ביליתי בלבנון.

זו היתה החוויה הכי עוצמתית בחיי (חוץ מהאשה והילדים) שלימדה אותי המון.

בהצלחה.

פורסם

א. בשימוש במכונה לא צריך כל בוקר להידחף לשוקת עם כולם.

ב. חל איסור בהלכה היהודית על גילוח עם סכין, אז דתיים או מסורתיים חייבים מכונה.

ג. אם המכונה טובה, אז הגילוח יוצא חלק מספיק.

ולבנון זו אכן חוויה עוצמתית יותר ממה שאפשר לתאר במילים, אשמח אם לא אצטרך לחוות כאלו חוויות יותר בחיים שלי.

פורסם

קודם כל - מכונה טובה מגלחת היטב.

שנית - למכונה יש יתרון כאשר אתה בשדה, אין מים חמי ואין מראה (או שהתור תגלחת ארוך).

מעבר לכך - יש מספר שיטות פעולה של מכונות וכמובן איכויות שונות. אישית אני מעדיף את שיטת הסכין הרוטט מול רשת (בראון), יש המעדיפים את שיטת הסכין הסובב (פיליפס\נורלקו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה יכול- תתגלח כל ערב. טוב גם לחיים האזרחיים וטוב לכל אחד. (אלא אם אתם הומר סימפסון :lol:)

הגילוח מוריד מהעור שכבה דקיקה שמגינה עליו, וכשמתגלחים בערב, השכבה הזו מספיקה להתחדש עד הבוקר.

אמנם הפקודה הצבאית היא להתגלח כל יום, אבל אפשר לשנות אותה ל"להראות מגולח" כל יום.

אני בגיל 18 הייתי מתגלח פעם ב4-5 ימים ולא ראו, כל מקרה לגופו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הקנייה מחו"ל לא תגיע בזמן..זה כל כך קריטי אם המכונה תיהיה שטוחה?אני רוצה רגילה עם שלושה ראשים.

למישהו יש המלצה למכונה כזו?

כן - פטור גילוח

גם על זה אני חולק.

בשבטה, לכל פלוגת טירונים היה את מבנה השירותים והמקלחות שלה. היות והמשתמשים הכמעט יחידים היו הטירונים עצמם, מן הסתם היה להם אינטרס שיהיה שם נקי, וכך היה.

דמיין לעצמך מקום שכל בוקר במשך 3-4 חודשים לפחות עובר ניקיון ועומד למסדר.

אני לא אומר שהכל מצוחצח ושאפשר ללקק את הרצפה, אבל לפחות יש נייר טואלט (סביר לשימוש) מים זורמים, מברשות לניקוי אסלה ובלי גושים שצפים ומסרבים לרדת :shock:

לגבי האוכל בבא"ח, אני מניח שזה תלוי מקום ותקופה. שוב, אתן כדוגמא את שבטה של לפני 14 (פאק הזמן עף) שנה- עבדכם הנאמן התגייס במשקל 50 ק"ג וכעבור 3 חודשי טירונות שקל 65 ק"ג.

אם יש דבר שעשיתי בטירונות- זה לאכול טוב ומסודר.

איך אמר ג'חנון - "אתה בטוח שאנחנו בצה"ל?"

אצלנו אנשים הורידו ב3 חודשי טירונות בין 15-20 קילו כי האוכל היה זוועה (מילא) וכמויות שיגרמו לדוגמנית צמרת לבקש תוספת (אבל אין)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חיליק אמר לג'חנון :-P

לך תעשה ריענון בשרשור של גבעת חלפון :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

האוכל הכי מזעזע הוא בהכשרות בד"כ אח"כ בגדוד זה מתייצב למרות שאני יכול להעיד שבעזה הוצאתי כ"כ הרבה כסף על שמרלינג (שהיטו, תותח על ומרכבה, וגם מנת הרמטכ"ל) ועל הבגטים של איזה שיפודיה בשדרות ששכחתי את השם שלה, באמת שכל הקו היו רק קבבים או נקניקיות, שפשוט שניצל סחוס היה בגדר תפילה כל בוקר.

עצה שלי אל תתפנק אבל לשטח תביא דיגומים, אני מאמין שהסמל שלכם יכין לכם ארגז דיגומים עם כל מיני רטבים אבל אל תביאו את הווסטיישיר האנגלי הזה או אלף האיים כי אח"כ תראו ככה :mad: בשירותי שטח.

מי מתגלח, פטור זקן מהיום הראשון :)

התענוג שמוביל אותך

פורסם

"מצב רוח טוב"

שמור בתוך פחית סגורה לשעות הקשות.

(ויהיו הרבה כאלו).

ד"ש חם -

לנבטים דרום.

גבעות גורל.

ירוחם.

וכל ערי הגדה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
כל מי שרוצה מקבל אותו?

ממש לא.

ופטור מגילוח בא ביחד עם ריתוק לבסיס עד שהזקן שלך יצמח בצורה נורמאלית ולא תראה כמו מישהו ששכח להתגלח במשך כמה ימים.

• תוכן חדש...