Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שת"צ, זה מה שתגיד למפקד שלך כשתקבל שבת - חשוב.

2. אני בצבא הלכתי "קומנדו" ולא מרצון, ו אההה כן, אל תחייך.

3. בטירונות קיבלנו 3 זוגות, ברגע שהראשון התייבש מהזיעה החלפנו.

4. יש לך זמן לישון, שן, אל תבזבז את זמנך על פרוטות כמו כביסה.

5. מקווה בשבילך שתיפול על פ"פ יפה.

זה נכון

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
10 גלילים?אולי אני אקח חבילה של 48 וזהו..

האוכל עד כדי כך גרוע שאצטרך ל***ן כל כך הרבה?

אוכל זוועתי, שירותים מטונפים, אילתורים בשטח, ״הי יש לך נייר״, ועוד דוגמאות. אתה תתפלא כמה נייר ילך לך בשבוע. איפשהו באגף לוגיסטיקה בצה״ל יושב איזה ברנש שבטוח שהקצאה של גליל לפלוגה לשבוע זה מה שיצל את צה״ל מקיצוצים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברור במובן של הגיינה, ועדיין אתם חבורה של כוסיות.

בזמני עלו טענות על צריכה גבוהה של נייר טואלט לפלוגה, התברר שכמה חברה היו מרפדים את האסלה, למחרת סגרו לנו את השירותים לשבוע, מי שרצה לחרבן היה הולך לקצה הבסיס עם את חפירה.

פורסם

הי, בהתחשב בתנאים בלא מעט מהבסיסים בהם יצא לי להיות - זה פתרון עדיף בהרבה. יותר מזה, תמצא לעצמך ארגז של ברוסים ותהיה קינג :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הי, בהתחשב בתנאים בלא מעט מהבסיסים בהם יצא לי להיות - זה פתרון עדיף בהרבה. יותר מזה, תמצא לעצמך ארגז של ברוסים ותהיה קינג :roflmao:

הפתרון האידאלי לשבוע שטח!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כל הכבוד לכל ה"גברים" שלא ריפדו אסלה.

לכל אדם יש את רמת ההיגיינה שהוא מוכן לחיות בה, כמובן עם שינויים מסויימים בתקופת הצבא.

פורסם
שקול לרכוש מכונת גילוח חשמלית (על סוללות או נטענת). יש מכונות קטנות ושטוחות שקל להכניס לכיס או לתיק הרחצה, עולות פרוטות (בחו"ל סביב 10 דולאר) ויפתרו לך בעיה של גילוח בתנאי שדה עם מראה שבורה ומים קרים.

הקנייה מחו"ל לא תגיע בזמן..זה כל כך קריטי אם המכונה תיהיה שטוחה?אני רוצה רגילה עם שלושה ראשים.

למישהו יש המלצה למכונה כזו?

פורסם
שירותים מטונפים

גם על זה אני חולק.

בשבטה, לכל פלוגת טירונים היה את מבנה השירותים והמקלחות שלה. היות והמשתמשים הכמעט יחידים היו הטירונים עצמם, מן הסתם היה להם אינטרס שיהיה שם נקי, וכך היה.

דמיין לעצמך מקום שכל בוקר במשך 3-4 חודשים לפחות עובר ניקיון ועומד למסדר.

אני לא אומר שהכל מצוחצח ושאפשר ללקק את הרצפה, אבל לפחות יש נייר טואלט (סביר לשימוש) מים זורמים, מברשות לניקוי אסלה ובלי גושים שצפים ומסרבים לרדת :shock:

לגבי האוכל בבא"ח, אני מניח שזה תלוי מקום ותקופה. שוב, אתן כדוגמא את שבטה של לפני 14 (פאק הזמן עף) שנה- עבדכם הנאמן התגייס במשקל 50 ק"ג וכעבור 3 חודשי טירונות שקל 65 ק"ג.

אם יש דבר שעשיתי בטירונות- זה לאכול טוב ומסודר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אגדת הסודה לשתייה?.....

לא יודע מה איתך, אני לא זוכר שהיינו מדוכאים מינית שהרי אם כן היינו מדוכאים, לא היה צורך להשתמש במשפט הכל כך נכון "קוץ בעיר פרח במדבר"..

עכשיו משתמשים במושג בנות חלבה. As in החטיף חלבה - בד"כ באזרחות זה משהו שאתה לא נוגע בו, אבל במנת קרב זה דליקטס :lol:

פורסם
הקנייה מחו"ל לא תגיע בזמן..זה כל כך קריטי אם המכונה תיהיה שטוחה?אני רוצה רגילה עם שלושה ראשים.

קח את המכונה הכי זולה של פיליפס עם מה שהם קוראים 3D.

פורסם

ציינתי את המחיר כיון שהבאתי לבני מכונה כזו שקניתי בדוכן של ציוד נסיעות בנמה"ת של פרנקפורט. בסופו של דבר הוא העדיף סכין, אבל בור עתודאי ולא ל כך מכיר שטח.

אישית היתה לי בשעתו מכונת פיליפס שני ראשים שאכלה רביעיות של סוללות AA, עשתה עבודה סבירה לכל היותר אבל מדובר בדגל מלפני 30 שנה כך שקשה להשוול למה שנמכר היום.

ובכל זאת אני ממליץ לך לחפש מכונה שטוחה מסיבה פשוטה: היא תופסת פחות מקום בתיק ובערכת הרחצה, שגם כך צפופות, וקרוב לודאי גם שוקלת כמה גרם פחות וגם זה יתרון.

מעיון קצר בזאפ - אפשר למצוא מכונת קטנות במחיר סביב 100 -120 ש"ח ועוד כמה עשרות שקלים יאפשרו רכישת מכונת שלושה ראשים של פיליפס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שמח שעוד חברה כאן מבינים שנייר טואלט חשוב לפחות כמו נשק בלי מעצורים.

1 מקווה בשבילך שתיפול על פ"פ יפה.

לא יודע אם זה יתרון או חסרון, בתכלס, מרגע שהוא על מדים הוא יהיה חרמן וירצה ל**** **ד כל הזמן, בטח בשירות קרבי. בנוסף לזה, פ"פ יפה מעלה את הסיכוי שהוא ישאר שבתות עקב "שבירות" שמירה :lol:

לדעתי, עדיף כבר דבה מכוערת, את הכוסיות תשמור לסופ"ש כשתיהיה שיכור.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...