Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל יכול להיות, אתה לא יודע איפה תהיה ועם מי, בצה"ל מנסים לצמצם את התופעה אבל גניבות יהיו, ולכן חשוב שתסמן ציוד אישי (לגבי סימון ציוד ב', עדיף שתשאל לפני, כי חבל על השבת).

פורסם

לא ינעלו את התיקים, הם יהיו באוהל ללא השגחה כל היום (למעט מאזין פלוגתי).

ממליץ בחום לעשות הכל בשביל לקבל פטור זקן, גם אם זה להצהיר שאתה דתי. פטור חוסך המון זמן, חוסר נוחות, כאבים ועצבים.

פורסם

אני לא זוכר קושי מיוחד בגילוח. אתה מקבל רבע שעה להתגלח, לצחצח שיניים ולעשות גלחצ אם יש משחה, מתרגלים.

אל תשכח שזה זיפים של יום אחד.

במיוחד שכשהייתי מגדל נראיתי לא מסודר.

לגבי נעילות, כולם חברים עד שנעלם לך כסף, נגן מוזיקה, אוזניות, כשאתה חוזר משבוע שטח. אני הייתי מנסה להימנע מזה ולנעול.

פורסם

בשבוע שטח או יציאה לשישבת מקפלים את המאהל- מעיפים את כל הציוד למכולה, ומה שנשאר זה רק מיטות

כל ההודעות בשרשור הזה עשו לי פלאשבקים מהטירונות, וממרום 14 השנים שעברו מאז בהחלט אפשר לומר שזאת חוויה שאמנם באותו הרגע נראית מעצבנת ומציקה, אבל בגישה נכונה ובדיעבד זאת חוויה כיפית עם הרבה רגעים מהנים.

בהצלחה לכל מתגייסי מחזור אוגוסט 13- סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא גאה בכם :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מי שמתגייס עם זקן (כזה שרואים בתמונה של 2X2 ס"מ) יכול לבקש פטור זמני מגילוח (נדמה לי משהו כמו 30 או 45 ימים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני גם ניסיתי את הקטע עם הזקן, לא התגלחתי איזה שבועיים לפניי הגיוס, והיה גם הזמן של ספירת העומר.

את האמת שזה כמה ימים עבד, עד שבא הרס"ר ועשה לנו מסדר. :evil:

(והלך הזקן כמובן באותו ערב)

וכן, תסמן את כל הציוד שלך - זה חשוב. אפילו בתור מי שעשה טירונות וקורס בבסיס מסודר (בה"ד 7) היו גניבות ופריצות לארוניות וקיטבגים. אני סימנתי גם ציוד ב' בלי לשאול אף אחד.

זה היה קריטי, כי יום אחד בבוקר מצאתי את עצמי עולה לשמור והאפוד שלי לא נמצא לידי, התחלתי לסרוק את כל החדרים של האנשים שהיו איתי בקורס ומצאתי את האפוד שלי מתחת למיטה של מישהו אחר! :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
והיה גם הזמן של ספירת העומר

"ולמה הנעליים לא מצוחצח? גם כן ספירת העומר?" :-D משפט פארודיה על רסרי"ם

מה לקחת לשירות קרבי?

שכחתם את הפריט הכי חשוב- קטשופ בשביל מה קטשופ? בשביל החצץ שהולכים לאכול

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בהד 7 זה המקום הכי מוכה גניבות שהייתי בו. יום אחד קמנו אני וחברי החדר וגילינו שגנבו לנו את החלון. עשיתי מעשה והודעתי לקורס השכן שאני לוקח חלון אחד לפי רצוני והיה והוא ייעלם, כל החלונות בבנייין יהיו מתחת למיטה שלי והם מוזמנים לבוא ולבקש אותם.

מיותר לציין שלא אספתי את כל החלונות של הבניין, כמו כן לא נגנב לנו יותר חלון.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בהד 7 זה המקום הכי מוכה גניבות שהייתי בו. יום אחד קמנו אני וחברי החדר וגילינו שגנבו לנו את החלון. עשיתי מעשה והודעתי לקורס השכן שאני לוקח חלון אחד לפי רצוני והיה והוא ייעלם, כל החלונות בבנייין יהיו מתחת למיטה שלי והם מוזמנים לבוא ולבקש אותם.

מיותר לציין שלא אספתי את כל החלונות של הבניין, כמו כן לא נגנב לנו יותר חלון.

דווקא פלאפונים לא גנבו.

אבל לגנוב לי מדי א', מימיות ועוד כמה שטויות כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גניבה זה רק של ציוד א' ואישי, ציוד ב' זאת השלמת ציוד, לא צריך לעשות מזה יותר מידי.

לקחו לך מחסנית (למשל), אתה יכול לעלות מת"ש או לקחת ממישהו אחר, אם תבחר להשפט על כל דבר שהשלימו ממך אתה לא תראה את הבית הרבה (או בכלל).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשבטירונות גנבו לי מחסנית מהאפוד וזה היה כמה דקות לפני מסדר כוננות, איחלתי לגנב שלל יסורים אכזריים על השבת שקיבלתי בגללו.

בפעם אחרת בגדוד כשגנבו ממישהו ציוד ב' הוציאו את כולנו החוצה באמצע הלילה לשפוך את התיקים על האדמה כדי למצוא את הגנב.

"השלמת ציוד" זה גניבה. אל תעשה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יקח בערך שבוע לכל הפלוגה לדעת שכל מי שחסר לו משהו יכול בכיף להשלים ממך ציוד ואתה תרוץ להשפט עליו כמו ילד טוב, נראה כמה זמן בנאדם יוכל להחזיק במצב הזה.

אנשים יתחילו להשלים ממך רק ע"מ לראות כמה רחוק אתה תלך עם הגישה הזאת, אתה תהפוך את עצמך לזונה של הפלוגה.

בטירונות שלי, אנשים שהלכו ולמפקדים להתלונן על השלמות ציוד ב' (שבעקבותיו באו מסדרי בושה) קיבלו שמיכה אחד-אחד, מיותר לציין שאף אחד מהם לא סיים מסלול.

אני לא בעד השלמות ציוד, אני פשוט אומר שאם תהיה "יותר קדוש מהאפיפיור" החבר'ה שאתך יאכלו אותך בנוסף למפקדים שפעמיים בשבוע ישפטו אותך על חוסרים, בסופו של דבר אם אתה לא תבקש החוצה, המפקדים שלך יעיפו אותך.

פורסם

לא צריך לעשות מזה סיפור כבד, השלמות ציות תמיד היו ויהיו בצבא, ככה סוגרים חוסרים לפני מסדרים (או שמנסים להיות ילדים טובים, מתלוננים למפקד ועולים מת״ש).

השלמות ציוד תמיד יזכירו לי את האימון מתקדם בהר קרן כשגילינו בשירותים שלנו (גבעתי) אבנים ולכלוך וכתובות ״השחורים (שמשון) ילכלכו והסגולים ינקו״.

זה קרה בדיוק יום לאחר מסדר בו גילינו שיש לנו חוסרים קטנים ברס״פיה.

בהליך בזק התארגן צוות פשיטה+צוות הסחת דעת.

3 שעות מאוחר יותר עשינו ״רילוקיישן״ לרס״פיה של שמשון למשטח האימונים שלנו (כן, הרמנו להם רס״פיה ק-ו-מ-פ-ל-ט).

טישטשנו עקבות, העלמנו את העודפים (הגדולים, יש לציין) של הרס״פיה המשודרגת שלנו וקמנו לבוקר של צעקות במשטח שמשון+משפטים.

אנחנו יצאנו נקיים, ועם המון ציוד.

שינקו את זה..

:twisted:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מת"ש?! נשארתי שבת כי לא הייתה לי כוננות בגלל שאיזה בן ז#$ה איבד מחסנית וגנב ממני 2 דק' לפני המסדר.

זאת היתה הפעם היחידה שהצליחו לגנוב ממני משהו בשירות כי מאז התחלתי להשתמש במנעולים לקיטבג והארונית.

ההוא שבגללו עשו מסדר בושה היה מ"כ, באחד הדילוגים נעלם לו משהו מהקיטבג והוא התעצבן.

להשלים ציוד מיחידה אחרת שהתנהגו כמו בני ז#$נות זה עוד בסדר, אתה לא דופק את החברים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...