Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"מצב רוח טוב"

שמור בתוך פחית סגורה לשעות הקשות.

(ויהיו הרבה כאלו).

.

קשה יש רק בלחם...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי אפשר לשקר יש רגעים קשים וצריך לדעת לקחת אותם ולחבק אותם להתמודד ולהמשיך קדימה, אין יותר מדי ברירות, אבל כל הפתגמים האלה לא יעזרו לו שיגיע לפסגת ההר עמוס במשקל ומתקשה לנשום, מחשבה על הבית או על החברה תעזור הרבה יותר מאשר לחזור על מנטרות שברגעים קשים לא שוות הרבה, כי כשאתה לא חווה את הרגע אתה לא יכול לדעת מה היה שם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הכל עובר, והכל בראש.

כל אחד לוקח את השירות שלו בצורה שונה.

יש כאלו שקשה להם יותר/פחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
"מצב רוח טוב"

שמור בתוך פחית סגורה לשעות הקשות.

(ויהיו הרבה כאלו).

לאאא, כל הכיף זה להתמרמר עם כולם על כמה חרא המצב שבו אתם נמצאים. אישית זה תמיד עודד אותי בשעות "הקשות".

למשל בשבוע שדאות שמעתי כ"כ הרבה בדיחות שואה שהיה אפשר לעשות מזה מופע סטנד אפ.

לפני שאתה מתגייס כולם אומרים לך לא לדאוג מהטירונות, שמותר לבכות, כל מיני שטויות כאלה. אף פעם לא הבנתי למה. הטירונות היתה החלק הכי מצחיק בשרות שלי. בסדיר היה סתם משעמם ומדכא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אסור פטצ'ולי, להתמרמר זה הכי כיף אבל הבעיה היא כשאתה מוצא את עצמך מהרהר לבד על כל מה שדיברתם במהלך סטטית ומגיע לתובנות ממרמרות עוד יותר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כן, שמעתי על ההפלצה לגבי הפצ'ולי, אח"כ רוצים שננצח מלחמות, למזלי בזמני הקודקודים היו יותר מפקדים ופחות נקבות.

אם תשאלו אותי, לפוליטיקלי-קורקט אין מקום בשדה המערכה, אנחנו עושים ונעשה מה שאנחנו צריכים לעשות בשביל לנצח.

אני באמת מקווה שהמח"ט מצא דרך לרדת מהסולם הזה.

פורסם

צ'בורשקה זה במקום הפצ'ולי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא משנה מה, אל תיקח את כיסוי המיטה הזה :)

ואיפה גנה התנין? רגע, גנה זה גנדי? ומאיפה השם גנדי מוכר לי? אהמ אהמ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

צ'בורשקה הוא לא דובי. יש גבול!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
צ'בורשקה הוא לא דובי. יש גבול!

הדוב הזה קשור למשהו של רוסים? מזכיר לי את הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=GCRhOgf91o8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=bA5sesmJeHg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...