Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרה לנושא השרשור - היא באמת לא מבינה שזה הורס לך את כל היום?

מי שנוחר \ מעיר בשעונים מרובים צריך להיות זה שמתחשב.

בן הזוג שלי למשל מבין שאם הוא נוחר לידי או שאני מעירה אותו שישנה תנוחה, או שהוא הולך לישון במקום אחר. הוא מסכים לזה כי הוא מבין שאני לא מסוגלת לישון בצורה אחרת ושכל היום אחרי זה אני יותר גרועה מ-Grumpy Cat.

פורסם
חזרה לנושא השרשור - היא באמת לא מבינה שזה הורס לך את כל היום?

מי שנוחר \ מעיר בשעונים מרובים צריך להיות זה שמתחשב.

בן הזוג שלי למשל מבין שאם הוא נוחר לידי או שאני מעירה אותו שישנה תנוחה, או שהוא הולך לישון במקום אחר. הוא מסכים לזה כי הוא מבין שאני לא מסוגלת לישון בצורה אחרת ושכל היום אחרי זה אני יותר גרועה מ-Grumpy Cat.

זה גבר זה? לגבר יש זכות לנחור בקולי קולות! לאן הגענו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אני בעד לשים איזו מערכת עוצמתית למשך שבוע שתנגן איזה שיר מטאל כבד בווליום גבוה בשעה קבועה מראש (שעון מעורר עוצמתי עם שיר מעיר מתים).

שבוע אחד והיא תתחנן כולל הסכמה להתעורר גם משעון לא מעורר.

אישית? 90 אחוז מהזמן אני מתעורר לפני השעון ומכבה אותו

:lol::lol::lol:

זה רשע קצת,

אבל את האמת כמה פעמים בצבא הערתי אנשים עם מטאל, זה נגמר בזה שבלילה לאחר מכן הם ביקשו: "בחייאת תשים משהו אחר אני אקום רק לא זה" :lol: (וזה היה כולה מגלקסי S 2 מתפרק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בבקשה. שעון מעורר שמיועד לחרשים/כבדי שמיעה. שמים אותו על היד, או מתחת לכרית, והרטט דואג להשכמה.

מקווה שהרטט לא יעיר אותך...

http://www.amazon.com/Silent-Vibrating-Personal-Alarm-Shake-N-Wake/dp/B0027A573Q

מקווה שזה עוזר.

דרך אגב, חברה שלי מתארגנת לעבודה ב10 דקות, שותה קפה עוד 5 דקות, ויוצאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
:lol::lol::lol:

זה רשע קצת,

אבל את האמת כמה פעמים בצבא הערתי אנשים עם מטאל, זה נגמר בזה שבלילה לאחר מכן הם ביקשו: "בחייאת תשים משהו אחר אני אקום רק לא זה" :lol: (וזה היה כולה מגלקסי S 2 מתפרק)

זה כל הרעיון, שהיא תרגיש מה הוא עובר כל בוקר והיא מיוזמתה תקום לכבות את השעון.

תאר לך מה זה לישון עם מישהו שבלילה מתעוררת מתישבת במיטה ופתאום נופלת לאיזה צד והכל תוך כדי שינה.

פעם אחת התעוררתי מזה נתתי לה דחיפה קלה לעבר הקיר והסתובבתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צביקי מה אתה צריך לקום לבית ספר? וואי הייתי מתפוצץ מעצבים אם זה היה קורה. זוגתי שתחיה פשוט מדליקה את הטלויזיה ולאט לאט מגבירה את הווליום של החדשות עד שאני שומע את השמע ישראל ודן קנר או מלאכי חזקיה ואז אני קם, עם הקפה זאת כבר פינת הספורט עם בני פייסיק.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עדכון מליל אמש:

בסביבות חצות, הראיתי לחברתי את השרשור, בזמנו היו כ-35 תגובות, קראנו בכיף, צחקנו והלכנו לישון בחיוך.

בבוקר אני מניח שלאחר צלצול או שניים היא כבר הזיזה את ישבנה לכיוון הסלון, כנראה מעצם העובדה ששתפתי אותה

בנושא ושהוא אכן עקרוני עבורי ושבסה"כ הדבר פוגע בי מאוד.

הבעיה של חברתי היא שהזיכרון שלה כמו של כ-90 אחוז מהאוכלוסיה - זיכרון קצר.

יש לי הרגשה מאוד לא טובה שאותו הפזמון הרגיל והמרגיז יחזור על עצמו בבוקר, בייחוד ועכשיו כבר 00:30 ואני לא רואה אותה

מזדחלת לכיוון המיטה (בטח נרדמה לה בסלון עם תכניות הריאליטי המפגרות שלה, היא תתעורר עוד חצי שעה כהרגלה ותצטרף אלי).

אני מאוד מקווה שאתבדה ושאוכל לקום בשעה סבירה הבוקר, בייחוד ויש לי יום ארוך מחר (עבודה + לימודים עד הלילה).

אעדכן מחר כמה כמה יצא.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בבית הקודם היו לי שכנים חלון ממול שהאבא היה מתעורר היה שם בטלווזיה הקלטה של פרק בסדרה "שמש", הזוי אבל אמיתי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

דרך אגב, חברה שלי מתארגנת לעבודה ב10 דקות, שותה קפה עוד 5 דקות, ויוצאת.

איזה כיף לך, אני אוכל קנאה. יש מצב לטרייד-אין?

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...