Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פתרון פשוט בהרבה בלי רעש וצלצולים: מים, לשתות כמה כוסות לפני השינה.

הצורך במתן פיפי יעיר אותה כבר לבד וישלוף אותה מהמיטה ללא התערבות כירוגית.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אףפעם לא הבנתי אנשים שצריכים 700 שעונים כדי לקום, בן אדם מבוגר צריך טיפת אחריות אישית כדי לקום בשניות הראשונות שהשעון מצלצל...הפיתרון הוא לדבר איתה ולהסביר לה שאתה לא יכול להמשיך ככה אין שום קשר לאהבה וכו׳.

לפני שאתם זוג ואוהבים אתה בני אדם שצריכים ללמוד להתחשב אחד בשניה.

• אחראי פורום
פורסם

האמת שממש מעניין אותי איך מגיעים למצב של 3 שעות להתארגנות.

בפחות משליש אנחנו עושים את זה יחד עם ארגון של ילד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש לי חבר טוב כזה, ללא 100 צלצולים בבוקר הוא לא מגיע לא לעבודה, לא ללימודים, גם לא לחתונה

אחרי זה מתפלא למה פיטרו אותו מ 20 סוגי עבודות.

בקיצר, האישה באמת צריכה להתחשב בך, כי כשאתה יושב ואומר לה שזה לא אפשרי כשהיא קמה עם יותר מצלצול אחד על הבוקר והיא לא ממש שמה על זה, אז יש פה בעיה.

Opel Adam S 2017

פורסם

למען האמת גם אני הייתי כזו פעם - לא הייתי מצליחה לקום עם פחות מ-3 סנוזים (עד לפני שנה בערך).

היום השעון המעורר מצלצל ברבע לשמונה, בן זוגי קם להתארגן ואני כבר לא מסוגלת לחזור לישון אפילו - פשוט מתעוררת לי לאט לאט במיטה.

אצלי השינוי היה קשור לשינוי עבודה - לעבודה הקודמת שלי ממש לא רציתי לקום (ממש סבלתי שם) ואילו היום, מצבי טוב בהרבה - אני קמה בבוקר לעבודה שאני נהנית להגיע אליה ואולי בגלל זה כ"כ קל לי לקום.

פורסם
אף פעם לא הבנתי אנשים שצריכים 700 שעונים כדי לקום, בן אדם מבוגר צריך טיפת אחריות אישית כדי לקום בשניות הראשונות שהשעון מצלצל. הפתרון הוא לדבר איתה, ולהסביר לה שאתה לא יכול להמשיך ככה. אין שום קשר לאהבה וכו׳. לפני שאתם זוג ואוהבים, אתה בני אדם שצריכים ללמוד להתחשב אחד בשנייה.

+100

אחריות. זה בדיוק כמו שאני לא מבין אנשים שמאחרים באופן סדרתי. זה הכל עניין של אחריות. קח את עצמך בידיים ותבין שאתה אדם בוגר, ולא ילד (במקרה שלנו ילדה) בן 7.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הדיבורים האלה על אחריות זה בולשיט.

אדם חסר אחריות בכלל לא ידאג לשעון מעורר, יקום מתי שבא לו ויאחר לכל מקום.

בן אדם עובד מצאת החמה ועד צאת הנשמה ובסך הכל רוצה להנות קצת מהשינה שלו. מה יש, אפשר לחשוב שכל בוקר אתם קמים להציל את העולם.

לדעתי יש 2 אופציות: או שתכריח אותה להתעורר בפעם אחת מצלצול יחיד, או שאתם צריכים לישון בחדרים נפרדים - אחרי שהיא נרדמת תעבור לחדר אחר ותישן שם עד שבא לך לקום בלי הפרעות. נכון שאתם חברים וזה לא נשמע משהו, אבל כדי שהיא לא תצטרך לשנות את הרגלי היקיצה שלה ושניכם לא תצטרכו להתחיל את היום בצעקות ומריבות (שזה לדעתי הכי גרוע שיש).

תעזבו את הקלישאה הזאת של להתעורר אחד ליד השניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ועם המשפט הזה שרפת את האפשרות להראות לה שוב את השרשור :lol:

למען האמת היא בדיוק נכנסה למיטה ברגע שכתבתי את המשפט הזה, העיפה מבט ואמרה לי: "טרייד אין אה? אני אראה לך

מה זה טרייד אין".

היא לא התעצבנה באמת אך השתמשה בזה בתור תירוץ לזה שהיא ממש "עייפה", סובבה גב והלכה לישון.

כמובן שאין צורך לציין שלא היה סקס.. הבנתי אותה למרות זאת, אחרי הכל, הכינה לי מוקפץ לעבודה שעמלה עליו שעתיים.

:|

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הרעיון להראות לבנות הזוג שרשורים בCARS נחמד עד גבול מסויים -לגיטימי להראות לה עוד זוית/פרספקטיבה לנושא הזה ושאתה לא היחיד בעולם שזה מפריע לו,עד כאן הכל בסדר. אבל ברגע שמתחילים "לתקשר איתה/ביקורת בונה" בעקיפין דרך דרך הפורום , זה ניסיון לא מוצלח במיוחד לגרום לה להבין משהו שאפשר היה לעשות בשיחה רגוע.

צריך גם להבין שיש אנשים שאצלם כל שינוי זה תהליך, לא במכה ולא בלחץ.

הכי כיף זה שהזוג מתקשר ומתחשב אחד בשני, אבל גם מוותר בדרך קצת מעצמו למען הזוגיות. למצוא את המכנה המשותף הזה לא תמיד קל, ויש אנשים אטומים שלא מתאימים אחד לשני ונלחמים בכח עד שהזוגיות נהרסת. הכי גרוע זה ליצור מריבות מכל דבר קטן ומכל נושא - כשלא יודעים לתקשר,שומרים בבטן ובסוף כשרוצים להציף את הבעיה עושים את זה בטון קצת מתלהם שגורם לצד השני הרגשה לא נעימה. קצת קשה ללמד בן אדם דרך פורום איך לתקשר נכון, ולכן כפי שאמרתי בתחילת ההודעה עדיף להשאיר את הדברים הקטנים בזוגיות ברמת פלטפורמה לרעיונות, ולא להשתמש בו כאמצעי תקשורת עם האישה. (JUST SAYIN :wink: ואני לא מדבר ספציפית על THE-ONE שהקוונות באמת טובות(מחר אתה קם להכין ארוחה,כן? :)), אלא על עוד שרשורים שאנחנו לפעמים גולשים קצת יותר מדי ולפעמים זה יכול אפילו קצת להרוס)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
ל אחרי הכל, הכינה לי מוקפץ לעבודה שעמלה עליו שעתיים.

:|

שעתיים להכין מוקפץ????

תשמע, אולי בכל זאת אתה צריך לחשוב על שינה בחדרים נפרדים. אתה בבית שלך והיא בבית שלה :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

שמר.. תגדיל ראש.

הוא התכוון שזה זמן כולל הליכה לירקן לרכוש ירקות, הליכה לקצב לרכוש חזה עוף, הליכה לסופר לרטבים וזמן משוער של אכילה...

פורסם

בדיוק מה שחשבתי שמר, מסתמנת פה בעיה עם ניהול זמן : 3 שעות לצאת, שעתיים למוקפץ... רבאק בשעתיים אני צד את העוף, שוחט אותו, מורט אותו, מפרק אותו, קונה ירקות, מקלף, חותך, שם סחוג וסילאן (הכי טעים לערבב) ומקפיץ 5 דקות אחרונות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הנה פתרון:

מחר כשהשעון יצלצל- תכבה אותו (בטל את הסנוז).

היא תאחר לעבודה מה שיגרום לה להרגשה לה נעימה.

בערב לפני השינה תגיד לה שדירבלק היא מאחרת מחר לעבודה שוב פעם, היא תגיד לך "אז אל תכבה לי שוב את השעון מעורר!!", אתה תענה לה "כנראה מרוב עייפות כיביתי תו"כ שינה, אני לא שולט בזה".

מהפחד היא תתעורר מחר חצי שעה לפני הצלצול הראשון של השעון, תוך כמה ימים היא תתאפס על השכמה בצלצול אחד.

:twisted:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלי השינוי היה קשור לשינוי עבודה - לעבודה הקודמת שלי ממש לא רציתי לקום (ממש סבלתי שם) ואילו היום, מצבי טוב בהרבה - אני קמה בבוקר לעבודה שאני נהנית להגיע אליה ואולי בגלל זה כ"כ קל לי לקום.

בדיוק אתמול היתה לי שיחה עם אישתי על כמה זה מדהים איך העבודה\מצב השוק וכו' משפיעים לך על החיים מבחינת האנרגיות שיש לך.

כשטוב לך בעבודה אתה באנרגיות מאוד גבוהות, אתה חד יותר, עירני יותר, נמרץ יותר.

כשלא טוב לך בעבודה אתה פשוט "עייף".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...