Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואסילי פרש לגימלאות ולא מתעסק גם בבוררויות יותר.

לעניין שאלתו של פות"ש - גם לי יש שאלה אליו - מה יקרה אם החברה לא תשים שעון מעורר בכלל ?

האם היא תתעורר לבסוף? אולי כדאי לתת לה לאחר 'חד פעמית' שתתאפס על עצמה?

alfa 156 2.5.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם היה לי רעיון לשעון מעורר בתוך כדור גומי עם מיקרו סוויצ'ים. ע"מ להפעיל את הסנוז יש להטיח ברצפה/קיר.

היתרונות מרובים:

פריקת עצבים על השעון.

כשהסנוז יכנס לעבודה תיאלץ לקום מהמיטה כדי לחפש אותו ולכבות.

יש סיכוי טוב מאוד שתשבור משהו בבית, זה כבר ילמד אותך לקום בצלצול הראשון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חכה שהיא תרדם , וצמצם את השעונים בטלפון לשעון מעורר אחד , מקסימום 2.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש שעונים מיוחדים עם רטט ממש חזק..חפש באינטרנט דברים מעניינים..איביי DX וכו'

איפה היא ממקמת אותו? :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תסיט את שעות השינה שלך למוקדמות יותר - לך לישון בסביבות 22:00 וקום יחד עם החברה, או קודם ופנק אותה.

מיום שאשתי התחילה להתאמן מוקדם בבוקר היא קמה ב-4:30 בלי שעון מעורר. כיון שברגע שהיא קמה גם אני מתעורר סינכרנתי את השעון הפנימי שלי לשלה, הולך לישון ב-21:00-22:00 וקם ב-4:30 כך שאני מתחיל את האימון שלי בסביבות 06:00. ועדיין מצליח לשמור על 6-7 שות שינה בלילה.

ממליץ לך לעשות אותו דבר - וכך ייטב לשניכם.

ד"א - כדאי שתדע: לכל אשה - ותהא זו הזריזה ביותר - המקלחת + לבוש אורכת מינימים 30-40 דקות. אם היא גם צריכה תסרוקת מסובכת או איפור מורכב הזמן יכול להתארך עוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהתחלה כשרק היינו יוצאים לא הייתי מצליח להירדם מהתקתוק המעצבן של 3 שעונים מעוררים אנלוגים. כל הלילה תיק-תק. ב 5:30 בבוקר הם היו מתחילים לצלצל בהפרשים של 3 דקות עם SNOOZE ל 5 דקות. הייתי מנסה להעיר אותה ולא הייתי מצליח. מה שהיה מעיר אותה זה צעקות באינטרקום של אימא שלה שתקום ושהיא מאחרת לעבודה.

כשעברנו לגור ביחד אז השעונים נשארו בחוץ. התפשרנו על כיוון של הפלאפון ל 15 דקות לפני שהיא צריכה לקום. הוא מצלצל פעם אחת היא קמה שוטפת פנים וחוזרת למיטה לעוד 15 דקות ואז עוד צלצול והיא קמה (לפעמים עוד פעם פעמיים). אני אחרי שנתיים כבר התרגלתי ולא ממש מתעורר מזה.

בהתחלה הייתי חושב שזה שהיא לא קמה ישר קשור לעצלנות. אחר כך הבנתי שזה קשור לחוסר ברזל ועייפות.

אסף

פורסם
בהתחלה כשרק היינו יוצאים לא הייתי מצליח להירדם מהתקתוק המעצבן של 3 שעונים מעוררים אנלוגים. כל הלילה תיק-תק.

אתה מציע את התנין של פיטר פן?

http://www.youtube.com/watch?v=UePBj-5Y5fA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי הדבר הטוב ביותר יהיה להתאים את שעת השינה לשעת ההשכמה כדי שגם תשנו מספיק וגם תקומו רעננים בלי אמצעי עזר. אני יודע שלבליינים צעירים קשה ללכת לישון מוקדם, אבל, היי, אתם בשלב של מעבר לשלב מבוגרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באבא. אותי לא מפחידים עם ילדים. עם כל המתחים ובלאגן לדעתי זה שווה כל רגע.

אבל התכוונתי שהעניין של השכמה יהפוך לשולי עד זניח.

כמה ילדים יש לך? ילדים זה לא רק זמן, כסף והשקעת אנרגיה. ילדים פירושו וויתור כמעט על חייך שלך למענם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
:mm_yeah:

מאז הצבא אני מעיר את השעון מעורר, תמיד 10 דקות לפני . מדהים איך השעון הביולוגי שלנו מתפקד, פשוט מדהים.

מה שעוד יותר מדהים זה שאם יום אחד אני שם שעון ל07:00, אז אני מתעורר ב06:50. אם אני שם שעון ל06:00, אז אני מתעורר ב05:50. פשוט מדהים.

זה הכי טוב שיש.

אני גם מתעורר (עוד לפניי הצבא, בימי ביה"ס אפילו) מעט לפניי השעון המעורר. נדיר שאני ישן ממש עמוק ואז לא שומע את השעון.

כן, שעון ביולוגי טוב זה אחלה של דבר.

זה עובד טוב אפילו כשאני ממש עייף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה ילדים יש לך? ילדים זה לא רק זמן, כסף והשקעת אנרגיה. ילדים פירושו וויתור כמעט על חייך שלך למענם.

נראה לי שיש לנו ויכוח בין תיאורטיקן לאמפיריציסט.

פורסם

מה זה להתעורר מצלצול אחד וישר לקום, טירונות ?

אין מה לעשות, אנשים שונים. יש אנשי בוקר שלא צריכים שעון בכלל, יש אנשים שמספיק להם צלצול אחד, ויש כאלה שצריכים 2 במינימום. נגיד והשעון צלצל , ובתת מודע אתה אומר לעצמך הינה אני קם עוד דקה והופה שקעת בעוד חלום בלי לשים לב, אז אתה מאחר לעבודה. השעון השני בא להציל את המצב.

מי שצריך 3 שעונים בד"כ זה אנשים שאומרים לעצמם לוקח לי בממוצע רבע שעה לעבור ממצב של שינה עמוקה למצב של יציבות/שפיות, בלי שאני אקום וארגיש כאילו דרסה אותי רכבת.

אני בד"כ מדלג בין 2-3 צלצולים, וזה תלוי אם אני ישן פחות מ6 שעות. מעל 6 שעות מספיקים לי 2 צלצולים, מתחת לזה אז 3.

כמובן שאם אני בהיכון לאיזה ישיבה דחופה בעבודה ואסור לאחר, אז צלצול אחד ואני קופץ כמו נמר. אבל בשגרה, כשיש רזרבה לאיחורים, אז מרשה לעצמי להיות גמיש.

אין לי ממש רעיונות, חוץ מעניין אטמי האוזניים, אבל אז לא בטוח שתשמע את השעון שלך.

בכל מקרה, זה מדהים עד כמה אפשר לתרגל את האוזניים שלנו לרעשים סביבתיים. אם תתרגל למצב אתה תמשיך לישון כאילו השעון הזה לא בשבילך, ואפילו להגיד לעצמך בכיף "יש לי עוד שעה לישון בכיף, איזה מזל".

ואם אתה פותח איתה דיון על זה, אז תנסה ע"י מיקוח להוריד את זה ל2 צלצולים במרווחים. אם היא ממש תתנגד אין מה ללחוץ כאן, כי זה לשנות הרגלים של בן אדם בכוח. מספיק שהיא לא תתעורר לעבודה פעם אחת בגלל שינוי ההרגל, הסקאדים יעופו רק לכיוון אחד :roll:

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני בעד לשים איזו מערכת עוצמתית למשך שבוע שתנגן איזה שיר מטאל כבד בווליום גבוה בשעה קבועה מראש (שעון מעורר עוצמתי עם שיר מעיר מתים).

שבוע אחד והיא תתחנן כולל הסכמה להתעורר גם משעון לא מעורר.

אישית? 90 אחוז מהזמן אני מתעורר לפני השעון ומכבה אותו

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...