Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה פיזיולוגית, התעוררות לאחר חמשה-שה מחזורי נודניק בשעון המעורר זה אחד הדברים הגרועים שאפשר לעולל לגוף.

בהנחה שאפשר לדבר עם הגברת בהיגיון, תסביר לה שהיא גורמת לעצמה נזק ולתחושת עייפות תמידית בגלל ההרגל המגונה הזה.

שתרגיל את עצמה לצאת מהמיטה על הפעם הראשונה שהשעון מצלצל. בהתחלה זה עלול להיות קשה, אח"כ זה כבר יבוא לה טבעי ואם התרגיל יצליח מעבר למצופה, היא תגיע למצב שבו היא עושה השכמה לשעון (מידי פעם זה קורה לי).

http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/Articles/waking_up.htm

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש שעונים מיוחדים עם רטט ממש חזק..חפש באינטרנט דברים מעניינים..איביי DX וכו'

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

בקבוק קטן עם מזלף (כמו של טיפות אוזניים) ליד המיטה.

טיפה אחת בתוך האוזן והיא ערה. אתה מוזמן להמשיך בשנת היופי שלך.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בתאכלס? ברגע שהשעון הראשון מעיר אני פשוט מקים אותה בכוח, אחרי פעם פעמיים שלוש היא תבין.

אבל מצד שני אתה צריך לדעת שאתם גרים ביחד ומן הסתם השיקולים של איך לפתור את זה תלוי בכם ולא בחברי הפורום שרובם גברים, ויתנו לך תשובות קצת שוביניסטיות (כמו שלי)

Opel Adam S 2017

פורסם
מבחינה פיזיולוגית, התעוררות לאחר חמשה-שה מחזורי נודניק בשעון המעורר זה אחד הדברים הגרועים שאפשר לעולל לגוף.

בהנחה שאפשר לדבר עם הגברת בהיגיון, תסביר לה שהיא גורמת לעצמה נזק ולתחושת עייפות תמידית בגלל ההרגל המגונה הזה.

שתרגיל את עצמה לצאת מהמיטה על הפעם הראשונה שהשעון מצלצל. בהתחלה זה עלול להיות קשה, אח"כ זה כבר יבוא לה טבעי ואם התרגיל יצליח מעבר למצופה, היא תגיע למצב שבו היא עושה השכמה לשעון (מידי פעם זה קורה לי).

אני מסכים ב100%.

זה ממש גרוע לגוף שלה, למוח שלה וליחסים ביניכם.

אני ניסיתי לדבר בהיגיון עם האקסית שלי כשהיינו בחו"ל וזה היה אחד האלמנטים שהרגו את היחסים בינינו.

אני ראיתי את זה כחוסר התחשבות ועצלנות טוטאלית והיא חשבה שזה עושה לה טוב ושאין צורך לקום ישר.

למעשה היא הייתה צריכה לקום ב9, אז שמה את השעון גם ב7, 8, 8:30, 8:35, 8:40, 8:50 ואז לא קמה בכלל כי היא מותשת.

בשביל הבריאות של שניכם אני מציע שתראה לה את השרשור הזה ותלווה אותו בכמה מחקרים על הנושא של מחזורי שינה.

פורסם

הפיתרון הכי נורמלי שאני חושב עליו זה לקנות שעון בלי SNOOZE ,למקם אותו בכיוון שלה אבל שיהיה ממוקם מספיק רחוק

כדי להוציא אותה מהמיטה,ללכת לכיוון השעון ולסגור אותו. עצם הקימה מהמיטה וההליכה תעיר אותה.

חוץ מזה, שב איתה פעם אחת כמו שצריך,תדברו,תגיד לה שהנושא הזה סתם יוצר מריבות מיותרות ושלא מתאים לך לריב איתה על דבר כזה, ושכדאי שהיא תגלה התחשבות.

CatImg-36.jpg

פורסם
ואז היא תתלונן למה הוא "נעלם" לה כבר ב 10 בלילה

אני מניח שאתה מתלוצץ נכון? הבאת ילד לעולם, לעולם אבל לעולם לא מוסיפה רומנטיות, אנרגיה או איך שלא תקרא לזה לקשר הזוגי. ילד זה מתחים, עומס, שעות ללא שינה וכיוצא בזה. להוסיף אהבה ורומנטיות זה ממש לא. הרבה זוגות חושבים שילד יחדש ויעצים את הקשר שלהם דבר שמתברר כלא נכון.

מה הפואנטה? הרי בשביל זה הם עברו לגור ביחד. לישון בחדרים נפרדים שווה לישון גם בדירות נפרדות.

היא צריכה לפתח משמעת עצמית בכך שהיא תקום עם הצילצול הראשון או השני מקסימום. אי אפשר לתת לשעון לצלצל שעות על הבוקר.

לגור ביחד זה כול המשתמע מכך,לא רק לישון ביחד. להרבה אנשים שינה ביחד לא רק שלא תורמת כלום,אלא גם מפריעה.

חלאס לחשוב שרק מה שמראים בסרטי הוליווד , זאת השיטה היחידה והנכונה לחיים משותפים.

בשביל מה להתחיל לכעוס,להתעצבן,ואולי להפרד בגלל דבר שאפשר לפתור בשניה?

פורסם

:mm_yeah:

מאז הצבא אני מעיר את השעון מעורר, תמיד 10 דקות לפני . מדהים איך השעון הביולוגי שלנו מתפקד, פשוט מדהים.

מה שעוד יותר מדהים זה שאם יום אחד אני שם שעון ל07:00, אז אני מתעורר ב06:50. אם אני שם שעון ל06:00, אז אני מתעורר ב05:50. פשוט מדהים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תעיר אותה בדרך המסורתית,

היא תקום עם חיוך ואתה תחזור לישון עם חיוך.

(רק תמצא דרך להתגונן מריח הפה של הבוקר-בעבר אני הייתי משתמש בכרית ).

Gn'f'R

פורסם

או שתשנו בחדרים נפרדים.

או שתפרדו.

דברים כאלה לא נפתרים, רק מחמירים.

דבר שאולי יעזור (למרות שאני בספק) זה שעון מעורר חכם שאפשר להוריד לכל סמארטפון.

אתה מניח אותו לידך בלילה, הוא מנתר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בסוף מחזור שינה בטווח של חצי שעה מהשעה בה אתה רוצה לקום, מה שאמור להפוך את ההשקמה למשמעותית קלה יותר.

הבעיה עם הדבר הזה היא שהוא עלול להעיר את החברה כחצי שעה לפני הזמן בו היא צריכה להתעורר ואז יחזרו הסנוזים.

(רק תמצא דרך להתגונן מריח הפה של הבוקר-בעבר אני הייתי משתמש בכרית ).

לא יותר הגיוני לא להיות פנים אל פנים ?

• תוכן חדש...