Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו מחיר סביר עבור טיפול 30,000 ק"מ לסקודה יטי?

במוסך ג.ג.ג רעננה קיבלתי הצעת מחיר של 1,200 ש"ח. לא קצת מוגזם?

z

פורסם

לפני חודש שילמתי על טיפול 30K סקודה יטי 2011 דיזל - 700 ומשהו שקל במוסך מורשה והבחור עוד התלונן שזה מסובך קצת בגלל ה4X4...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

מה כולל הטיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה המחיר. אולי תוכל להוזיל ב100 שח אם תוריד את התוסף דלק. בטיפול גדול מחליפים גם פילטר אויר. במוסך טוענים שעושים בדיקות נוספות שלא מבצעים בטיפול קטן.

פורסם

זה אכן המחיר.

סביר לטיפול גדול במוסך מורשה יבואן.

תבדוק רק שאכן זה כולל את כל(!) מה שצריך.

הם נוטים לחפף...

If you wanna turn, turn, don't brake

• ספונסר פורום
פורסם
לפני חודש שילמתי על טיפול 30K סקודה יטי 2011 דיזל - 700 ומשהו שקל במוסך מורשה והבחור עוד התלונן שזה מסובך קצת בגלל ה4X4...

אצלך זה מנוע דיזל, אצל פותח השרשור כנראה מדובר במנוע בנזין.

כפי שציינו פה, זה פחות או יותר הסכום.

פורסם

30K לא נחשב גדול.

60K נחשב "גדול" בגלל שמחליפים פלאגים ופילטר אוויר (לפעמים גם פילטר דלק ומזגן,תלוי במצבם בעת הבדיקה)

ככה או ככה לי עלה טיפול 30K קצת יותר מ700שקל ויש לפ"ש ולי אותו מנוע (1.2TSI) אפילו אם הרכב שונה (יטי ופאביה)

בכל מקרה אם זה באמת 1200ש"ח,ברח על נפשך למוסך מורשה עושק אחר (או לרון...בשליש מחיר כנראה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבחור התלונן שזה מסובך כי זה 4x4 ? וזה עוד קורא לעצמו מוסך מורשה? תת רמה של אנשים פשוט, אם זה מסובך אז אל תעבוד במוסך, אנשים פשוט נהיו עצלנים והתרגלו לטפל ברכבי ליסינג!!!

פורסם
הבחור התלונן שזה מסובך כי זה 4x4 ? וזה עוד קורא לעצמו מוסך מורשה? תת רמה של אנשים פשוט, אם זה מסובך אז אל תעבוד במוסך, אנשים פשוט נהיו עצלנים והתרגלו לטפל ברכבי ליסינג!!!

תראה, מבחינתי לא אכפת לי מה הוא אומר, אני פשוט ציינתי כי למרות המחיר הזול ששילמתי על טיפול של רכב שכנראה יקח יותר זמן מאשר ברכב ללא 4X4, הבחור רק ציין את העובדה והמשיך בעבודתו, ולדעתי המוסך דיי מקצועי לאחר שקיבלתי המלצות מקרובים, יחס טוב, ניקיון המקום, ומנהל מסודר.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

זה פשוט מעצבן אותי שאנשים נהיו עצלנים וגם התגובות הכאילו "טובות" שלהם הם בגדר התלוננות, במקום שיבוא מכונאי מקצועי שלמד הנדסאי מכונות כמו שצריך ויגיד איזה יופי יש פה אתגר בגלל שזאת הגרסא של ה4x4 וזה יותר מורכב שזה כיף לפתח את היכולות שלו התגובה הישראלית הטיפוסית (שאני שומע בכל מקום בכל זמן) זאת תמיד סוג של התבכיינות וזה נמאס, איך אפשר להיות מאושר ולנהל אורך חיים שמח כאשר כל יום נתקלים באנשים עצובים שהכל קשה להם בחיים, גם ככה מספיק קשה לחיות פה אז צריך גם לשמוע את זה בהערות כל הזמן? אני מקווה שמישהוא הבין את מה שהתכוונתי אליו

• תוכן חדש...