Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר. כן, החופש הגדול מתחיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא,

בתא אחד שמתי לחמנייה עם שוקולד, בשני אגס מקולף וחתוך, ובשלישי מלפפון חתוך.

אילו עוד רעיונות יש לכם להכנת אוכל לגן לילדה בת 3?

אין לי ניסיון בזה ונראה לי ששוקולד כל יום זה לא להיט.

Gn'f'R

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שים לילדה מה שהיא אוהבת לאכול (ושניתן לשלוח לגן. כלומר - ספגטי - זה לא).

תתייעץ איתה אפילו, ותכינו מין "מערכת" של אוכל לגן, לכ"א מימות השבוע.

alfa 156 2.5.

פורסם

קורנפלקס וחלב, גבינה לבנה וקרקרים/צנימים/אפרופו, כריכים עם גבינות שונות, סלט, כריך עם חביתה ולמעשה כל דבר שהיא אוהבת ויכול לעמוד שלוש שעות בחוץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש מיני קרטונים קטנים (של שוקו. איני יודע אם יש של חלב) שניתן לתקוע בהם קשית וללגום ישירות מהם.

לשלוח חלב, ע"מ להכין קורנפלקס בחלב - מצריך גם קערית קטנה והתעסקות - בקיצור - לא מתאים.

אבל אולי נהג לילה מכיר איזושהי "ערכת קורנפלקס" לגן. בימינו - לא אתפלא אם קיימת .

(אאל"ט - יש ערכות מוכנות של אוכל, לילדים קטנים, הכוללות גם שוקו + קורנפלקס וקערה קטנה. אבל זה לא מתאים לגן).

alfa 156 2.5.

פורסם

יש ערכות של קורנפלקס שבאות בתוך קופסה עם קורנפלקס (בעיקר שוגי ועוגי), קרטון חלב קטן עמיד (בד"כ חלב בטעם וניל), קערה חד פעמית, כף חד פעמית ואיזה צעצוע.

עולה אאל"ט בסביבות ה-6-7 שקלים לפעמים יש במבצעים.

אגב יש גם חיקוי כזה של חברה עם שם Twister או משהו דומה שקצת יותר זול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יודע למה אצלכם צריך להתעסק עם אוכל ?

בראשון כבר שנה שלישית שקיים מנגנון הזנה בגנים שעד כמה שידוע לי זאת דרישה של משרד החינוך.

הילדים אוכלים ארוחת בוקר " מפנקת" בגן( לא כמו בקפה ג'ו במרינה בהרצליה אבל גם בסדר..) , נחשפים למזונות שאולי בבית הם לא נחשפים או לא מוכנים לטעום (לחץ חברתי כבר בגיל הזה... ) ובעצם מורידים מההורה את הצורך בלהכין את אותו כריך כל יום בשבוע...

פורסם

כמובן, זה עולה אם אני לא טועה כ 60 שקלים לחודש, אבל בלי דרישה של משרד החינוך, הגגנות והסייעות לא היו ששות לייצר לעצמן עבודה נוספת.

פורסם

לילדים אי אפשר לעשות ארוחת בוקר מפנקת כמו בקפה ג'ו במרינה בהרצליה, אחרי 10-15 דקות הם יעשו לינץ' בגננות ויקברו אותם בארגז החול

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה אי אפשר?

בגנים של הבנות שלי (גני עירייה) היו מכינים סלט טונה, פאנקיקים, גבינות, סלט, פיצות, קוסקוס ועוד. הכל תלוי ברצון הטוב של הסייעת ובנכונות ההורים (יד רוחצת יד. הן נתנו את הנשמה בשביל הילדים ואנחנו נרתמנו מיד לסייע בכל דבר שנדרש).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סליחה, שכחתי את הגרשיים של ה"מפנקת"...

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלנו זו גם שנה ראשונה בגן עירייה, והאמת שכל הסיטואציה קצת מוזרה, כל הצהרון, הסגל המשתנה והקייטרינג מבחוץ.

בינתיים הימים קצרים, והקטנה נכנסה לגן כאילו היא המנהלת שלו. ברוך השם שיימשך ככה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...