Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר. כן, החופש הגדול מתחיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות הנסיונות לדחותו או לבטלו, יפרוץ מחר החופש הגדול.

רציתי לשמוע מכם, אלה שיש להם ילדים (וגם אלה שמרגישים ילדים), איך אתם מתארגנים לחודשיים הקשים (:lol: ) האילו.

במיוחד - אילו שיש להם פתרונות יצירתיים לעבור את החופש.

לי נגמרו כבר כל הפתרונות היצירתיים. הילדים מזמן (כבר כמה חופשים גדולים) אינם מעוניינים בקייטנות או בדברים דומים (ונראה לי שכל איזכור של המילה "קייטנה", גורמת להם לתפרחת בעור...).

אז מה יהייה לנו ? טמבלוויזיה, מחשב (מזל שאחד בינתיים מקולקל, אולי אשאיר אותו ככה :wink: ), ושוב טמבלוויזיה. אולי סרט פה ושם. חבר שבא/הולך.

החופש עוד לא התחיל, ואני התחלתי כבר להזיע...

עוצו עיצה ! (שלא תופר)

alfa 156 2.5.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שזה לא בריא,האחיינים שלי מחוברים בדבק-בלתי-נראה-לעין לטאבלטים שלהם....עם משחקים כאלה ואחרים...

לא מכיר את הילדים שלך,אבל אולי זה זמן טוב לערוך בניהם הכרות עם עולם הספרים.

פורסם

יום ים

יום בריכה

יום גן החיות התנכ"י בירושלים

יום סרט ומקדונלדס

יום בריכה בבית

יום "שוטפים עם אבא את האוטו"

נגמר שבוע ראשון...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כותרת השרשור צריכה להיות: כיצד לשרוד את החופש הגדול בלי שהחור מבכיס יעמיק עוד יותר .. :wink::shock:

עכשיו לעניין-כיוון שאני עובד עם ילדים במהלך השנה,הדבר החשוב ביותר במיוחד לקטנים הוא תעסוקה:

טלוויזיה לא מומלצת במינון גבוה (מקסימום שעתיים ביום-גם זה יותר מידי),קריאת סיפור,ים/בריכה,טיול לאתר כלשהו (בהתאם לאיזור המגורים-בצפון למשל יש את גן השלושה (סחנה) בבית שאן/חמת גדר/נחל התנינים בטבריה,גן החיות בחיפה,יש מוזיאונים רבים בחיפה,שהכניסה אליהם ללא תשלום וגם אם אתה לא מהאיזור הזה,ברר באיזורך מול העירייה.

אפשר לשתף את הילדים בעזרה קלה במטלות הבית (סדר,ניקיון קל,עזרה בקניות בסופר).

בניגוד למגיב הקודם,לא ממליץ לקחת את הילדים לאכול בחוץ,עדיף לאכול בבית-בריא יותר,טעים יותר ופחות כואב בכיס.

את מקדונלד'ס ודומיהם השאירו כאופציה לקניית גלידה /קינוח אחר אם מסתובבים עם הילדים בחוץ.

לא פחות חשוב כאיש חינוך: לקראת תחילת חודש אוגוסט מומלץ לרכוש לילדים חוברות עבודה בעברית/חשבון כדי לוודא,שהתלמידים חוזרים היטב על החומר,מבינים אותו ומגיעים מוכנים לתחילת שנה"ל הבאה עלינו לטובה.

שיהיה בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

החופש הגדול

מילים ולחן: נעמי שמר

הכל אני יכול בחופש הגדול

לצמוח ולגדול בחופש הגדול

ללבוש סינור כחול בחופש הגדול

וככה לעמול בחופש הגדול

הכל הכל אני יכול

כי זה החופש הגדול

כמעט הכל אפשר בחופש הגדול:

אולי ניסע לכפר בחופש הגדול

לעזור שם בבציר בחופש הגדול

וקצת לקצור חציר בחופש הגדול

הכל הכל אני יכול

כי זה החופש הגדול

אבל הכי נחמד בחופש הגדול

פשוט להיות לבד בחופש הגדול

ועל חולות זהב בחופש הגדול

לשכב לי על הגב בחופש הגדול

הכל הכל אני יכול

כי זה החופש הגדול.

לילדים - זה יכול להיות קצת פורקן משנת הלימודים. יכול להיות גם שיעמומון אחד גדול, ומקור לכל מיני שטויות גם.

היום זה היום!

alfa 156 2.5.

פורסם

תכלס אני מתגעגע לחופש הזה :-(

עד לפניי שנתיים גם אני הייתי בחופש, ועכשיו בגלל הצבא אין מצב שיהיה לי חופש גדול.

אבל בהתחשב בעובדה שמיוני 11' עד אפריל 12' לא למדתי והכול היה סבבה, אז זה חופש מספיק גדול :p

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק בתור הורים אנחנו יכולים להבין כמה החופש הזה ארוך , מתיש ויקר.

אין לי המלצות כי כל משפחה וההרגלים שלה באיך להעביר את הזמן.

חוץ מזה שבתקופה הזאת יכולות התמרון שלנו להסתדר בין חופש לעבודה משתפרות פלאים.

בתור ילדים מי היה צריך הורים,קייטנות או שאר מזיקין, היינו יורדים לשכונה ומעבירים את הזמן כמו גדולים.

פורסם

אני בעיקר מרחם על שעות השינה שלי ומפחד על האוטו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עזבו את זה, אני צריך לסבול כל בוקר וערב ערימת ילדים ברכבת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז התווספו לי עוד כמה שערות שיבה

תהיתי עמוקות על יום היוולדי

זעקתי לשמיים ברגעים מסויימים

אבל זהו, ממחר אני מקבל את החיים שלי בחזרה(לא שזה כזה וואו ).

Gn'f'R

פורסם

טוב שמישהו מזכיר פה את סיומו של החופש.

באמת הגיע הזמן.

חופש ארוך ללא טעם. ילמדו שבוע - אחר כך השערות הלבנות שלך ימשיכו לצמוח....

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...