Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים חדש בתקציב 180-200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה דעתך על מאזדה שש החדשה גירסת הפרימיום או הפרימיום פלוס?

מחיר 185 K או 195 K ואתה מקבל מנוע 2500, 188 כוחות סוס, רכב מאובזר מאוד ולדעתי גם אופציה למכירה מהירה בעתיד

עם כל הכבוד להספק, כוח "אמיתי" מודדים בקג"מ. למאזדה 2.5L יש רק 25 קג"מ, כשיש כל כך הרבה אחרות עם 35 קג"מ וצפונה, 25 זה באמת מעט. מה שכן היא באמת יפה, העיצוב החדש הזה אחד המוצלחים שראיתי על רכב "פשוט" יחסית.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה 6 מציעה חבילה נהדרת אבל היא באמת לא חזקה (במקרים מסויימים היא אפילו קצת חלשה).

לחבר של ההורים שלי שהתייעץ איתי לגבי ה 6 המלצתי לו לבדקות את המאליבו החדש ואכן בסופו של דבר הוא הזמין אחת.

אם תוכל למתוח את התציב מעט אולי כדאי לשקול במוו 316.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
עם כל הכבוד להספק, כוח "אמיתי" מודדים בקג"מ. למאזדה 2.5L יש רק 25 קג"מ, כשיש כל כך הרבה אחרות עם 35 קג"מ וצפונה, 25 זה באמת מעט. מה שכן היא באמת יפה, העיצוב החדש הזה אחד המוצלחים שראיתי על רכב "פשוט" יחסית.

יכול להיות שמודדים בקג"מ אני לא יודע, אני יודע שכשאני נוהג באוטו של אבא שלי ( מאזדה 6 2013 פרימיום) יש הרבה כוח בטורים נמוכים ( ואני נוהג בדר"כ באופל אסטרה 1.4 טורבו אז אני רגיל לקבל כוח בטורים נמוכים ובמאזדה לא הרגשתי מוזר אחרי שנהגתי באופל ), הוא "סוחב" טוב ואולי ישמע לך קצת שטותי וילדותי אבל בכל זאת 8 שניות מ0-100. אני מאמין שלא יהיה לך צורך בפניות מהירות וכו, ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן.

בנוסף כמו שכבר כתבתי, הרכב מאובזר בכל טוב!! האיכות חומרים טובה והעיצוב הפנימי והחיצוני מאוד יפה לטעמי.

פורסם
יכול להיות שמודדים בקג"מ אני לא יודע, אני יודע שכשאני נוהג באוטו של אבא שלי ( מאזדה 6 2013 פרימיום) יש הרבה כוח בטורים נמוכים ( ואני נוהג בדר"כ באופל אסטרה 1.4 טורבו אז אני רגיל לקבל כוח בטורים נמוכים ובמאזדה לא הרגשתי מוזר אחרי שנהגתי באופל ), הוא "סוחב" טוב ואולי ישמע לך קצת שטותי וילדותי אבל בכל זאת 8 שניות מ0-100. אני מאמין שלא יהיה לך צורך בפניות מהירות וכו, ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן.

בנוסף כמו שכבר כתבתי, הרכב מאובזר בכל טוב!! האיכות חומרים טובה והעיצוב הפנימי והחיצוני מאוד יפה לטעמי.

לא אמרתי שהיא חלשה, אמרתי שיחסית למתחרות שהוזכרו בשרשור (לצורך השוואה לאינסיגניה 2.0L טורבו יש 36 קג"מ ולמאליבו החדשה גם כן 2.0L טורבו יהיו כבר 40. שזה הבדל רציני, אומרים עליה 6.3 0-100 אבל אני לא מאמין עד שלא אראה בעניים), ודרך אגב אל תשכח שבמאזדה זה מנוע 2.5L ולא 2.0L, עם כל הכבוד ל Skyactive בטח גם צריכת הדלק בהתאם.

ודרך אגב, 8 שניות זה בטח נתוני יצרן. הכל טוב ויפה עד שיורדים לכביש, בפועל רוב המכוניות יעשו יותר ממה שהיצרן מצהיר, בדיוק כמו נתוני צריכת הדלק (ההזויות לעיתים בפרוספקטים והקשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט). אם הסקודה סופרב עם מנוע 1.8 TSI ו 25 קג"מ בסל"ד מאוד נמוך וגיר DSG 7 (יותר מהיר מידני, עם 7 הילוכים) עושה 8.5 0-100 אז קשה לי להאמין שמאזדה 2.5 עם מנוע אטמוספרי גם כן 25 קג"מ (אם כי ב 3500 סל"ד או משהו כזה) ו 6 הילוכים על גיר אוטומט "רגיל", יכולה לעשות 8 שניות. גם אם הסקודה יותר כבדה, אפילו 100 ק"ג הפרש זה לא משמעותי כל-כך ואני בספק אם יש בכלל הפרש כזה רציני במשקל. לדעתי בפועל המאזדה תעשה 0-100 קרוב יותר ל 9.5 שניות.

אבל זה לא משנה ולא עקרוני, ולמרות שאני לא מת על מאזדה באופן כללי, דווקא ה 6 החדשה נראית לא רע בכלל, ועם 6 הילוכים וה SkyActive הם באמת כנראה שינו פאזה מהגרסאות הישנות. אולי כדאי לפותח השרשור לשקול בכל זאת.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הרבה כוח בטורים נמוכים?? במאזדה 6 החדשה?

בעליות האוטו הרבה פעמים מרגיש שחסר לו קיק, לפי דעתי זה כתוצאה מהכיול האמרקאי משהו של האוטו.

מאוד חסר לי מצב ספורט שיגרום למצערת ולהעברות ההילוכים להיות קצת יותר עצבניות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הרבה כוח בטורים נמוכים?? במאזדה 6 החדשה?

בעליות האוטו הרבה פעמים מרגיש שחסר לו קיק, לפי דעתי זה כתוצאה מהכיול האמרקאי משהו של האוטו.

מאוד חסר לי מצב ספורט שיגרום למצערת ולהעברות ההילוכים להיות קצת יותר עצבניות.

האמת היא שבעליות לא יצא לי לנסוע איתו אז אני מאמין למה שאתה אומר.

מה שכן, אני ואחי התרגשנו כשאבא קנה את האוטו החדש ( בכל זאת אוטו חדש) חיכינו שיעברו 1000 ק"מ ויצאנו לנסיעה, מדדנו 8.4 0-100 בישורת על דרך נמיר ( ESP מבוטל).

האינסיגניה מהירה אין ספק והמאליבו החדשה גם אמורה להיות טיל בליסטי באופן יחסי למכוניות מנהלים.

מה שכן בנוגע לצריכת דלק, לפי המאזדה שיש לאבא שלי עכשיו הייתה לו מאזדה 6 שנת 2008 ( דור שני) מנוע 2000, המאזדה החדשה יותר חסכונית מהקודמת, אולי בזכות מערכת העצור וסע ובגלל אגירת אנרגיית הבלימה להטענת המצבר.

אבא שלי נוסע לחו"ל בקרוב אז אקח לו את האוטו ואעשה מבחן צריכת דלק זה באמת נושא שמעניין אותי.

בכל מקרה לפותח השרשור, לשיקולך אבל בכל זאת הייתי ממליץ לעשות נסיעת מבחן בשביל להרגיש איך היא.

פורסם

האופל מעולה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ה- S60 שנכנסת בתקציב הזה חלשה מידי. כל השאר בה - מקסים.

את המאליבו אני לא מכיר. לגבי האופל - את הצודק, ליסינג של שלמה קנה משלמה את הרכבים האלה בעשרות אלפי שקלים פחות, ותמכור אותו כך גם.

אם אתה יכול ללחוץ ולקבל במחיר הזה את הפאסאט המאובזרת - זו חבילה מעולה. בעיני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למאליבו יש את הנתונים הטובים ביותר על הנייר מבחינת מחיר, ביצועים ומרווח פנימי.

הוולוו מפתיעה מאוד מבחינת הביצועים מהמנוע הקטן. צריכת הדלק שלה תהיה נמוכה. שים לב לכך שרמת האבזור הבסיסית ממש ערומה. כרכב על הכביש, היא מהנה יחסית לנהיגה ובטוחה מאוד. בחו״ל הוצגה מתיחת פנים.

פורסם

הזמנתי את הפאסאט, לאחר התלבטות בינה למאליבו.

ניתן להוציא אותה בהנחה של כ- 12 אלף, כלומר ב- 180 אלף לפני מולטימדיה ואביזרים ומבחינתי זו רכישה מוצלחת, ואני אומר זאת לאחר שנסעתי נסיעת מבחן על שתי המכוניות. כנראה שתוספת הכח של המאליבו מתקזזת חלקית מול הפרשי המשקל מול הפאסאט ואם מדובר על עניין של טעם, יסלחו לי האוהדים, המאליבו לעומת הפאסאט, אינה מכונית אלגנטית, אין בה קלאסה, והיא אמורה לעבור שינויים לא קטנים בשנת 2014.

מלבד השינויים שפורסמו בתקשורת והם מעל ומעבר לשינויים קוסמטיים, הרכב הנוכחי מגיע לארץ בלי מערכת המולטימדיה MYLINK המקובלת בארצות הברית הכוללת בלוטוס' כך שהחיבור לסמארטפון נעשה באמצעות אילתורים.

לכל מי ש"מכור" על מאליבו ויש לו סבלנות, אני מציע שיחכה למודל 2014.

פורסם

כמו שאמרו ידידי שוק מכוניות המנהלים (160-200) נמצא בירידה חדה במכירות וכמובן שאותו דבר במשומשות, אנשים היום מעדיפים גיפון או קומפקטית פרימיום.

אני בכל אופן הייתי הולך על 6 פרימיום+

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הזמנתי את הפאסאט...

לדעתי עדיין לא מאוחר, וכדאי שתדאג להתחייבות שלהם ל TRADE_IN עתידי לפי מחירון מלא (לא של סוחרי רכב) .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...