Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים חדש בתקציב 180-200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבדקתי את כל ההיצע בטווח המחירים הנ"ל, נותרתי עם: פאסאט, אינסיגניה, וולוו S60 ומאליבו.

חשוב לי שהרכב יהיה מרווח מלפנים, אך פחות חשוב המרווח לנוסעים מאחור - הילדים עזבו את הבית.

חשוב שהמתלים לא יהיה קשיחים מדי באופן שכל במפר יגרום לטראומה לנהג ולרכב.

חשוב לי שהאוטו ירוץ מהר כשצריך ושלא יסבול מקוצר נשימה בעליות.

חשוב לי שהאוטו יהיה סחיר עוד 3 שנים ושלא אאלץ להחליפו בטרייד אין.

אשמח להמלצתם, על אחד מארבעת הרכבים שציינתי, אנא פרטו ככל האפשר.

תודה

זאב

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאליבו החדשה תוכננה מהיסוד על פי הקו העולמי של שברולט.

התוצאה היא מכונית שונה לחלוטין מהמכונית מהדור הקודם עם עיצוב מרשים ומוקפד בהרבה.

המאליבו, המגלמת שילוב של יציבה אגרסיבית של מכונית ספורט, בהשראת הקאמרו הספורטיבית, עם קווים נקיים קלאסיים של מכונית פאר יוקרתית, מעוצבת עם כל המגעים הקטנים הדרושים כדי למשוך תשומת לב.

פרט למראה מרשים, משתמשת המאליבו בעיצוב גם למטרות שימושיות.

פריטים אווירודינמיים מוליכים את זרימת האוויר סביב המרכב כדי לסייע בשיפור החיסכון בדלק על ידי הקטנת ההתנגדות.

הפנסים האחוריים, הפינות המעוגלות ומראות הצד, שכולם אופטימאליים מבחינה אווירודינמית,

מסייעים למכונית לפלח את האוויר בקלות ולהשיג נתון צריכת דלק מרשים במיוחד של 12.8 ק"מ לליטר (לפי אומדן EPA).

המאליבו החדשה מציעה חבילה מגובשת של ביצועים (מנוע טורבו 2.0 259 כ"ס), עיצוב בהשראת הקו הגלובלי של שברולט אשר לקוח ממכוניות הקצה של שברולט, אבזור מפנק MYLINK, חישוקי אלומיניום 18", 10 כריות אויר ועוד.

המאליבו, בזכות מנוע הטורבו 2.0 המתקדם שלה היא אחת ממכוניות המנהלים החסכוניות ביותר עם נתון של 12.8 ק"מ לליטר

(לפי אומדן EPA)

פורסם

תודה "שברולט". אתה מקדם רכב שאין לכם במלאי, ולפי מה שאנשי המכירות שלכם אומרים - גם המשלוח של אוגוסט מכור.

על פניו נראה שמדובר בלהיט לא נורמאלי!

אנשי המכירות, משום מה שוכחים לומר שהמאליבו נכשלה בארה"ב (ראה טבלת מכירות באינטרנט) וש GM מיהרה לערוך בה שינויים , עוד לפני שהאוניה הראשונה עגנה בארץ.

זאב

פורסם

זאב, מכל מה שהצעת הייתי הולך על המאליבו.

גם אני התעניינתי ברכב הזה אבל קנינו בסוף רכב אחר כי לא חזרו אלי משברולט בנוגע לנסיעת מבחן ארוכה ולא היה לי זמן.

עשו לה אחרי זמן ממש קצר מתיחת פנים קלה. לשאלתך, הרכב לא סחיר, חבל לך על הזמן. הפסאט הכי סחירה כמשומשת לדעתי אבל המחיר שלה כחדשה ממש לא שווה. אין תמורה למחיר. הוולו ממש לא מה שהיה פעם, ממש התאכזבתי. האינסיגניה אפשרות טובה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מבחינת ביצועים: ארבעתן תתן לך מה שאתה מחפש- המאליבו הכי חזקה.

מבחינת סחירות: אף אחת מהן לא ממש סחירה, הפאסט הסחירה ביותר כרגע, לאחריה האופל ובסוף הוולוו והמאליבו.

הצעה נוספת חזקה וסחירה- סקודה סופרב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הסקודה לא נמצאת ברשימת העדפות שלי, אני פשוט לא אוהב את המראה שלה..

אני חושש למחיר של האינסיגניה מכיוון שהרבה נמכרו לליסינג של שלמה סיקסט ועוד שנתיים השוק יוצף.

הפאסאט נמכרת היום ב 187 לפני מולטימדיה וזה בהחלט מחיר שפוי.

הלב שלי לוחש - מאליבו...., אבל אני צריך רכב תוך חודש ולא יהיה להם מלאי בחודשים הקרובים. מי שהתעניין יודע שהשינוי שהיא עברה לאחרונה היה מוקדם מידי, הוא הרבה יותר ממתיחת פנים, והוא מעיד על פאניקה ב GM שצנחו במכירות.

לגבי ה S60 - הבנתי שמאוד קשה למכור וולוו בארץ.

פורסם

אם המרווח מאחור לא חשוב לך, למה שלאתנסה קומפקטית פרימיום.

משהו בסגנון של a3 ספורטבק או וולוו v40.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה דעתך על מאזדה שש החדשה גירסת הפרימיום או הפרימיום פלוס?

מחיר 185 K או 195 K ואתה מקבל מנוע 2500, 188 כוחות סוס, רכב מאובזר מאוד ולדעתי גם אופציה למכירה מהירה בעתיד

פורסם

גם אינסיגניה נכנסה חזק לליסינג, יש גם B4. יש מעט סופרב ומונדאו (ממש מעט).

המאליבו עונה לדרישותיך, ולדעתי בקניית רכב לא צריך להתפשר. מה שכן, ניסית לבדוק את המונדיאו טיטניום?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...