Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הזמנתי משם חלק פלסטיק לרכב, הגיע אחרי קצת יוצר מחודש.

הבעיה באתר שהם לא עובדים עם פייפל, אבל הוא נחשב לאתר אמין יחסית ושייך ל alibaba.com.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
איך שלמת? הכנסת לאתר אשראי?

כן כרטיס אשראי בין לאומי, אין בעיות והאתר נחשב לאמין כמו שהבחור מעליי רשם.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

האתר נחשב לאמין מאוד, משלמים באמצעות כרטיס אשראי. לא נתקלתי בבעיה עם זה מעולם.

כמה שחיפשתי עד עכשיו, אף פעם לא מצאתי. ועכשיו כשנכנסתי סתם להציץ, פתאום קפץ לי לעין אקדח קצף למכונת LAVOR:

http://www.aliexpress.com/item/snow-foam-lance-super-performance-for-heavy-duty/920709651.html

35 דולר יחד עם המשלוח.

נראה כמו סנונית ראשונה למחירים הגיוניים..

אני מריח פה קבוצת רכישה כדי להוזיל עלויות?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עכשיו ראיתי סירטון בEBAY מטורף! מה יותר טוב ?

יש שם גם מכונות פוליש ב50 $ פלסטלינה של 3M ב5$

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
Israel Via China Post Air Mail

האם מדובר בדואר רשום עם מספר מעקב?

האם יש מנגנון כמו EBAY SAFE BUY או של פייפל?

קיים מספר מעקב אבל אתה לא מקבל את כל התחנות שהפריט נמצא בהם.

אלא יציאה מסין והגעה לארץ זה הכל .

לדוגמא מצורף הטראקין של מוצר שהזמנתי.

Untitled.jpg

פורסם

התחנות בדרך לא מעניינות.

מעניין אותי שדואר ישראל לא "יאבד"/"ישכח" את החבילה שלי, כפי שקורה לעיתים תכופות מדי.

האם אוכל להזין את מספר המעקב בדואר ישראל ולראות שהחבילה קיימת לכשתגיע ותעבור בדואר ישראל?

פורסם

רכשתי מהאתר הזה לא מזמן מגבת מיקרופייבר לניגוב הרכב. עושה רושם שהיא איכותית, ובינתיים מחכה שתגיע.

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/item/Car-wash-device-8l-washing-device-luxury-household-portable-paragraph-of-high-pressure-washing-machine/914373112.html

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
רכשתי מהאתר הזה לא מזמן מגבת מיקרופייבר לניגוב הרכב. עושה רושם שהיא איכותית, ובינתיים מחכה שתגיע.

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/item/Car-wash-device-8l-washing-device-luxury-household-portable-paragraph-of-high-pressure-washing-machine/914373112.html

מיותר לגמרי בבעלותי מרסס איכותי של חברה hozelock בעל לחץ של 3 באר אני גם ניסיתי עזוב זה בדיחה מצד השכנים

• תוכן חדש...