Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילד לא חגור

KOBOKOBO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שאנשים פה שוכחים שבתקופה שאנחנו (בני ה25-35) גדלנו, לא היו עדיין כיסאות לתינוקות וכל זה, ועדיין שרדנו לא רע. עובדה, אנחנו כותבים פה בפורום... לא צריך להוציא את הכל מפרופורציות. זה רק היסטריה של השנים האחרונות

בדיוק ככה: היסטריה. נכון שכדאי להיזהר, אבל ההתעקשות שכל מי שאינו מציית לכל החוקים (השרירותיים) התקפים השבוע, הוא מטורף/אכזר/פושע/רוצח/אדיוט/מפגר, הכל ביחד - במילה אחת: היסטריה.

זה לא היסטריה. זה מודעות.

היחס לזהירות הפך מזמן להיסטריה. שים לב:

• שיש כמעט על כל מוצר אזהרות מיותרות שאיש אינו קורא מפני שאין בהן שום תועלת.
  • שמי שיקפיד על כל חוקי הזהירות לא יוכל לזוז ממקומו כלל (חבר שלי, שיפוצניק, הלך לאינטל כדי לתלות שלט על קיר. קדיחת שני חורים והברגת שני ברגים. הביאו לו קסדה, בדקו לו את המקדחה, לא הרשו לו להשתמש בסולם שלו אלא הביאו אחר, ועל הבגדים שלו היה גם וויכוח... שני ברגים, כן? עוד רגע הוא היה פשוט מוותר על העבודה).
  • שלא איכפת בכלל מהמציאות, רק מהתקנות.
  • בהקשר לסעיף הקודם, כל חשיבה יצירתית ניראית כדבר שלילי (מסוכן!).

אתה רק שוכח שבאותה תקופה רכב היה צריך לוח שנה כדי לתזמן 0-100 בזמן שהיום הוא רק צריך כמה שניות בודדות.

לא שייך, כי גם אז המכוניות הגיעו ל-80 קמ"ש ויותר - וזה מספיק. כמו כן המכוניות היו הרבה פחות בטוחות מאשר היום. אם כך, כמו שאמר פרנקוס - ממש נס שאנחנו בכלל קיימים.

או שאולי יש כאן קצת, רק קצת, היסטריה.

אתה ואני גדלנו ונסענו ברכבים שלא היו מקבלים היום אפילו חצי כוכב בטיחות, ועדיין, איזה כיף לדעת שאם חס וחלילה משהו ישתבש יש לך כריות אויר ותכנון בטיחותי מתקדם שיציל את חייך בתאונה שלפני 30 שנה היתה הורגת אותך בוודאות? אל תזלזל ידידי.

אני לא מזלזל בבטיחות, אלא ביחס המוגזם אליה כדבר החשוב ביותר (והיחידי) בעולם.

דני

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לכם ששר תחבורה אמר : מספיק קונטרה עם הידיים על ההגה.

גם הארקה בבית זה לכוסיות.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
איזה כותרת שתהיה בריא. כל היום אני פוגש טיפוסים כאלה על הכביש, אין סיבה להתפוצץ מעצבים.

תמיד יש סיבה להתפוצץ מעצבים :wink:

כי כאשר הטיפוסים הנ"ל הורגים/פוצעים את עצמם/אחרים, אתה ואני (משלמי המיסים) צריכים לתמוך בהם.

משמע, פחות אידיוטים = פחות צורך במיסים

כבר חתמתי...

פורסם

לא שייך, כי גם אז המכוניות הגיעו ל-80 קמ"ש ויותר - וזה מספיק. כמו כן המכוניות היו הרבה פחות בטוחות מאשר היום. אם כך, כמו שאמר פרנקוס - ממש נס שאנחנו בכלל קיימים.

שייך גם שייך כי כשמכוניות מאיצות מהר זה הופך גם את התנועה העירונית למהירה יותר.

זה לא שייך לנס, זה שייך לניצול טכנולוגיה מתקדמת.

אצלך בבית אתה משתמש בטלפון חוגה או שיש לך מכשיר אלקטרוני?

יש לך מכשיר סלולר של מוטורולה (הישן והגדול) או איזה סמארטפון מתקדם?

אתה מרתיח מים על הגז בפינג'ן או נותן לחיצה לקומקום חשמלי?

אתה קונה קרח לצורכי קירור של מזון או שאתה פשוט שם אותו במקרר?

אז למה בדברים מסויימים קל ונוח להתקדם ובדברים האחרים, הפחות "מגניבים" מי שמתקדם הוא היסטרי?

או שאולי יש כאן קצת, רק קצת, היסטריה.

למרות שזה הכי "מגניב" להראות שאתה לא מודאג מבטיחות, ידידי, הבטיחות באה להגן עלייך, לא צריך להיות היסטריים, צריך רק לנצל את זה שהטכנולוגיה כל כך מתקדמת היום, זה רק לטובתך.

אני בנאדם שלא נלחץ מסיטואציות בקלות וגם לא נכנס להיסטריה כמעט מכלום, אבל אם יש כלים שאני יכול להשתמש בהם כדי לשמור על הבטיחות שלי ועל הבטיחות של הסובבים אותי- מצויין, אני בהחלט אעשה זאת.

החבר השיפוצניק שלך יכול לוותר על העבודה, הוא לא מפחיד אף אחד, הוא רק צריך להבין שהירידה לפרטים של אינטל נובעת מסיבה אחת:

להגן על התחת שלהם כדי שאם וכאשר יפצע לא יוכל לתבוע מהם פיצויים.

לא באמת מעניין אותם כמה חבר שלך שומר על עצמו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה היה לפני 30 שנה.

הגיע הזמן להתקדם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
  • שמי שיקפיד על כל חוקי הזהירות לא יוכל לזוז ממקומו כלל (חבר שלי, שיפוצניק, הלך לאינטל כדי לתלות שלט על קיר. קדיחת שני חורים והברגת שני ברגים. הביאו לו קסדה, בדקו לו את המקדחה, לא הרשו לו להשתמש בסולם שלו אלא הביאו אחר, ועל הבגדים שלו היה גם וויכוח... שני ברגים, כן? עוד רגע הוא היה פשוט מוותר על העבודה)

דני

למה זה מפליא אותך כ"כ.. מרגע שאינטל משלמים לו כסף הוא נטו על האחריות שלהם, ואם קרה לו משהו בגלל חוסר זהירות- הלך עליהם. כל הכבוד שהם לוקחים אחריות, מבחינתם זהירות על חיי העובד חשובה יותר מתליית שלט.

איך לשים חגורה פתאום זה הגזמה בזהירות? כשאני נוסע עם הכלבה שלי באוטו (והיא במשקל של ילד קטן) ונאלץ לבלום חזק יחסית היא עפה כמו סלע ומה שעוצר אותה זה המושבים הקדמיים.. אני בטוח שלא הייתה מוכן לשים את הילד שלך במקום.

פורסם
על אף שיש משהו במה שאתה אומר ואני נוטה לחשוב כמוך,

המחשבה (הצינית יש לומר) שהעלויות הכספיות של הטימטום שלה נופלות עלי, מכעיסות אותי לא פחות.

אני אישית מוכן לתרום כמה שקלים כל שנה בביטוח החובה כדי לנקות קצת את מאגר הגנים, אני רואה בזה פילנטרופיה :evil:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

[

[*]שמי שיקפיד על כל חוקי הזהירות לא יוכל לזוז ממקומו כלל (חבר שלי, שיפוצניק, הלך לאינטל כדי לתלות שלט על קיר. קדיחת שני חורים והברגת שני ברגים. הביאו לו קסדה, בדקו לו את המקדחה, לא הרשו לו להשתמש בסולם שלו אלא הביאו אחר, ועל הבגדים שלו היה גם וויכוח... שני ברגים, כן? עוד רגע הוא היה פשוט מוותר על העבודה).

[*]שלא איכפת בכלל מהמציאות, רק מהתקנות.

[*]בהקשר לסעיף הקודם, כל חשיבה יצירתית ניראית כדבר שלילי (מסוכן!).

דני

הכי קל לבוא בגישה שהייתה (ועדיין בחלקה) נפוצה במקומותינו, של "אחי! מה הבעיה? תוקע לך פה שני ברגים יחזיקו לך ת'אמא! תביא תביא פה מקדחה. לא צריך סולם, אחי! הנה אני פה שם רגל על החלון כמו שהיינו עושים ביחידה".

שבוע אחרי הכל מתמוטט.

דווקא כמי שמקצועו הוא תכנון, אני יכול לספר שבין יצירתיות ובין בטיחות אין שום קשר.

אתה יכול להיות יצירתי ובטוח בו זמנית.

עודף החקיקה (ואני מסכים שבחלט מהתחומים יש עודף חקיקה) נובע בדיוק כקונטרה לגישה של "עזוב אחי יהיה בסדר".

פורסם

החוקים ב-20 השנים האחרונות נועדו למנוע מתאונות קלות שיכלו לגרום לפציעות קשות, לכאלו שיוצאים ללא פגע.

אני היום נזכר איך אני נסעתי במכונית שהייתי ילד ומודה על המזל.

בתור ילד נסעתי הרבה בפזו טנדר מאחורה בארגז, עם ספסלים יורדים בצדדים, זה היה חוקי בזמנו, בדיעבד לא מבין איך נתנו רישיון לנסוע בזה.

כל בלימה קטנה, אני זוכר, החלקתי הצידה. הייתי תמיד צריך להחזיק חזק בידיות (כמו של אוטובוס ישן) כדי לא להחליק מהספסל.

והיו כמה פעמים שדפקתי את הראש בקיר המפריד עם הקבינה, אם היו עצירות חזקות.

נתתי הרבה קונטרה בזמנו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אני לא מבין למה אתם מתרגשים.

לא רוצה לחגור את הילד שלה - שלא תחגור.

אני לא ממש אזיל דמעה אם הגנים שלה לא יצליחו לעבור לדורות הבאים.

ממש לא מסכים איתך.

ילד קטן לא יודע מה טוב בשבילו ולא אשם אם אמא שלו,שהיא המבוגר האחראי עליו שאמור לחנך אותו לא עושה את תפקידה כראוי ודואגת לבן שלה.

מה שכן-אם היא תחטוף כמה קנסות על זה אולי היא תבין שהיא צריכה לחגור את בנה.

• תוכן חדש...