Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילד לא חגור

KOBOKOBO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לכולנו כמעט כל יום, אני חושב.

אבל באמת, אם הייתי צריך לסמן קבוצה אחת של עבריינים על הכביש, שהכי מרגיזה אותי, זה אלו עם ה-"תנוקת הבומבונת באוטו", שחושבים שהשלט פוטר אותם מכל אחריות על התינוק(ת) שלהם. לא יודע כמה מטומטם אתה צריך להיות בשביל לשים שלט כזה, ואז לא לעצור ב-"עצור" או לעבור באדום או כל דבר דומה. כנראה שבמקרה של תאונה השלט אמור לשמש כמעין תרוץ עצמי לאותם ההורים המאושרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מודע לציניות, כן? או שפשוט אין לך חוש הומור?

אני חיפשתי את ההומור ולא מצאתי...מצטער.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
קורה לכולנו כמעט כל יום, אני חושב.

אבל באמת, אם הייתי צריך לסמן קבוצה אחת של עבריינים על הכביש, שהכי מרגיזה אותי, זה אלו עם ה-"תנוקת הבומבונת באוטו", שחושבים שהשלט פוטר אותם מכל אחריות על התינוק(ת) שלהם. לא יודע כמה מטומטם אתה צריך להיות בשביל לשים שלט כזה, ואז לא לעצור ב-"עצור" או לעבור באדום או כל דבר דומה. כנראה שבמקרה של תאונה השלט אמור לשמש כמעין תרוץ עצמי לאותם ההורים המאושרים.

+1

כמה כאלה יש ששמים את השלט, וחושבים שעכשיו הם כבר לא צריכים להיזהר, כאילו זה פורס להם מגן מסביבם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מוכן שיחתכו אותי, שיעקפו אותי, שיצפצפו לי וידחפו לפניי בפקק ואני עדיין אשאר רגוע.

אם יש משהו שאני לא מוכן לקבל זה אידיוטים שלא חוגרים את הילדים הקטנים שלהם.

צריך להיות חוק במדינה הזו, מי שלא חוגר את הילדים צריך לקחת לו את האוטו ולשלול לו את הרישיון.

פורסם
אני מוכן שיחתכו אותי, שיעקפו אותי, שיצפצפו לי וידחפו לפניי בפקק ואני עדיין אשאר רגוע.

אם יש משהו שאני לא מוכן לקבל זה אידיוטים שלא חוגרים את הילדים הקטנים שלהם.

צריך להיות חוק במדינה הזו, מי שלא חוגר את הילדים צריך לקחת לו את האוטו ולשלול לו את הרישיון.

או שאפשר להתחיל הסברה בגני ילדים, ככה שהילד יחגור גם אם אמא שלו נוהגת עם יד אחת,לא חגורה כשרגל שמאל מחוץ לחלון(וייצא לי לראות את זה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא מבין למה אתם מתרגשים.

לא רוצה לחגור את הילד שלה - שלא תחגור.

אני לא ממש אזיל דמעה אם הגנים שלה לא יצליחו לעבור לדורות הבאים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

על אף שיש משהו במה שאתה אומר ואני נוטה לחשוב כמוך,

המחשבה (הצינית יש לומר) שהעלויות הכספיות של הטימטום שלה נופלות עלי, מכעיסות אותי לא פחות.

פורסם

אני לא מסכים עם הגישה הזאת, ילד קטן לא צריך לשלם את המחיר כי ההורים שלו מטומטמים.

אצלי מגיל אפס הילדים חגורים בכסאות בטיחות שתואמים את גילם לא בגלל החוק אלא בגלל שהבטיחות שלהם חשובה לי.

בפעם היחידה שהבן הגדול הביע "התנגדות" לשים חגורה פשוט אמרתי לו "אז לא נוסעים בכלל" והוצאתי אותו מהמושב שלו בבכי עד השמיים ובאמת עלינו הביתה ולא נסענו.

מאז הוא למד והוא בעצמו מבקש את החגורה בלי שום דיונים או ויכוחים, זו עובדה מוגמרת.

אותו כנ"ל תקף לאנשים שלעיתים נוסעים איתי ברכב עם הילד שלהם- אם הוא לא חגור אני לא מתבייש להגיד להם שלא מתאים לי ילד מטייל ברכב בנסיעה וממתין איתם עד שיתפסו מונית.

יש דברים שלא משחקים איתם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קשקוש שאין כדוגמתו, היא לא מיהרה לשום מקום חוץ מהצרכים האישיים שלה.

אני רואה את הערס מתחתיי מכניס את הילדים לאוטו, חגורה זה לא דבר חשוב.

פעם ראיתי אותו מביא את הילדה מהגן, היא ישבה על אח שלו. ילדה בת 4 יושבת על מישהו מהגן לבית.

והכי חשוב ראיתי את הערסוואט הקטן (הבן הבכור שלו) מגיל 4 הולך בכביש כאילו כל הכביש זה גן משחקים, תוסיפו לעובדה שהערסים תמיד חונים באדום לבן סמוך מאוד למעבר חצייה וזה ישמע מגעיל אבל כולי תקווה שהוא יידרס וייקחו להם את שאר הילדים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

נראה לי שאנשים פה שוכחים שבתקופה שאנחנו (בני ה25-35) גדלנו, לא היו עדיין כיסאות לתינוקות וכל זה, ועדיין שרדנו לא רע. עובדה, אנחנו כותבים פה בפורום.

כשהייתי קטן הייתי נוסע בבגאז' של הסטיישן.

אפילו יצא לי פעם אחת שנסעתי ברנו טראפיק של ההורים שלי לטיול אופניים והחלפתי צמיג לאופניים תוך כדי שנסענו (גיל 9).

לא צריך להוציא את הכל מפרופורציות.

זה רק היסטריה של השנים האחרונות ויש אנשים שעוד לא הפנימו את זה כי הם חושבים כמו חיות.

פורסם
נראה לי שאנשים פה שוכחים שבתקופה שאנחנו (בני ה25-35) גדלנו, לא היו עדיין כיסאות לתינוקות וכל זה, ועדיין שרדנו לא רע. עובדה, אנחנו כותבים פה בפורום.

לא צריך להוציא את הכל מפרופורציות.

זה רק היסטריה של השנים האחרונות ויש אנשים שעוד לא הפנימו את זה כי הם חושבים כמו חיות.

גם לא היינו משוגעים על קרם הגנה, לא ידענו מה נזקי העישון, לא היינו מודעים לנושאים כמו הפלרה או ריסוס, אסבסט היה חומר בנייה עיקרי, ולא חשבנו שאי פעם מתישהו הדלק יגמר.

למה רק 30 שנה? לך עוד אחורה. פעם לא היו חיסונים, לא הייתה רפואה, 4 מתוך כל 10 אנשים לא הגיע לגיל 40. אז מה? המין האנושי שרד.

אבל זה שהמין האנושי שרד לא מרגיע אותך כשאתה חולה. אתה רץ מיד לרופא.

זה לא היסטריה. זה מודעות.

פורסם
תוסיפו לעובדה שהערסים תמיד חונים באדום לבן סמוך מאוד למעבר חצייה וזה ישמע מגעיל אבל כולי תקווה שהוא יידרס וייקחו להם את שאר הילדים.

זה מה שהכי מדהים אותי. מישהו בבניין לידי תמיד מקפיד לחנות על המדרכה, כשאין מקום. במקביל אני שומע אותו צורח לילד שלו שלא ילך על הכביש. כמה מפגר אתה צריך להיות, כדי לחסום את המדרכה מחד, וללא להבין שכך אתה גורם לכולם (גם לילד שלך) ללכת על הכביש, מאידך?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

.

אתה רק שוכח שבאותה תקופה רכב היה צריך לוח שנה כדי לתזמן 0-100 בזמן שהיום הוא רק צריך כמה שניות בודדות.

רכבים היום הרבה יותר מהירים, התנועה היום מהירה יותר מאשר לפני 30 שנה, ומעבר לזה, למה לא לנצל קדמה טכנולוגית, בטח כשזה נוגע לבטיחות?

אתה ואני גדלנו באותה תקופה אבל אני מקווה עבורך שכשיהיו לך ילדים אתה כן תחגור אותם בחגורות בטיחות במושבי בטיחות שמתאימים לגילם, זה רק נועד להגן עליהם.

אתה ואני גדלנו ונסענו ברכבים שלא היו מקבלים היום אפילו חצי כוכב בטיחות, ועדיין, איזה כיף לדעת שאם חס וחלילה משהו ישתבש יש לך כריות אויר ותכנון בטיחותי מתקדם שיציל את חייך בתאונה שלפני 30 שנה היתה הורגת אותך בוודאות?

אל תזלזל ידידי.

פורסם

אני לא מזלזל בבטיחות ולא אומר שלא ראוי לעשות כל מה שאפשר בשביל לשמור על הילדים.

מה שאני אומר זה שיש עדיין אנשים שלא הפנימו את כל זה, אז לא צריך להתלהם ולהכנס לשוק כל פעם שרואים איזו פוסטמה שלא שומרת על הילדים שלה כמו שצריך.

יש אנשים כאלו והם ילכו וייעלמו עם הזמן, בין אם בגלל התאונות שלהם ואם בגלל חינוך.

פורסם

אתה צודק, אי אפשר ולא צריך לאבד את העשתונות אבל לדעתי כן צריך להאיר תשומת לבם.

לפני כחודש עמדתי עם חבר ורכב עמד לצאת מהבניין לכביש, גבר נהג בו ולצידו ישבה ככל הנראה אישתו כאשר על חזהה תינוק בן כמה חודשים בתוך מנשא והאישה שומרת החוק חגרה חגורת בטיחות מעליה ומעל התינוק.

הרכב הינו מרצדס E קלאס שנתוני 2005 ומעלה.

ניקשתי והקשתי על החלון שלה, הסברתי לה בנימוס שחלילה במקרה תאונה או אפילו בלימה מאוד חזקה ופתאומית היא עלולה להרוג את התינוק שלה, פעם אחת מכך שגופה ילחץ כנגד חגורת הבטיחות וימחץ את התינוק ופעם שניה כאשר בנוסף לאלה התינוק גם יספוג את עוצמת הפתיחה של כרית האויר.

היא אמרה לי תודה שהארתי את תשומת ליבה והם המשיכו בנסיעה מבלי לשנות כלום.

אני מקווה שהיא\הם לא יקלעו לתאונת דרכים עם פתיחת כרית אויר כי התינוק ככל הנראה ימות או ייפגע קשה מאוד, אני את שלי עשיתי וכמו שאמר הבורר "מעכשיו זה בינה לבין בורא עולם".

• תוכן חדש...