Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה, צ'ק בנקאי מזויף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעתיים זה המון!!

בזמן הזה אפשר לרשום לפחות שלושה דו״חות מהירות בכביש 1 - ואם אתה עומד בקטע הישר והרחב ההוא, שם בקצה הירידה, אפילו יותר!

למה להפנות משאבים למחלקות שתפקידן לשמור על כספי הציבור אם אפשר להפנות את המשאבים למחלקות שתפקידן להוציא עוד כסף מהציבור?

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט לא להאמין, אך האמת היא שלא ציפיתי מהמשטרה ליותר מדי- כבר יצא לי לשמוע על אנשים שהגיעו עם תמונות/סרטון של נוכלים והם אפילו לא ניסו למצוא אותם. גם כשעושים במקומם 99% מהעבודה קשה להם לזוז ולהשלים את האחוז שנותר.

הייתי פונה לעיתונות או לטלויזיה, כי לדעתי זה יעניין אותם מאוד, במיוחד אחרי התנהלות המשטרה.

המשטרה זזים רק כשמקרים כאלה מפורסמים.

פורסם

סיפור מזעזע.

אני הייתי מוסיף עוד שלב לאבטחה של הוצאת צ'ק בנקאי. ניגש עם הקונה לסניף ומבקש להוציא צ'ק בנקאי על סכום שונה ממה שסוכם. לדוגמא, 10 ש"ח פחות (או כל סכום רנדומלי אחר) על מנת לוודא שהקונה לא הכין צ'ק מזויף מראש מכיוון שסוכם מחיר הקנייה לפני ההגעה לבנק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני הייתי מוסיף עוד שלב לאבטחה של הוצאת צ'ק בנקאי. ניגש עם הקונה לסניף ומבקש להוציא צ'ק בנקאי על סכום שונה ממה שסוכם. לדוגמא, 10 ש"ח פחות (או כל סכום רנדומלי אחר) על מנת לוודא שהקונה לא הכין צ'ק מזויף מראש מכיוון שסוכם מחיר הקנייה לפני ההגעה לבנק.

רעיון מעולה!

פורסם

גוזל זמן ועולה כסף.

צריך לחכות בתור, להפקיד השיק חזרה לחשבון, להוציא שוב שיק חדש על כל חתימותיו . אם כבר ניגשתם לבנק ראוי כבר לבצע העברת כספים בלתי חוזרת לחשובונך ובזה תם ונשלם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה לא רעיון טוב. ולא בקשה מכובדת לטעמי.

אותי בתור קונה זה היה מאוד מעצבן אם הייתי מוציא למוכר צ׳ק על 25000 למשל ואז במעמד שהוא אמור לקבל אותו הוא יגיד לי ״עזוב,בוא נלך עכשיו לבנק תבטל את זה ותוציא לי אחד חדש על 24990״

הרבה יותר נורמלי לבקש העברת בנקאית כמו שאמרו פה או פשוט לקבוע מראש שהולכים ביחד לבנק ומוציאים את הצ׳ק.

V5

פורסם

זה מה שהוא התכוון - לתאם עם הקונה ללכת ביחד לסניף, אך בשלב שמבקשים מהבנקאי

להוציא צ'ק בנקאי, לבקש מהקונה שהצ'ק יהיה בסכום נמוך בכמה ש"ח ממה שסגרו.

על יד כך ניתן להימנע מהמצב בו הקונה הדפיס בבית צ'ק מזוייף, וכשתלכו ביחד לדואר ואתה תיהיה

בטוח שהצ'ק שקיבלת תקין, תקבל בעצם את הצ'ק שהוא הדפיס מבעוד מועד.

פורסם

הרעיון הוא טוב,אבל לא ניתן לביצוע,אלא אם יש לך את הכסף הנוסף זמין או אם אתה מבטל ומחזיר את הצק הבנקאי הישן.

צק בנקאי זה כסף מזומן ותוקפו 7 שנים,במידה ואיבדת אותו אתה בבעיה רצינית.

פורסם

לא הבנת את הכוונה.

הכוונה היא שאתה קובע עם קונה לגבי המחיר (נניח 100K).

למחרת בבוקר, שניכם ניגשים לבנק שלו לקבל צ'ק בנקאי.

במעמד השיחה מול הבנקאית, אתה מבקש מהקונה שמסיבות אישיות

אתה מבקש את הצ'ק על סך 99,995 ש"ח.

לאחר מכן, הצ'ק כמובן נישאר אצל הקונה עד הרגע שבו אתם מעבירים בעלות בדואר.

כלומר, אם המוכר תכנן לעקוץ אותך והדפיס בבית צ'ק מזוייף עם הסכום שסיכמתם מראש,

הטריק לא יעבוד לא מכיוון שאתה תצפה לקבל את הצ'ק עם הסכום שהתבקש בבנק.

*אני מסכים שזה סיפור לבצע את זה, אבל לאור האכיפה ה"נפלאה" שננקטת כלפי הזייפנים הגנבים,

שווה אולי לשקול זאת.

• תוכן חדש...