Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפעלת את אופציית הנדידה?

כי גולן רוכבת על סלקום ולא אמור להיות שום הבדל באיכויות הקליטה בין גולן לבין סלקום.

הדבר הראשון שעשיתי היה להפעיל נדידה.

תמיד היו לי בעיות קליטה בקטע בין גלילות לאיזור גשר רוקח עם סימן של אין כניסה (S3).

בנוסף גם במרכז הרצליה הקליטה היתה זוועה. הבעיה העיקרית כנראה היתה כאשר הוא לא נדד לסלקום.. אין סימן של R.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר בחוזה משנת 2011 - כ-15 חודשי לפני שגולן נכנסו לשוק, ואלה היו התנאים המקובלים, אפילו מדובר בתנאים טובים יחסית לאותה תקופה. הבעיה שלי עם אותם 3 שקלים נוצרה כיון שעברתי להוציא שיחות מקו של "הוט" (תוכנית ללא תשלום חודשי קבוע, 10 אג' לדקת שיחה), וסה"כ נכון להיום, כאשר אני מוציא את אותם 3 ש"ח באורנג' סך ההוצאה החודשית שלי על שני הקוים יחד מגיע לסדר גודל של 70 ש"ח, כולל כמות הדקות הרגילה שלי (100-150) וגלישה ללא כל הגבלה. הייתי עובר מזמן לתוכנית אחרת אם המכשיר שלי היה אנדרואיד, אבל יש לי BB שמחייב שירות מיוחד שרק חברות האפ"ס מספקות, ועלות קנית מכשיר חדש עולה בהרבה על החסכון שאשיג בכל ניוד שהוא.

בדיוק זה העניין, לפני כניסת החברות החדשות לשוק הציבור היה מוכן לרדת על ארבע ולקבל בלי וזלין, למה? אין לי תשובה, כי אם לומר את האמת החוזה שעליו היית חתום לא הוגן בשום פרופורציה, וזה בלשון המעטה.

הוא מדיף ריח מאוד מסריח, בטח לא של עסק שהלקוח בראש מעיינו.

לכן אני אומר שהגיעו החברות החדשות, טרפו את הקלפים לטובת הצרכן, בוא נתמוך בהן, שהרי אם הן יקרסו בנקל המצב יחזור לקדמותו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עם כל הכבוד לחברות החדשות - אני משלם תמורת שירות, גם אם זה קצת יותר.

ומה קיבלת בגולן:

לא היתה קליטה - יכולתי בכלל להתנתק מהסלולר. אבל הבנים שלי זקוקים לו, ובאיכות מספקת.

יחס - כמו בחברות הותיקות. בעצתם - אפילו יותר גרוע. לא היתה אפשרות לקבל שירות, ונזכרו בי רק כאשר ניידתי (וקיבלתי חבילה דומה בפחות מחצי המחיר של גולן).

נראה לי שמיכאל גולן תלמיד מצויין. השיטות שלו דומות לאלה של כל חבריו בשוק. אז באמת לא משנה לי אם אני מפנה את האחוריים אליו או אל בן דב או אל דנקנר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מניח שאתה כותב את זה מנקודת מבט אובייקטיבית, נטולת אינטרסים או שפשוט אתה חושב שזה הגיוני לשלם 300 ו400 ש''ח לחבילות עם הגבלה כלשהי כמו עד לא מזמן, במקום לשלם 70 ש''ח או 100 ש''ח במקרה הגרוע?

אני אישית בסלקום אך ורק בגלל שאני משלם 69 ש''ח לחבילה ללא הגבלה, הסיבה היחידה שעזבתי את החברה ''הקטנה'' שהייתי בה הייתה כי האינטרנט לא זז, דבר שהיום כבר לא קורה, לכן לא אהסס לחזור אליה במידה ויהיו לי בעיות בחברת סלולר הנוכחית.

אתה מדבר על סכומים שלרוב היו משולבי תשלום על מכשיר. בזמנו 2007 כשהחל כל תוכנית הניוד וסימפרי, גם הייתה "מהפכה" וכולם בירכו על זה שהשוק פתוח לתחרות ובלה בלה, בפועל שילמנו בדיוק אותו הדבר.

אין, אין כמו העובד השפוט והנאמן בצורה עיוורת למעסיקו העושק.

תסמונת אישה מוכה, או שמא תסמונת מדינה מוכה?

גם אני צרכן, וגם המשפחה שלי צרכנים של טלויזיה וסלולר. אל תשכח את זה לפני שאתה שופט אחרים וביחוד לפני שאתה קורא לאחרים שפוטים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אין מה לעשות.

חברה גדולה ומבוססת יכולה להרשות לעצמה לתת תמורה למחיר הגבוה.

תמשיכו לשלם שקל וחצי ולהתלונן על בעיות קליטה, איכות ומהירות.

אל תשכח את זה לפני שאתה שופט אחרים וביחוד לפני שאתה קורא לאחרים שפוטים.

הודעה כמו הראשונה שכתבת יכולה להיות רק ע"י אדם מטעם או של אדם שפוט, כי אחיזה במציאות אין לה בגרוש, אז לא צריך כ"כ להתעצבן שקוראים לך שפוט, האופציה השניה יותר גרועה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה מדבר על סכומים שלרוב היו משולבי תשלום על מכשיר. בזמנו 2007 כשהחל כל תוכנית הניוד וסימפרי, גם הייתה "מהפכה" וכולם בירכו על זה שהשוק פתוח לתחרות ובלה בלה, בפועל שילמנו בדיוק אותו הדבר.

ממש לא, עד לפני כל המהפכה הזאת, חשבוניות של 400 ו500 ש''ח על שיחות לא היו מילים גסות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כל העניין הוא שהחברות הותיקות לא נתנו תמורה למחיר הגבוה. זיינו את הלקוחות הפרטיים/עסקיים קטנים בלי הכרה בכדי לתת ללקוחו מועדפים מחירים מצויינים.

היום אני רוכש את אותו מוצר ב"גולן" ומקבל (לטעמי) שירות טוב יותר.

אמנם אין לי מרכזי "שירות" (ככה הם קוראים למקומות הממוזגים האלה בהם אתה יושב שעתיים בשביל שהנציג/ה יגיד/תגיד לך שאין מה לעשות ואתה צריך להתקשר לשירות לקוחות בטלפון) ממוזגים, אבל יש לי גישה דרך האתר לכל השירותים שאני צריך, לחשבוניות ואפילו פירוט שיחות כמעט און-ליין.

במקרה הצורך - מתקשרים לשירות הלקוחות - זמן ההמתנה בטלפון לא שונה מהותית מחברות האפ"ס.

פורסם

למי ששכח מה המשמעות של להכנס עם הוט לאותה מיטה:

האותיות הקטנות במבצע הטריפל של HOT

בתקנון המבצע החדש של החברה, נכתב כי HOT תוכל להעלות מחיר במהלך השנה הראשונה ב-25 שקל. בנוסף, HOT תעלה את המחיר ב-10% בתום השנה ותוכל להסיר ולחסום ערוצים. HOT: "אלה המחירים האטרקטיביים בשוק"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389232,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

ספציפית במקרה הזה אני לא רואה כאן משהו יוצא דופן בצורה אשר מצדיקה איזו כתבה בומבסטית, זה לא שאנחנו לא נתקלים בדברים דומים כל שני וחמישי אצל שלל חברות אחרות בשלל ענפים שונים.

בכל אופן, לפחות עם הוט מובייל, נכון לכרגע אין בעיות, ולא אין לי מניות בהוט (למעשה לא מזמן התנתקתי מהטריפל שלהם ועברתי ליס/בזק).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני עם הוט מובייל מזה שנה ומלבד תקלה בניוד בשבוע הראשון הכל דופק (ולרוב לא אותי!). בפלאפון הייתי שלושה חודשים והם הבטיחו הרים וגבעות אבל בפועל תמיד חייבו אותי על 50 ש"ח במינימום מעל מה שסוכם, ועל אורנג' (לקוח יותר מעשר שנים) לא אתחיל אפילו לדבר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
בתור עובד חברת סלולר גדולה וכחולה, בחלק מהכשרת עובד בחברה, מחלקים סימים של החברות המתחרות להתנסות. כולל החברות החדשות והוירטואליות.

הורו לנו להפעיל נדידה ונדידת נתונים והכל ופשוט ביקשו מאיתנו לבדוק אקראית את הקליטה, איכות ומהירות של המתחרים.

אין מה לעשות.

חברה גדולה ומבוססת יכולה להרשות לעצמה לתת תמורה למחיר הגבוה.

תמשיכו לשלם שקל וחצי ולהתלונן על בעיות קליטה, איכות ומהירות.

איך אתה לא מתבייש לכתוב כך?

לפותח השרשור- אתה צודק בהחלט. אין להתקרב לחברות האפ"ס (הוט,אורנג',פלאפון,סלקום). נחש לא משנה את טבעו ובהזדמנות הראשונה מכיש שוב.

גולן בעדיפות ראשונה, ובעדיפות שניה הוירטואלים: יו פון, רמי לוי, הום סלולר .

יהודה

• תוכן חדש...