Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחתולים יש קטע שהם תמיד מנסים להראות בסדר גמור, גם אם הם סובלים מכאבים איומים הם תמיד משחקים אותה עסקים כרגיל,

לא מזמן החתולה שלי הגיעה הביתה ופשוט שכבה ולא אכלה ושתתה יום, אך נראתה בסדר ואחרי היום השני הבנתי שמשהוא לא בסדר ואז הסתבר שהיא נגעה ברעל כלשהוא וכמעט מתה לי, הוטרינטר טען שהם מנסים תמיד לא להראות חלשים, זה בטבע שלהם בכדי לשרוד כי את החלשים נוטשים, הורגים כנראה שככה הם רואים את זה, כואב נורא..

השרשור הזה עשה לי קצת רע

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
^ במצב כזה פשוט חותכים אותו, מוציאים אותו מהרכב ודופקים לו מכות רצח. עדיף עם הג'ק.

אם לבוא בגישה מתונה יותר/הוא יכול לפרק אותך - רושמים את הפרטים של הרכב ומוצאים אותו עם אנשים/מז*נים לו את הרכב ומשאירים פתק שיבין למה זה קרה.

אנשים כאלה לא צריכים לנשום אוויר.

לפותח השרשור - אני לא רואה סיבה הגיונית לפרסם בפורום שדרסת חתולה. זה מקרה עצוב מאוד. מבחינתי כל חתול שנדרס זה נוראי.

צודק בהחלט,אני מאוד מעריך אנשים שחושבים כמוך בידיוק כך צריך לנהוג.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
בתור ילד עירוני כל אחד מכיר את המראה של חתולה שרצה, סופגת משקל של מכונית עליה, ממשיכה לרוץ ואז נשכבת ומתפגרת. מעולם לא הבנתי איך חתולה יכולה לחזות רעידת אדמה יום מראש, אבל לא רואה שני טון של ברזל שעולים עליה...

לחתולים יש כזה קטע שכשהם רואים מכונית מתקרבת לכיוונים במהירות הם ינסו לרוץ ולהספיק לעבור.

אין להם את היכולת להבין שזה יכול להרוג אותם, וגם הם לא מבינים שהם רצים אל תוך המכונית

מקרה מוזר,

אבל פעם ראיתי חתולה שחצתה כביש במהירות, פגעה בטאסה/ג'אנט של מכונית. החתולה עפה אחורה והמשיכה לרוץ..

לא יודע מה היה איתה אחר כך

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

ממש מצער לשמוע, כואב לי לראות חתול שמסתובב בפחים לחפש לו טיפת אוכל, כל שכן דריסת חתול.

אני לצערי זה קרה לי עם המשאית קפץ לי חתול מהעץ ישר לגלגל, זה עשה לי הרגשה רעה כל השבוע וגם עכשיו שאני נזכר בזה זה ממש מכאיב. אלה יצורים יותר מסכנים מבנאדם, בנאדם יכול עוד לדאוג לעצמו ובעל חיים לא יכול...

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

קרה לי כמה פעמים שכמעט דרסתי חתול, בדרך כלל זה הסתיים בברקס וסטיית הזה חזקה,

אתם יודעים מי יותר חוצפן מחתול שקופץ לכביש ומפתיע אותם? יונה!

מה קטע של החיה הסתומה הזאת? בדרך כלל היא על הכביש כאשר נוסעים לאט בעיר, אז אתה אומר לעצמך בראש היא תראה שאני מתקרב אליה והיא עוד מעט תעוף ,מתקרב ומתקרב לא רואה את היונה כבר כאילו היא מתחת לטמבון הקימי, נותן ברקס חזק ורק אז רואה אותה מתעופפת!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ידוע שיונות הן מטומטמות. לפני כשנה בערך דרסתי יונה שברוב טיפשותה המשיכה לעמוד על הכביש ולא לעוף עם שאר חברותיה.

מאחר וזה קרה בירידה די תלולה והנהג שמאחורי לא שמר מספיק מרחק כל שיכלתי לעשות הוא להאט בהדרגה ובכל זאת המטומטמת נשארה על הכביש. שילמתי על זה בהרגשה רעה כל היום וחתיכת פלסטיק מסכנה שהיתה אמורה לעלות גרושים אבל בזכות UPS והמכס היא עלתה לי הרבה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תראו שכחתי לרשום את זה בהודעה הקודמת, אבל בעיני זה חשוב מאוד.

שמתי לב, ביום שמתחלף ומשתגע בו המזג-אוויר, בעלי החיים משתגעים גם כן.

בעונת מעבר הזאת של האביב, שמתי לב לכמות יוצאת דופן של חתולות דרוסות, היה כביש אחד, כל 50 מטר גופה (משהו כמו ארבעה גופות או יותר).

ממש כאילו הייתה מגיפה.

באמת כואב לראות את זה.

תיזהרו במיוחד בימים כאלה.

עוד טיפ קטן זה פנסי ערפל.

אם היה לי ברכב הנוכחי, הייתי כל לילה משתמש בהם, זה עוזר מאוד לראות בעלי חיים (גם יש מצב בגלל שהאלומה מכוונת נמוך, היא מסנוורת אותם מלכתחילה והם נמנעים מלקפוץ לכביש.)

מי שדרס חיה כמו חתול, והוא מגדל חיית מחמד בבית, מבין הרבה יותר שזה כואב לפעמים כמו לאבד בנאדם.

עד שלא גידלתי כלב, לא הבנתי כמה "נשמה" יש בבע"ח, ומזל שהתחלתי לגדל כלב בגיל צעיר, ואני ממליץ למי שיש ילדים קטנים, לעשות הקרבה ולהביא חיית מחמד לבית, גם שלפעמים זה "כאב ראש" אבל זה שווה את זה.

פורסם
תראו שכחתי לרשום את זה בהודעה הקודמת, אבל בעיני זה חשוב מאוד.

שמתי לב, ביום שמתחלף ומשתגע בו המזג-אוויר, בעלי החיים משתגעים גם כן.

בעונת מעבר הזאת של האביב, שמתי לב לכמות יוצאת דופן של חתולות דרוסות, היה כביש אחד, כל 50 מטר גופה (משהו כמו ארבעה גופות או יותר).

ממש כאילו הייתה מגיפה.

באמת כואב לראות את זה.

תיזהרו במיוחד בימים כאלה.

עוד טיפ קטן זה פנסי ערפל.

אם היה לי ברכב הנוכחי, הייתי כל לילה משתמש בהם, זה עוזר מאוד לראות בעלי חיים (גם יש מצב בגלל שהאלומה מכוונת נמוך, היא מסנוורת אותם מלכתחילה והם נמנעים מלקפוץ לכביש.)

תסכים לי לתקן אותך, בזה שתפעיל אורות ערפל ותגרום לחתול להסתנוור ככה תגרום לו יותר למות. למה?

כי רוב החתולים נדרסים בלילה מאחר שהם נכנסים לכביש שפתאום הם רואים את הפנסים מולם זה מסנוור אותם והם נכנסים לשוק ונעמדים ונדרסים. זה דבר שבדקתי בעבר וזאת גם המציאות.

מי שדרס חיה כמו חתול, והוא מגדל חיית מחמד בבית, מבין הרבה יותר שזה כואב לפעמים כמו לאבד בנאדם.

עד שלא גידלתי כלב, לא הבנתי כמה "נשמה" יש בבע"ח, ומזל שהתחלתי לגדל כלב בגיל צעיר, ואני ממליץ למי שיש ילדים קטנים, לעשות הקרבה ולהביא חיית מחמד לבית, גם שלפעמים זה "כאב ראש" אבל זה שווה את זה.

במקרה של להביא בעל חיים לבית אני מסכים איתך גמני אחרי שהבאתי כלב הבנתי מה זה כלב..

אבל לידיעך חתול שהוא מסונוור יותר נדרס מחתול אחר, בגלל זה רוב החתולים נדרסים בלילה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אני פעם כמעט דרסתי כלב שקפץ לי לכביש, למזלי נסעתי לאט. :-P

יצא לי להיות על מדרכה, כשחתול\ה קפצ\ה לכביש, וקטנוע משלוחים עלה על אמצע הגוף שלה וממש קפץ מעליה (לא מאשים אותו בכלל).

לאחר כ3 שניות של שוק החתולה קמה ורצה כשהחלק הקדמי שלה גורר את החלק האחורי, היא לא נחצתה חיצונית לשתים, אבל פנימית אני בטוח שהאיברים שלה כבר לא היו אותו דבר. לא נעים לראות דבר כזה, וריחמתי עליה אפילו שאני לא מחבב חתולים.

חבר דרס גמל לפני כחודש, טוטאלוס לאוטו, ולגמל.

פורסם

נסעתי מהצפון לאילת לפני כמה ימים, כמו שאני תמיד עושה, בלילה דרך כביש ים המלח.

כמות הכמעטים עם שועלים ועוד משהו אחד לא מובן שהיו לי גרמו לי לרדת לאזור ה 90 ברוב הדרך.

אני תמיד חושש שאדרוס איזו חיה, אוהב אותן יותר מדי.

פורסם

לי קרה 2 לדרוס חתולים ו3 ציפורים והרגשתי משהו מיוחד רק חשבתי האלה החיים ואלה שלא חושבים... הבנתם את המשך. אחת מן הציפורים נכנסה לי לאזור הרדיאטור פעם אחת אז עצרתי בצד הכביש במקום שלא מפריע והוצאתי אותה משם והמשכתי כאילו כלום לא קרה. אני יודע שאני "קר" אבל אלה החיים.

פורסם

כשהייתי בדרום אמריקה שכרנו רכב באל קלפאטה כדי לנסוע לראות את הקרחון המתנפץ.

קיבלנו איזה VW שנראית כמו הכלאה בין פולו לגולף, והזהירו אותנו שיש הרבה חיות בדרך אז כדטי להיזהר.

בדרך חזרה קלטתי ארנבת ענקית, בגודל של כלב בינוני בערך, רצה פשוט לגלגלים שלי

הייתי בסיבוב קל ברכב שאני לא ממש מכיר ומאחורי נוסעים רכבים.

החזקתי את ההגה חזק ופשוט עליתי עליה, יותר נכון להגיד שהיא נכנסה בי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כביש כפר ויתקין לכיוון כביש4 3לפנות בוקר,רוח נעימה,רעש הטורבו באוזן ואז מהשדה רץ לי משהו שעד עכשיו כני לא מבין מה זה היה(מלא פרווה,לא חתול,שועל,כלב),ברחתי אבל עליתי עליו עם גלגל שמאל,הגעתי לכביש 4ובדקתי את הרכב,לא היה שום נזק,חודש אחכ בטיפול החלפת שמנים המכונאי הראה לי ערימת שערות ומגן שבור..הצער היה כפול גם על החיה המסכנה וגם על 1100 שח שעפו לי מהכיס על המגן...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...