Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

היום בדרכי הביתה ( שדרות משה דיין, ראשל"צ ) כשנסעתי לתומי במהירות 60 המותרת בכביש, פתחה בריצה החתולה החמדמדה, ובדיוק מול הרכב שלי נעמדה.

במאית שניה זה קרה. הסתכלתי אחורה במראה וידעתי שאם אני נותן ברקס חזק לחירום, סיכוי סביר מאוד שאני גורם לתאונה, ולא רק של רכב אחד. מצד שמאל שלי, גם כן מכונית.

בלית ברירה לחצתי ברקס עדין מאוד, הרגשתי את הפגיעה וקשה לתאר את התחושה.

אבל אמרתי לעצמי שאני חייב לבדוק אם הרגתי אותה, וכשחזרתי למקום תוך 3 דקות, לא היה שום זכר לחתולה בכביש.

הדבר הראשון שעלה לי בראש זה שהיא באורך פלא נתקעה לי על הטמבון, אבל גם זה כמובן לא קרה.

הפגיעה הייתה עם הטמבון ולא עם הגלגל, אז אולי באורך פלא היא איכשהו נצמדה לכביש ופגעתי בה קלות.

אז אני מקווה שזו הפעם האחרונה שדבר כזה קורה לי, סתם הייתי צריך לפרוק :roll:

וכמובן סעו בזהירות ;)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי מקרה יותר אכזרי, שהכניס אותי לשוק קצר.

נסעתי בדרך הבייתה בתוך העיר, הקפצתי חבר לבית שלו, רק יצאנו מרמזור, אני על 50 (מותר 60), פתאום שמתי לב לחתולה שרצה מהנתיב השני, חוצה את האי-תנועה, ונכנסת לנתיב שלי.

ישר בלמתי בכל הכוח (הייתי לבד על הכביש), והמפגרת רצה לתוך הגלגל של הנהג.

המתלים אצלי גמורים, בני 18, הרגשתי טוב טוב איך המוח שלה מתפצח.

נכנסתי לשוק קצר, אבל אמרתי לעצמי, גם אם זה היה כלב וגם אם זה היה בנאדם, עשיתי מה שיכלתי, וזה הגורל עשה את השאר (גם לתת ברקס לפעמים זה יותר מידי).

אם הייתי בכביש מהיר על מהירות גבוהה, הייתי אולי עוזב את הגז ומחזיק חזק את ההגה. (לא משתגע ומסכן את עצמי ואת האחרים בגלל חיה שעשתה טעות, כמובן שאם זה חמור או גמל אני יגיב אחרת).

פורסם

בתור ילד עירוני כל אחד מכיר את המראה של חתולה שרצה, סופגת משקל של מכונית עליה, ממשיכה לרוץ ואז נשכבת ומתפגרת. מעולם לא הבנתי איך חתולה יכולה לחזות רעידת אדמה יום מראש, אבל לא רואה שני טון של ברזל שעולים עליה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הרבה פעמים החיה מקבלת מכה, וממשיכה בדרכה להימלט. בסוף מהנזקים הפנימיים היא נשכבת איפה שהוא ומתה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לנסוע 60 במשה דיין זה לנסוע לאט.

אני גר בסביבה, וכולם שמה טסים מינימום על 80, למרות זאת אני לא עובר שמה את ה60, שכולם יקפצו לי.

בקיצור לא הייתה לך ברירה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
בתור ילד עירוני כל אחד מכיר את המראה של חתולה שרצה, סופגת משקל של מכונית עליה, ממשיכה לרוץ ואז נשכבת ומתפגרת. מעולם לא הבנתי איך חתולה יכולה לחזות רעידת אדמה יום מראש, אבל לא רואה שני טון של ברזל שעולים עליה...

גם לי יש את היכולת הזאת, כך שאני מבין לגמרי :-D

מצער לשמוע על מקרים כאלו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בעיר אני תמיד עוצר ונותן לבעל חיים לעבור.

פעם אחת נסעתי והאטתי כדי לתת לחתול לעבור, ואיזה בן כלב חתך ימין ודרס אותה בכוונה.

ממש התאפקתי לא להיכנס לו עם האוטו בדלת.

זה כל כך מעצבן!אנשים חיות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

^ במצב כזה פשוט חותכים אותו, מוציאים אותו מהרכב ודופקים לו מכות רצח. עדיף עם הג'ק.

אם לבוא בגישה מתונה יותר/הוא יכול לפרק אותך - רושמים את הפרטים של הרכב ומוצאים אותו עם אנשים/מז*נים לו את הרכב ומשאירים פתק שיבין למה זה קרה.

אנשים כאלה לא צריכים לנשום אוויר.

לפותח השרשור - אני לא רואה סיבה הגיונית לפרסם בפורום שדרסת חתולה. זה מקרה עצוב מאוד. מבחינתי כל חתול שנדרס זה נוראי.

פורסם
בעיר אני תמיד עוצר ונותן לבעל חיים לעבור.

פעם אחת נסעתי והאטתי כדי לתת לחתול לעבור, ואיזה בן כלב חתך ימין ודרס אותה בכוונה.

ממש התאפקתי לא להיכנס לו עם האוטו בדלת.

זה כל כך מעצבן!אנשים חיות.

"אנשים" כאלה צריך לשחוט, זו לא קלישאה, הם הערסים שאח"כ תקופים אנשים בשביל להרגיש טוב עם עצמם ליד אחרים.

אצלנו בצפון הבעיה היא חזירי בר, בעיקר בלילה, יש להם תכונה לעבור את הכביש ולא במעבר חציה. קורה שנכנסים בחזיר מסכן ואז הוא מת, קורה שההרכב מת, קורה גם שניהם יחד.

ידידה טובה שלי נסעה פה בלילה, ושהיא היתה על גשר קטן היא ראתה אמא חזירה עם גורים עוברים את הכביש, מהבהלה ואי הרצון לפגוע היא הסיטה את הרכב חזק ימינה, ורכב עם 4 נוסעים נפל מגשר קטן ישר לתוך נחל. בלו בלו בלו בלו...שראיתי את התמונות נגנבתי לחלוטין. הגרר עלה לה יותר ממה שקיבלה על ברזל, כי חלקי חילוף במצב הזה בכלל לא היה אופציה.

לדרוס חיה זו הרגשה זוועתית, אבל לאנשים כמונו אם זה קורה אין הרבה מה לעשות עם זה. אלא אם כן אתה רואה את החיה וניתן להוביל אותה במהרה לוטרינר.

כמו שאמרו פה, הוא כנראה נבהל ובשארית האדרנלין ברח, וכבר מת.

לאקסית שלי היה חתול שנפל מ8 קומות. הוא המשיך להתנהג כרגיל, אחרי כמה שעות הוא קרס לחלוטין.

הרגשה מחורבנת, שיעבור לך מהר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

קרה לי פעם אחת כשיצאתי מחניה ברוורס, נסעתי ממש לאט ביציאה מהחניה, והיתה חתולה שממש באה לגלגל שלי.

פגעתי בה. עליתי לה על הרגל\הזנב, לא זוכר בידיוק זה היה ממש מזמן.

שמעתי ישר צעקות של אנשים מאחורה, עצרתי מייד ויצאתי מהאוטו

ראיתי את החתולה מתפתלת על הרצפה מכאבים, רציתי לקחת אותה לוטרינר, אבל הגיע בחור מבוגר שלקח אותה.

וקרה לי פעם אחת בחורף שהייתי בעבודה במשמרת לילה, ובבוקר כשרציתי לנסוע בחזרה הביתה, שמעתי יללות של חתולה ליד האוטו.

חיפשתי מסביב ולא ראיתי כלום

באתי להניע את האוטו ואז עצרתי את עצמי, אמרתי אני חייב לבדוק במכסה מנוע.

פתחתי את המכסה מנוע והנה החתולה הקטנה יושבת לי על הפילטר אוויר.

מאז כל פעם שאני מגיע לאוטו אני דופק על המכסה מנוע ועושה סיבוב סביב האוטו לראות שאין שום חתולה בסביבה.

רק לאחר מכן אני מניע את הרכב ונוסע.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• אחראי פורום
פורסם

זו הרגשה נוראית. לי היו ארבע מקרים כאלה וזה משהו שנשאר איתי כמה ימים.

ההתקלות האחרונה היתה עם שועל, כביש חשוך ליד צומת קדרים.

הוא יצא בריצה מהגדר הימנית, אני הייתי עירני והגבתי מהר, שברתי לשוליים וכבר ראיתי את זה נגמר טוב

רק שהמסכן נבהל ועשה אחורה פנה - ישר לפינה של המאזדה. כבר לא נשאר לי מקום לתגובה.

חוץ מזה חתול שעשה קפיצת ראש לתוך הפרונט של האוטו, ממש פגעתי בו באוויר

ועוד אחד שהחליט לנמנם בתוך המנוע באסטרו. נחסוך מכם את התיאור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היה לי שכן עם אסטרו שזה היה קורה לו כל כמה שבועות... ממש לא נעים, במיוחד בחום של אוגוסט.

לי יצא לדרוס משהו גדול לפני שנה ומשהו.

אני עדיין לא בטוח אם זה היה כלב גדול או כבשה אבל זה מת במקום.

עצרתי בצד וראיתי שזה לא נושם אבל לא יכולתי לזהות את החיה (לא היה מספיק אור והייתי בשוק כי זה מעולם לא קרה לי).

זו הרגשה נוראית ועדיין נצבט לי הלב כשאני חושב על זה, למרות שלא היה שום דבר שיכולתי לעשות. הוא קפץ מעל חומת הפרדה של בטון בגובה מטר, ישר לתוך הפרונט שלי.

אם הייתי נוסע מעל 90 קמ"ש, יש מצב שלא הייתי שורד את זה בעצמי. התיקון של כמה אלפים לפרונט של האוטו כאב לי מאוד, במיוחד שבוע אחרי שקניתי אותו...

• תוכן חדש...