Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור ילד עירוני אשקלוני פעיל בקבוצות להגנת בעלי חיים אני רגיל לראות זוועות כאלו ולפנות בעלי חיים במצבים ממש לא נעימים ולפעמים אף לצערי לבצע וידוי הריגה כדי לשחרר את החיה האומללה מכאביה.

המקסימום היה כאשר ביומהולדת של אישתי חיכינו לטרמף ליד הבית כאשר אני שומע רעש של "אגזוז לחץ" ורואה סיוויק ערס סטייל (עם ניקלים וכול מיני שטויות) נוסעת לפחות ב80 בתוך השכונה מול האוטו קפצה לה חתולה קטנה והנהג אפילו לא ניסה לבלום או משהו פשוט דרס אותה והמשיך בדרכו... קללות צעקות מצידינו אך נראה שלנהג פשוט לא אכפת אישתי הרימה את הקטנה חיבקה אותה בבכי לקחה אותה לצד המדרכה כאשר אני נשארתי במקום כדי לבצע וידוי הריגה עם לדרמן קטן שיש לי בכיס רחוק מעיניה יש לציין גם שכול היום נהרס לנו בגלל איזה מפגר ש100% לא יודע להנהוג אך מתנהג כאילו הוא מינימום וין דיזל.

זאת גם אחת הסיבות שאני אוהב הרבה יותר קטנועים מאשר רכבים נהג קטנוע ינסה בכול מחיר להימנע מהפגיעה כי הוא יודע שאם יפגע כנראה שגם הוא יפגע לא קצת מהחלקה מינימום.

לדעתי אפילו צריך להכניס חוק שנהגים "גרועים" שיש להם כמות מסוימת של נקודות או הרשעות יצתרכו לעבור לקטנוע או אופנוע כדי שאם הם יהרגו מישהו זה רק את עצמם.

אגב האנשים הטובים בשרשור הזה מעלים לי עוד תקווא במין האנושי למרות הזוועות שאני רואה יום יום.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלנו בצפון הבעיה היא חזירי בר, בעיקר בלילה,

מאיזה איזור אתה בצפון,אם מותר לשאול?

גמני צפוני ויצא לי להתקל בשפני סלע,שועלים,חתולים,פרות,סוסים,נדמה לי פעם אחת גם צבוע - כולם מפזזים להם באיטיות על הכביש,מחכים לאיזה רכב שישגר אותם לשמיים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לי קרה מקרה נוראי שכזה גם

לפני כשנה, הצלתי חתול ברחוב מידי כמה ילדים מתעללים, ומאז הוא אצלי בבית

הוא החתול הכי חמוד שיכל להיות לי ביקום :p

אחרי שבועיים אני יוצא לרחוב ורואה את הקופי שלו, מסתבר שהיה לו אח

משחק עם חתולים אחרים, צד עכברים בשכונה ומה לא

אחרי תקופה קצרה אני יוצא מהחניון שלי, יוצא לכביש, מרגיש קפיצה ברכב

ואחרי 10 מטר אני מסתכל במראה האחורית ורואה את החתול מפרכס במראה האחורית ואחרי כדקה מת

באותה שניה, חזרתי הביתה, דומע, ומספר את זה לחתול שלי

לא נראה שהיה אכפת לו, אבל עד היום [אחרי 8 חודשים] אני עדיין מרגיש רע כל פעם שאני נכנס לרכב ונוסע.

אבל ממש.

מסתבר שהוא נכנס לי מתחת למכסה מנוע והחליט לצאת אחרי כמה דקות

אז זה כואב.

ומי שאני אראה שמכוון לדרוס חתול בכוונה, אני מאוד מקווה שיש לו ביטוח חיים טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

gkiler- יש סיבה שאתה קורא לזה "וידוי הריגה", דבר שהוא בעל אסוציאציות שליליות מאוד, ולא המתת חסד או גאילה מייסורים?

וידוי הריגה הוא מה שהוא, וידוי של המתה מכוונת, לא גאילת יצור מסכן מייסורים בגלל הנסיבות.

פורסם
מאיזה איזור אתה בצפון,אם מותר לשאול?

גמני צפוני ויצא לי להתקל בשפני סלע,שועלים,חתולים,פרות,סוסים,נדמה לי פעם אחת גם צבוע - כולם מפזזים להם באיטיות על הכביש,מחכים לאיזה רכב שישגר אותם לשמיים.

שאר ישוב, אתה?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
gkiler- יש סיבה שאתה קורא לזה "וידוי הריגה", דבר שהוא בעל אסוציאציות שליליות מאוד, ולא המתת חסד או גאילה מייסורים?

וידוי הריגה הוא מה שהוא, וידוי של המתה מכוונת, לא גאילת יצור מסכן מייסורים בגלל הנסיבות.

ממש לא. אין לי שום כוונה להמתה מכוונת או רצח פשוט הלקסיקון שלי צר מעט ואישית עם המילה המתת חסד יש לי אסוציאציות הרבה יותר גרועות עקב הדברים שקורים בכלביה העירונית האשקלונית ועם הוטרינר העירוני שיש לו סריטה מסויימת עם המתות

פורסם

היום הייתי סנטימטר מלדרוס שועל במושב שלי.

הספקתי לבלום כמעט עליו . הוא פשוט עמד שם בשוק לכמה שניות והסתכל על האוטו עם מבט של "אחי, כמעט דרסת אותי. ואיזו חיה אתה בכלל?"

פורסם

היום כמעט דרסתי גור חתולים, אני רואה אותו מתקרב ואני בולם ומהבהב לו, והוא ברוב התמימות שלו קופא במקום. לא לדאוג לא דרסתי אותו, אחרי שעצרתי כמעט עצירה מוחלטת, הוא הלך אחורה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

חתולים, חיה מטומטמת! אני נשבע שראיתי פעם בלייב אחת מחכה! על אי תנועה כדי שרכב יעבור ואיך שהוא עבר, קפצה לו לגלגלים, התגלגלה לנתיב הנגדי ואז באה מרצדס מסחרית הספרינטר הזאת וסיימה את העבודה+ גולגולת ומוח מפוזרים על הרצפה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לצערי גם אנחנו נכנסנו לסטטיסטיקה.

בבניין שאנו גרים בו יש 2 חתולים נהדרים (ועוד אחים)-אחד ג'ינגי ואחד שחור, שאישתי מאכילה אותם כל בוקר ליד הדלת שלנו (אשתי מאוד אוהבת חתולים, יש לנו שלושה בבית).

היום בסביבות 3 לפנות בוקר התעוררנו מצרחה של חתול ולאחר מכן רעש של בלימה.

כשיצאנו לעבודה ראינו את החתול הג'ינג'י שוכב בשלולית דם בצד הכביש. אחיו לא נראה בסביבה. אשתי בקושי עצרה את הדמעות.

התחלה "נהדרת" לשבוע חדש.. :cry:

פורסם

לצערי אני לפני שבוע פירקתי חתול.

הייתי בנופש בצפון, ויצאתי מקיבוץ דפנה, בכביש לכיוון קריית שמונה, כביש רחב, יחסית מואר,21:00 בלילה, אבל אתה מפתח מהירות...

out of nowhere ,רץ לי חתול מתחת לגלגלים של הפוקוס, הספקתי לגעת בבלמים אנסטינקטיבית, ופגעתי בו בעוצמה...

לא נותר הרבה מה לעשות. אני חייב לציין כי בכבישי הצפון והרמה בעיקר, רואים הרבה פגרים יחסית של בע"ח.

סיפור אחר שאני עד היום זוכר כילד, קרה לפני כ30 שנה בערך ואני ממש בטראומה עד היום:oops:, לאבי היתה ונדורה, נסענו ברמת הגולן בטיול , לילה , חושך, ערפל, ואז עוד לא היה כמו היום שיש תנועה ומכוניות, לא זוכר אם נסענו לאט או מהר, אני משער שככה ככה,

פתאום מכה אדירה מקדימה, מתוך החושך, באמצע הכביש עמדה פרה:shock:, פגענו בה , אני זוכר שאבא שלי ירד לבדוק, והמשכנו אחר כך ונסענו, אני בטוח שזה היה סופה. אני לא שאלתי אחרי זה כלום, כנראה שהבנתי שמה שקרה קרה. לא היה הרבה מה לעשות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בתור נער בטיול בצפון באיזה דרך לא מוכרת כל כך נסענו במהלה ההר, באמצע הכביש חיכו לנו 3 תנים (אני כמעט בטוח). היה נראה שהם תוקפניים מאוד דבר שהיה לי קצת מוזר אולי חלו בכלבת. אני זוכר שאבא שלי האט ועבר את אחד התנים, השתיים האחרים התקרבו בריצה לרכב ואחד מהם כנראה ישר רץ דוך לדלת של הרכב (כבר עברנו אותם תוך כדי), אני זוכר שנשמעה איזה יללה וראיתי את התן נדחף אחורה מהרכב. למזלנו ולמזלו התן רץ לתקוף את הרכב והוחזר אחורה, מזל שאבי נסע מאוד לאט והתן לא עף כמה מטרים. היה מראה מוזר לראות תן תוקף רכב בגודל של סאלון.

מקרה שני שהייתי עד לו זעזע אותי. גם בתור נער שהולך לתיכון וחוצה את הכביש, החליטה גם החתולה לחצות בריצה את הכביש תוך כדי שנהג נוסע לכיוונה. לנהג לא היה סיכוי לעצור בזמן, אני זוכר שאני רואה את החתולה פשוט עוברת מתחת למכונית אבל לא ראיתי שיש פגיעה. הנהג כמובן עצר וחיפש את החתולה גם אני חיפשתי אותה בראייה מרחבית רחבה יותר ממנו מהצד שלי, החתולה לא נמצאה. אני מאוד מקווה שהיא באמת הצליחה להתחמק.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
בתור ילד עירוני אשקלוני פעיל בקבוצות להגנת בעלי חיים אני רגיל לראות זוועות כאלו ולפנות בעלי חיים במצבים ממש לא נעימים ולפעמים אף לצערי לבצע וידוי הריגה כדי לשחרר את החיה האומללה מכאביה.

המקסימום היה כאשר ביומהולדת של אישתי חיכינו לטרמף ליד הבית כאשר אני שומע רעש של "אגזוז לחץ" ורואה סיוויק ערס סטייל (עם ניקלים וכול מיני שטויות) נוסעת לפחות ב80 בתוך השכונה מול האוטו קפצה לה חתולה קטנה והנהג אפילו לא ניסה לבלום או משהו פשוט דרס אותה והמשיך בדרכו... קללות צעקות מצידינו אך נראה שלנהג פשוט לא אכפת אישתי הרימה את הקטנה חיבקה אותה בבכי לקחה אותה לצד המדרכה כאשר אני נשארתי במקום כדי לבצע וידוי הריגה עם לדרמן קטן שיש לי בכיס רחוק מעיניה יש לציין גם שכול היום נהרס לנו בגלל איזה מפגר ש100% לא יודע להנהוג אך מתנהג כאילו הוא מינימום וין דיזל.

זאת גם אחת הסיבות שאני אוהב הרבה יותר קטנועים מאשר רכבים נהג קטנוע ינסה בכול מחיר להימנע מהפגיעה כי הוא יודע שאם יפגע כנראה שגם הוא יפגע לא קצת מהחלקה מינימום.

לדעתי אפילו צריך להכניס חוק שנהגים "גרועים" שיש להם כמות מסוימת של נקודות או הרשעות יצתרכו לעבור לקטנוע או אופנוע כדי שאם הם יהרגו מישהו זה רק את עצמם.

אגב האנשים הטובים בשרשור הזה מעלים לי עוד תקווא במין האנושי למרות הזוועות שאני רואה יום יום.

קראתי הכל, מבין אותך, יש הרבה חארות בעולם, אין הרבה מה לעשות

לפעמים אני רואה פייסבוק כל מיני כתבות ולפעמים גם סרטונים, מזדעזע, זה גורם לי לחשוב כל פעם על מה יקרה אם אני יתקל בחיית אדם שמבצע מעשים אכזריים כאלה.

אני חושב לעצמי שבלהט הרגע והעצבים אני ישתע על אותו בנאדם, אבל אחרי כמה דקות אני עושה את החישוב, למי השופט יאמין, לי שפגעתי בבנאדם, או לו שהוא פגע בבעל חיים.

וברור שאני יהיה זה שידפק.

מה לעשות, סגירת חשבונות זה לא המקצוע שלנו, אנחנו אזרחים פשוטים, וצריך תמיד לזכור שאי אפשר ליישר את העולם.

אומרים שלחתול יש שבע נשמות, ראיתי אחת מהם מתממשת בעיניים.

הלכתי לטיול יומי עם הכלב, פתאום אני רואה חתול קופץ לכביש.

מאזדה6 שעברה, לא נסעה במהירות, הנהג לא שם לב לחתול ולכן לא ניסה לבלום.

במזל, החתול עבר בידיוק בין שתי הגלגלים של הרכב, ואחרי שהרכב עבר מעליו, החתול התגלגל איזה 10 מטר מההדף של הרכב, ואז קם והלך.

או שבפעם אחרת הלכתי עם אבא שלי ברחוב, פתאום שומעים שריטות חזקות וצעקה, חתול נפל מקומה 5 ככה, הוא נפל מולנו, חמש שניות ארוכות אחרי הפגיעה ברצפה, הוא קם והלך.

מקרה אחרון זה גור חתולים שנכנס בלילה לתא מנוע ב406 שהייתה לי, וכל הלילה ילל, לא זיהינו מאיפה היללות, עד שבבוקר באנו להניע את הרכב והוא חזר ליילל.

לקחתי מקל מטאטא ולאט לאט נתתי לו קונטרה שיצא.

מה שמדהים במקרה הזה, זה לראות את האימא שלו שחיכתה לו ליד הרכב.

(יש הורים שצריכים ללמוד מבע"ח מה המשמעות למילה הורים)

פורסם
חתולים, חיה מטומטמת! אני נשבע שראיתי פעם בלייב אחת מחכה! על אי תנועה כדי שרכב יעבור ואיך שהוא עבר, קפצה לו לגלגלים, התגלגלה לנתיב הנגדי ואז באה מרצדס מסחרית הספרינטר הזאת וסיימה את העבודה+ גולגולת ומוח מפוזרים על הרצפה.

מהנסיון שלי גם כלבים לא בדיוק מצייתים לחוקי התנועה של הולכי הרגל.

חתולים נפגעים יותר מכיוון שיש הרבה יותר חתולי רחוב מאשר כלבי רחוב, בהרבה הרבה יותר.

לצערי אני לפני שבוע פירקתי חתול.

:lol: על הטרנספורמציה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...