Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפני שנכפיש את הישראלים - דווקא מדובר במישהו דובר אנגלית, כנראה עולה מבריטניה, לפי המיבטא.

אני יעשה את זה קצר כי אני עצבני:

- הוא זורק כבר שנה סיגריות לחנייה ולחצר

- ההורים שלי ביקשו כמה פעמים שיפסיק, הן ניסו לבקש ממנו ישירות אבל הוא לא פותח את הדלת.

- לאחר מכן הם ביקשו מבעל הדירה. בעל הדירה אמר שיטפל בזה, במקביל ההורים שלי גם פנו לעיריה, רק לאחר הפניה כנראה זה התחיל "להזיז" לבעל הדירה והוא ביקש ממנו שיפסיק. זה הפסיק לכמה חודשים וחזר שוב.

- היום הקלטתי שיחה עם בעל הדירה, שפתאום טען שהוא בכלל המתווח, אבל לא משנה, בשיחה הוא הכחיש בהתחלה הכל (את העובדה שאבי פנה עליו כמה פעמים) אבל לקראת סוף השיחה אמר שהוא שמע על תלונות ושהוא יטפל בזה.

- השכן הסורר מעשן NEXT, וכל החנייה מלאה בסיגריות זרוקות מסוג NEXT.

- אתמול בלילה הוא פגע ברכב אספנות שלי, ונגרם כתם לצבע.

- הצלחתי להוריד את הכתם, אני מעוניין לתבוע אותו תביעה קטנה.

- בצהריים הלכתי לבית הדירות של השכן, הוא בדיוק ירד במדרגות וזרק סיגריה, לאחר מספר דקות חזרתי ואספתי את הסיגריה לתוך כלי אטום - כמובן שגם היא מסוג NEXT.

- כמובן שהוא מכחיש שהוא זורק אותם אבל הודע בפני שהוא מעשן NEXT (זה לא מצולם).

- על מה אפשר לתבוע אותו ? הרי בסופו של דבר הנזק לצבע קטן, ואני לא אוכל לבקש צביע מלאה לרכב. אבל גם צביעה מקומית אי אפשר - כי זה יעשה הבדלים בגוונים. מה עושים ?

והכי חשוב:

- יש לי את הסרט הזה בו הוא נראה מעשן מהחלון, ושניה לפני שהוא זורק את הסיגריה הוא מבחין בי ומתחרט, האם זה שווה משהו בבית משפט לתביעות קטנות ?

kdb6pvfaprI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצורף מסמך שאני מכין לשם הגשת תביעה קטנה, יש שם הסברים ותמונות נוספות של כל אזור החנייה. אני יודע שיש כאן אנשים עם ניסיון משפטי, אבקש מאוד שתעזרו לי בניסוח... זה למטרה טובה !

אפשר להוריד את המסמך מכאן:

http://www.speedyshare.com/KHdnW/.docx

תודה

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הכי פשוט בעולם, הפוך ל"נאמן נקיון" של המשרד לאיכות הסביבה ודפוק לו 400 ש"ח רפורט על כל פעם שהוא ישליך בדל.

ואם בא לך להיות יותר צדיק, תמשיך לתת רפורטים לכל הכלבים השוטים שזורקים בדלים מרכבים נוסעים (אין צורך לעצור ולתת רפורט, אתה רושם את מספר הרכב ורושם את הרפורט בבית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תבדוק אם במקום מיגוריך ישנה סיירת ירוקה או גוף פיקוח כלשהו של איכות הסביבה, הם יטפלו בו.

או שתהפוך לנאמן נקיון, זה לא עולה כסף.

פורסם
הכי פשוט בעולם, הפוך ל"נאמן נקיון" של המשרד לאיכות הסביבה ודפוק לו 400 ש"ח רפורט על כל פעם שהוא ישליך בדל.

ואם בא לך להיות יותר צדיק, תמשיך לתת רפורטים לכל הכלבים השוטים שזורקים בדלים מרכבים נוסעים (אין צורך לעצור ולתת רפורט, אתה רושם את מספר הרכב ורושם את הרפורט בבית).

קניתי מצלמת אבטחה אלחוטית, תהיה מכוונת 24/7 לחלון של המניאק... עדכונים בהמשך.

פורסם

תקנה לו מאפרה, ברצינות.

אם לא יבין את העקיצה תמשיך לשלב הבא (ריכוז כל חברי הפורום המעשנים לחינגה מחוץ לדלת שלו ).

Gn'f'R

פורסם
]ל"נאמן נקיון"[/url] של המשרד לאיכות הסביבה ודפוק לו 400 ש"ח רפורט על כל פעם שהוא ישליך בדל.

תקנה 13(א)(1) - חוק שמירת הנקיון, התשמ"ד 1984 - השלכת בדל סגריה ברשות הרבים - הקנס הוא 250 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נרשמתי לזה לפני יותר משנה, עד היום לא חזרו אליי..

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תקנה 13(א)(1) - חוק שמירת הנקיון, התשמ"ד 1984 - השלכת בדל סגריה ברשות הרבים - הקנס הוא 250 ש"ח.

אם זה במרפסת שלו זה לא נחשב רשות הרבים. אולי אין בכלל קנס?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך במרפסת שלו? אין לו מרפסת, היד שלו נמצאת מחוץ לחלון

אם הבדל היה נזרק זה בהחלט רשות הרבים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם זה במרפסת שלו זה לא נחשב רשות הרבים. אולי אין בכלל קנס?!

זה לא במרפסת. זה מהמרפסת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מעולה, תודה.

עדכון:

אמא שלי פנתה היום בבוקר לשיטור הקהילתי, הרושם שלה היה שהתייחסו ברצינות לעניין והם גם אמרו שיטפלו בנושא.

נראה, במידה והשלכת הסיגריות תמשיך, המצלמה תתחיל להקליט והפניה תעשה ישירות למשטרה\ארגונים סביבתיים ועירייה בתוספת סרטונים.

• תוכן חדש...