Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי טוב שהזכרת לי.

גם אני בגולן ועוד כמה ימים תעבור החצי שנה ב-49 ש"ח.

יש לי 2 שאלות:

1. הייתי לקוח של הוט מובייל עד לפני חצי שנה. מגיע לי עדיין ב-49 ש"ח אם אני חוזר אליהם?

2. יש לי עדיין את הסים של הוט. אני צריך לרכוש שוב סים? או מה שיש לי זה מספיק?

תודה מראש לעוזרים,

שבוע טוב!

1. תוכל לבחור רק תוכנית מאלה המשווקות כעת. יש כיום 8 חברות (+ מותג 012 של אורנג') - ערוך סקר שוק ובחר בתוכנית המתאימה לך.

2. סים משוחרר לא יוחזר. בקיצור - סים שבוטל אינו ניתן להפעלה מחודשת, יהיה עליך לרכוש כרטיס חדש. שים לב שבחלק מהחברות יש אופציות לרכישה מוזלת של הכרטיס. למשל - כרטיסי 012 יותר זולים בתחנות yellow מאשר במקומות אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינה טכנית, אין שום בעיה להשתמש בסים משוחרר. סלקום בעבר הסכימו לכך כמו גדולים.

כל העניין הזה של עלות הסים זה בלון מנופח. מדובר בעוד מס מעבר של החברות הוותיקות והאהובות (גנבות).

העלות האמיתית של סים היא הרבה פחות מ- 33 ש"ח שדורשים כיום ב012, זה בסך הכל מכשול למעבר מחברה לחברה ומין מס נוסף לאיבוד מכשיר שהחברות הגנבות גובות.

עובדה שאורנג' בזמנו נתנו לי סים ללא עלות לאחר אובדן, רק כדי שלא אעבור חברה.

פלאפון עד לא מזמן לא התביישו לגבות 100 ש"ח לכרטיס החכם הזה.

פורסם

בעבר אורנג' גבו גם 200 ש"ח תמורת סים (בעצם זה לא הסים אלא כל התהליך של פתיחת חשבון, שבעבר לקח שעה אצל נציג מכירות והיום לוקח 5 דקות ברשת). במקרה שלי באותו סכום גם שיפצו מכשיר ישן והחליפו את הסוללה שלו לחדשה כך שהשקעה היתה מוצדקת. מצד שני - אורנג' גם מחליפים חינם SIM ל-USIM אפילו בקוים שותקים.

לגבי הפעלה מחודשת של כרטי סים - ברור שטכנית הדבר אפשרי, רק צריך להקליד את ה-IMSI ולקשר אותו לחשבון ומספר טלפון. אבל הפוסט שלך הוא הפעם הראשונה שבה שמעתי על תהליך כזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וואי טוב שהזכרת לי.

גם אני בגולן ועוד כמה ימים תעבור החצי שנה ב-49 ש"ח.

יש לי 2 שאלות:

1. הייתי לקוח של הוט מובייל עד לפני חצי שנה. מגיע לי עדיין ב-49 ש"ח אם אני חוזר אליהם?

2. יש לי עדיין את הסים של הוט. אני צריך לרכוש שוב סים? או מה שיש לי זה מספיק?

תודה מראש לעוזרים,

שבוע טוב!

טוב אחרי שביררתי כמה דברים אני פשוט בשוק.

אכן מגיע לי שוב ב-49 ש"ח. אממה...

אני מתקשר אליהם, הם אומרים לי שזה ל-4 חודשים. אני בהלם, הייתי בטוח שרשום באתר שלהם 6 חודשים.

בודק באתר ואכן רשום 6 חודשים. מה היא אומרת לי? דרך האתר זה 6, דרך הטלפון זה 4. וואלה יופי!

אחרי זה אני שואל אם אני יכול להשתמש בסים הישן שלי. היא אומרת לי ברור, רק קח בחשבון

שלהפעיל אותו (ללחוץ על כפתור) עולה 49 ש"ח!!! אבל זה מחיר של סים חדש, אין מה לעשות ככה זה היא אומרת לי.

טוב אז אני יזמין מהרשת, אני אומר לה.. כמה זמן משלוח של הסים החדש? חודש ימים היא עונה. WTF?!!??!

אוקיי אז אני אלך לדוכן שלכם בקניון הזהב ואקבל סים במקום כמו שעשיתי בפעם ה-1, אי אפשר, היא צוחקת, היום רק בטלפון או ברשת.

תוך כמה זמן קיבלתם את הסים הזה? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות :?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מתקשר אליהם, הם אומרים לי שזה ל-4 חודשים. אני בהלם, הייתי בטוח שרשום באתר שלהם 6 חודשים.

בודק באתר ואכן רשום 6 חודשים. מה היא אומרת לי? דרך האתר זה 6, דרך הטלפון זה 4. וואלה יופי!

אחרי זה אני שואל אם אני יכול להשתמש בסים הישן שלי. היא אומרת לי ברור, רק קח בחשבון

שלהפעיל אותו (ללחוץ על כפתור) עולה 49 ש"ח!!! אבל זה מחיר של סים חדש, אין מה לעשות ככה זה היא אומרת לי.

טוב אז אני יזמין מהרשת, אני אומר לה.. כמה זמן משלוח של הסים החדש? חודש ימים היא עונה. WTF?!!??!

אוקיי אז אני אלך לדוכן שלכם בקניון הזהב ואקבל סים במקום כמו שעשיתי בפעם ה-1, אי אפשר, היא צוחקת, היום רק בטלפון או ברשת.

מדובר עם הוטמובייל?

כנראה שהנציגה רצתה להרוויח מכירה

אתה יכול להתחבר בדוכן רק קח בחשבון שזה ל4 חודשים ולא ל6 כמו האתר

זמן משלוח של סים חדש זה שבוע/שבוע וחצי

אם יש לך בעיה או כל שאלה על הוטמובייל אשמח לעזור לך בפרטי (אני עובד בחברה ולא במכירות...)

פורסם
וכל פעם שעולה השם הוט בפורום ואחריו רק מבול של קללות גידופים השמצות שנאה בוז וגועל לא נלקח בחשבון אני מבין.

זה מה שאני לא מבין. האינטרנט מלא בסיפורי אימים על הוט, וכל בנאדם מכיר מישהו (מקרבה ראשונה!) שנכווה מהם, ואנשים עדיין לא לומדים!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני עם ספק אינטרנט של הוט 15 מ"ב, המהירות מגיעה אפילו ל16 מגה.

בגלישה סלולרית המהירות טובה, טובה מאד, הגעתי ל12-13 מגה איתה בפלאפון הצ'וקומוקו שלי.

בשירות לקוחות אף פעם לא יצא לי להשתמש- לא הייתי צריך.

איזה מכשיר אם אפשר לשאול?

זה מה שאני לא מבין. האינטרנט מלא בסיפורי אימים על הוט, וכל בנאדם מכיר מישהו (מקרבה ראשונה!) שנכווה מהם, ואנשים עדיין לא לומדים!

הבעיה זה הקיבעון של אנשים למחיר נמוך. אף אחד לא אוהב לצאת פראייר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

הזמנתי דרך האתר לא מזמן, לקח בסביבות 10 ימים עד שהגיע.

פורסם

כן הוטמובייל,

הבנתי תודה רבה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...