Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם זכרונות ילדותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דודג' דארט 1971. אני זוכר את סאלון הוויניל במושב האחורי כשאבי היה לוקח אותי לביה"ס היסודי בשנות השבעים... מה הרכב הזה לא עבר? לאחרונה גיליתי שבמהלך שירות מילואים של אבי ב-1974, הוא אפילו עבר את תעלת סואץ, והרי ההוכחה:

DART.jpg

פורסם

פז'ו 205 שנת 99, למרבה הפלא מצאתי אותה (אפילו גרה לא רחוק ממני) הייתה למכירה, כמעט קניתי אותה אבל המוכר נבהל ומכר למישהו אחר (ביקשנו ממנו להעביר טסט).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

30072010_194042_1071071288_.jpg

זה הכי זוכר מהילדות, הייתי שונא לנסוע ברכב הזה, היה מרעיש וקופץ, אתה מרגיש שהוא מתהפך כל רגע.. :lol: :lol:

פעם נתתי בעיטה לדלת הגדולה שלו (דלת הזזה עם ציר) ואז היא התפרקה מהאוטה ונפלה לידו.. :lol: איך קפצנו מיד אני ואחי והחזרנו אותה לציר לפני שאבא יבוא :lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

פיאט אונו 91. ידנית, שחורה ומגיעה למהירויות שלא ציפיתי לראות כילד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פיג'ו 305 ידנית, אבא קנה אותה מהמוסך, אחרי ששיפצו לה ראש מנוע.

הקילומטרז' היה גמור, גלגל עיניים אחורה:-P

לא היה חגורות מאחורה.

המנוע עשה רעש של טרנטה אסלי אורגינל.

אני זוכר שהיה כיף ליסוע בה.

לפעמים הלכתי לשבת בכיסא של הנהג, שיחקתי עם הדוושות וההילוכים.

יום אחד בטעות חנקתי את הקרבורטור.

הדבר היחידי שמבאס אותי, שאבא שלי לא לימד אותי מזה קרבורטור, איך הוא בנוי ואין מתקנים, אני נולדתי לדור של ההזרקה.

כל פיג'ו ישנה שאני רואה 505 305 405 מחזירות אותי לרגע לזכרונות שהיו לי מה305.

ה405 לא קשורה כל כך ל305 וה505, אבל היה לי גם זוג 405 ידניות בבית!

ומפה גם באה האהבה החזקה ל406, לצערי לא בטוח שאני יזכה לקנות רכב ביחס של נוחות-מחיר כמו שהיה בה.

חייב לציין, לחבר שלי יש פונטו 96' 1.1L ידנית, כל פעם שאני עולה לרכב הזה והוא מאיץ חזק, עולה לי החיוך הטיפשי הזה.

ואיך הוא אומר, בפול-גז המנוע נשמע כמו פרארי:twisted: (תאמת יש דימיון!)

מה שכן מנוע בן 17 ככה והמשיכה שלו מרגישה חזקה מאוד ביחס לנפח ולגיל שלו!

נהגתי בה פעם אחת, חצי שעה אחרי זה צחקתי, ההגה קשה ורוקד כולו, כל הרכב שבור, אבל מה הקלאץ מבין הנוחים שנהגתי (אם נייחס אותו לסקודות, הסקודות שוברות את הרגל).

הקוואליר הנוכחית שיש לי, תשאיר בי זכרונות להרבה שנים, זה הרכב הראשון שנהגתי עליו קבוע מאז שהרישיון שלי נכנס לתוקף.

הרכב הזה הוא שילוב לא מוצלח של מנוע גדול, הגה עילם ועיוור, וברקסים חלשים ללא ABS, מה שגורם ללב לעבוד לא יציב אצל נהג חדש, אחרי שמתרגלים לרכב, הכל בסדר.

פורסם

הכי מרגש זה לראות את האקסית ממש. את האלפא הראשונה שלי (146 1.6 אדומה) אני רואה מדי פעם בכבישים בצפון והיא גם מפורסמת ביד2 עכשיו אאל"ט.

הסיפור הכי קורע היה עם ה-156 הראשונה (עכשיו עם השניה), שכמה חודשים לאחר שמכרתי אותה הגיעה לטיפול למוסכניק שהוא חבר והוא התקשר אלי לשאול את הקוד כי הבעלים של הרכב לא היה זמין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בישראל-דיהטסו שרמנט

car-daihatsu-charmant-02.jpg

ובמקום הולדתי- טויוטה הייאס

1359482682_477467180_1-Pictures-of--Toyota-Hiace-for-sale.jpg

וכמובן בכל פעם שאני רואה פיג'ו 405 מהצורה שלפני 93, אני חוטף גל געגועים לרכב הראשון :cry:

פורסם

ואו מה עשית לי עכשיו אתה לא מבין.

הרכב ילדות שלי היה מאזדה MPV. לאן לא נסענו איתנו? כל הילדות העברתי איתו. רכב מדהים.

פורסם

התלבטות קשה!!!!

Renault 19 שנת 1994 (הילדות) או Renault Megane II 2005 (המכונית שהייתה במשפחה כשקיבלתי רישיון)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...