Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם זכרונות ילדותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאט פונטו ספייס ELX הייתה איתי כ8 שנים מאז שרכשתי אותה.

ראיתי אותה בראשון לציון שנה אחרי שהחלפתי אותה בטרייד-אין.

ככה הרכב נראה בפעם האחרונה שראיתי אותו.

getImage.jpg

Volkswagen POLO 6R

פורסם

בזמן שאמא שלי הייתה בהריון הורי קנו את הרכב, הלו הוא פורד אסקורט.

הם קנו אותה יד ראשונה ומאז אבא שלי מטפל ברכב כאילו שהוא עוד בן שלו.

הרכב ליווה אותנו המון עד שנת 2006 הוא היה הרכב היחיד ככה שרוב הזכרונות שלי הם בעצם ממנו:

הרכב יד ראשונה ועבר לאחרונה טסט כמו גדול :lol:

אני תמיד אזכור את המנוע המעט רועש שלה שהייתי מזהה אותה נכנסת בתחילת הרחוב ורץ אליה בהתלהבות :-P

IMG_20130524_170309.jpg

IMG_20130524_170332.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

התלבטות קשה:

סיאט פורה שנת 82, יש לי תמונה איתה כשהתחלתי רק ללכת, או פורד פיאסטה youth מודל 97 המשפחתית שהוחלפה לפני כשלוש שנים והכירה את כל החברות שלי (לא רק דרך המושב הקדמי :twisted: )

פורסם

סימקה 1100, נקנתה ב87' כשהייתי בן 6. אני זוכר את הריחות, הקולות, את הדמעות שירדו לי כשהקונה לקח אותה אליו :roll:

סיטרואן BX, רכב חברה של אבי. חדשה מהניילונים, שנת 89. גם כאן אני זוכר את הריח של רכב חדש והטיולים בכל הארץ.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סובארו DL ואז ב 97' אבא קנה סופר לנסר 93'. אני לא אשכח איך בתור ילד כבר הרגשתי את הקפיצה הרצינית בשדרוג בין הרכבים.

פורסם

קיה ספיה משנת 1995, נקנתה ביום שנולדתי. אני לא אשכח את היום ההוא שמכרנו את הרכב והתחלתי לבכות, היה אצלנו 11 שנים!

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• אחראי פורום
פורסם

היו כמה: פולקסווגן LT עם מושב מוגבה באמצע (מעל המנוע), בישל לי ת'תחת טוב טוב בזמן

שאני והסלקל שלי מוקמנו עליו, לא חגורים :lol:;

אסקורט MK2 סטיישן 3 דלתות;

סובארו 1.3DL 83 כחול מטאלי, הגיעה אלינו חדשה, עליה כבר ממש עשיתי סטאז' (נהיגה על הברכיים של אבא,

בדיקה פיזית למצת סיגריות לראות אם הוא באמת חם [שנים פיארה לי את האצבע כוויה ספיראלית]) וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סובארו לאונה DL שנת 86 מנוע 1.3 גיר אוטומט.

כמה נסענו איתו בכול חלקי הארץ ואפילו אבי נכנס איתו למצריים מספר פעמים.

בדיוק כזאת הייתה לנו צבע כסף.

http://subaruregisternederland.files.wordpress.com/2013/02/subaru-leone-55-xdp-81.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...