Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם זכרונות ילדותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי יראה מוזר אבל אין ספק שסקודה פורמן שנת 1995 עם הארגז חוויות שלא נשכחות :)

skoda-forman-lxi-plus-bily-z-boku.jpg

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

daewoo super racer 1997 אדומה נוצצת (טוב, היא לא נוצצת) מהחברה

הייתה שייכת לסבא וסבתא עד 2007 ועשתה כולה 75 אלף.

האיש שבא לרכוש את הרכב הכיר את סבא שלי וידע איך הרכב מטופל. שילם במזומן מבלי להציץ מתחת למכסה מנוע.

הרבה זכרונות ילדות..

daewoo_cielo-pic-35104.jpeg

פורסם

ללא ספק סיוויק 95 גיר רגיל אני זוכר עוד בתור ילד שדוד שלי קנה אותה מהחברה חדש אדומה נוצצת עם הספוילר(שעד היום אצלו) יש בה הרגשה שלא מצאתי עדיין בשום רכב ותמיד אמרתי כשאגדל אני יניח את ידי על אחת כזאת לבסוף הגשמתי את החלום איפה לא הייתי איתה אילת צפון כל חור לא איכזבה לרגע! עד שלפני שנה מכרתי אותה ואני עד היום מיצטער שמכרתי למרות שעברתי לסיוויק 2004 גיר רגיל אבל זה לא מרגיש אותו דבר אני מאמין שיום אחד אני יחזור אלייה בתקווה..

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

בילדותי הייתי כזה מפונק קטן, משפחה גדולה ובני הדודים שלי גדולים ממני ב15 שנה, אז בתור ילד ביליתי איתם המון, אני זוכר את הנסיעות באל קמינו ובוונדורה, את הפיאט 127 דור ראשון שהייתה לנו, הייתה לנו גם חיפושית שבתור ילד סגרתי את עצמי בתא המטען :)

המון זכרונות ילדות טובים, לפני שהייתה מודעות לבטיחות, הייתה לנו טרנזיט ישנה, הרכב היה לבן והכנפיים שלו היו צבועות בשחור, נשר גדול על מכסה המנוע ומאחור היו רמקולים ענקיים, חווית ילדות מעניינת, איך בטיולים אני יושב על הרצפה מאחור ליד הצידנית, הרמקולים והמנגל כשברקע לד זפלין או פינק פלוייד :)

אין לי פה טרנזיט באמריקה כי הייתי קונה אחת.

מה שכן יש ומזכיר לי נשכחות - מרצדס S320 חדשה בשנת 94, אני זוכר את הנסיעות לבית הספר, כמו איזה ילד של טוני מונטנה :)

4090feb09f01b5f95a64a066435005446g.jpg

הרכב נרכש משומש בהיותו בן מספר חודשים, הוא היה אצלנו שנה בערך עד שיום אחד פרצו לרכב, כשניגשנו למשטרה התחיל המון בלאגן, מתברר היה שהרכב היה גנוב עם רישיונות מזוייפים, הוא הוחרם, כל הכסף ירד לטמיון.

אני זוכר שזה היה סכום שווה ערך לדירה ממוצעת.

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם
אני לא בטוח שהיה סלקל כשה-LT היה. אבל כן זוכר שהוא היה פחנוע לתפארת שבישל את התחת לנהג' date=' קירטע והשמיע רעשים של חמור אסמטי אבל גם היה סוס עבודה עם נפח העמסה שלא היה מבייש אף משאית[/quote']

היתה גרסה דומה אך פשוטה מאוד יחסית לגוש פלסטיק שיש היום. נראה בערך כמו בתמונה רק שאני הייתי יותר יפה 8)

t-rainforest.jpg

אבל האוטו היה אגדה. לאן לא נסענו איתו. הכי זכור לי שהיינו נוסעים לכנרת, כל החברים נאבקים עם אוהלים

ורק אנחנו עם מזרנים על רצפת האוטו ועם מקום לעוד משפחה. דלת פתוחה, שומעים את הגלים כל הלילה. אחחחח...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה.

attachment.php?attachmentid=78589&d=1171240031

attachment.php?attachmentid=78586&d=1171240014

וגם זה: (שניהם ספציפית היו של ההורים שלי והיו שני הרכבים הראשונים שעליהם נהגתי).

attachment.php?attachmentid=340160&stc=1&d=1369772800

attachment.php?attachmentid=340161&stc=1&d=1369772800

(התמונות השניות עם לוגו של אתר יד2 צ'יליאני כי נתקלתי שם ברכב לפני שנה, אבל זה היה הרכב הספציפי של אבא שלי).

chi_2368883_1.jpg

chi_2368883_2.jpg

פורסם

פיאט 124 מודל 71 , אני ישן לי שנת ישרים פרוש אברים על הספסל האחורי עם כרית שהבאתי מהבית , אבא ז"ל נוהג ושר , מוכן בשניה להחזיר את הרכב החדש והנוצץ שיש לי בשביל לחזור לשם , אפילו רק לחמש דקות ודי.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

כילד,

פורד קורטינה GL 2.0 בייבוא אישי מודל 79. איפה לא היינו איתה בארץ. אני זוכר שהיתה מרווחת, כבדה מאד, נוחה מאד, ו...

מרוב שהיתה נמוכה היתה מגרדת כל אבן של חצץ:lol:.

הראשונה שלי היתה סיירה מודל 84 1.6 אוט'...חתיכת עגלה....

וכמו שרואים לפי החתימה, הפורדים מלווים אותנו מאז ועד היום, למעט אפלאוז אחת שובבה שנדחפה פתאום לאיזה שנתיים:wink:.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש כזו בארץ, יובאה כרכב אספנות לפני כשנה לערך.

זו ZAZ, מכונית אוקראינית שהתבססה על הפרינץ 4 הגרמנית.

היו הרבה טענות לאורך השנים אודות מקור העיצוב. החל מ-NSU Prinz,

עבור ב-Chevrolet Corvair האמריקאית וכלה ב-Hillman Imp הבריטי.

hillman_imp_deluxe_mk2_9301.jpg

פורסם

פיז׳ו j5 מודל 89 עם דלת אחת מאחורה...חרשה את כל הארץ כמו גדולה

אחרי שנשרפה אבא שלי קנה לאמא מיצובישי L300 חדשה.הוא עצמו נסע אז בוואנדורה 79 יפהפייה שבקושי סחבה

עוד זכרונות ילדות טובים יש לי מהוולבו של סבא שלי (240 DL שנת 85 שהלכה בתאונה) וסיטרואן GSA שנת 83.

עוד מכוניות שהסתובבו לאורך השנים היו אופל קורסה 95 ולאחר מכן BMW 318M יבוא אישי שנת 93.

עד היום אני מחפש את הבמוו.

חבר,אתה חופר

פורסם
אבי היקר, נזכר בזה:

322693_1424906133.jpg

כזאת אדומה הייתה לסבא הראשון ז"ל (הסבא הביולוגי ובעלה הראשון של סבתא שלי).

היינו נוסעים בה כל הקיץ כשהיינו מבקרים אצלו בסימפרופול.

%D0%92%D0%90%D0%97%202101%20-%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F.jpg

כזאת הייתה לסבא השני ז"ל (בעלי השני של סבתא) שהייתה כל הזמן מעל הבור בגראז' בבית, אני עדיין זוכר את ידית ההילוכים מ"זכוכית" עם פרח בפנים וכיסוי הגה מחוטים צבעוניים.

פעם אחת נסענו לטיול ופתאום אני רואה משהו מקפץ לידנו לעבר שדה ונעלם, מסתבר שזה היה הגלגל האחורי של האוטו שכולם הלכו לחפש אותו בשדה אחרי זה.

חוויות בלתי נשכחות.

הרכב נמכר ממש לפני כמה שנים ספורות, אולי ביום מן הימים אקנה אותו בחזרה ואייבא לארץ.

יש לי עוד זכרון מב.מ.וו. שראיתי בערך בגיל 5, לא זוכר את הדגם, אבל אני עדיין זוכר שהתלהבתי כלכך מהגריל המאפיין את הרכבים שלהם וכנראה משם יש לי את החיבה העזה לרכבים אלה.

אי אפשר למחוק לי את החיוך מהפנים כשאני נוסע (כנוסע) בב.מ.וו. סדרה 5 שנת 2001 של אבא.

פורסם

הרכב הראשון שהיה לנו (קבלנו אותו כחדש כשהייתי בן 3 וקצת, ואני זוכר את דודי ז"ל מדריך את אמא שלי בצעדיה הראשונים בתור נהגת) היה פורד אסקורט 1969 תוצרת נצרת עילית שהוחלף לאחר חמש וחצי שנים במכונית זהה מדגם 1974.

עוד רכב שהותיר את רישומו בילדותי הוא הפיאט 130 שהיתה לבעלה של אמא שלי.

130berlina.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...