Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג׳אז מצטרפת לחגיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה נתקע עם מלאי

אין להם בכלל מלאי האספקה שלהם עומדת על כמעט חודשיים

כך שלא נראה שהם נתקעו עם מלאי כלשהו

פורסם

הם הוזילו גם את האקורד הבסיסית ב-17,000 שקלים.

עכשיו היא עולה החל מ-173,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היא גם מכוערת ולכן צריך להשקיע יותר במבצעים על מנת למכור אותה (דעה אישית) :|

הרבה אנשים קונים את הרכב ע"פ ההתאמה לדרישות שלהם ולא ע"פ העיצוב.

לדעתי, מדובר ברכב לא מדהים בעיצוב, אבל במענה שלו לצרכים שלי (מרווח+ צריכת דלק נמוכה), זו גלולה שאני מוכן לבלוע.

פורסם
האיביזה זה עם הגיר הטוב או זה שיש לו תאריך תפוגה ?

מה עם המנוע , מתי פג תוקף אחראיות הטורבו ?

כמה קשקושים, מי שרוצה לקנות פחית עם ארבע גלגלים ומנוע 1.2 ב 90K שיהנה.

היו גם כאלו שקנו פיאט 500 (פנדה בתחפושת) ב 100+. רק תפסיקו להצדיק את הרכב ע"י סילוף עובדות.

1. צריכת הדלק שלה ממש לא טובה יותר ממכונית בעלות מנוע בנפח זהה. לפי KML ההונדה עושה 15.3 ק"מ לליטר , פאביה(1.4) עושה 14.24 , הפאביה יותר חזקה, יותר גדולה ויותר מרווחת (את זה ניתן לבדוק בקלות לפי המידות של הרכב) ,אז בהונדה תעשה עווד 30 ק"מ למיכל אחלה...

2. נושא האמינות, קלף מנצח. אני אשמח לקבל סטטיסטיקה עדכנית על ממוצע התקלות של מנועים המתחרים כמו VW או קיאה או לא משנה מה. (אגב אני בדקתי סקרי אמינות לפני שקניתי את הרכב שלי) כמה קל להגיד אמינות הרי אף יצרן לא מספק נתון כזה, אז אפשר להמציא אותו.

אחרי שמישהו פה יספק סטטיסטיקה ניתן יהיה לעשות חישוב כלכלי פשוט האם שווה להוסיף עוד 20,000 שקל. לעניות דעתי לא.

שורה תחתונה,

מי שרוצה לשלם הון על מוצר נחות שימשיך להצדיק את עצמו ושהיבואן ימשיך לחגוג עליו.

פורסם

היו גם כאלו שקנו פיאט 500 (פנדה בתחפושת) ב 100+. רק תפסיקו להצדיק את הרכב ע"י סילוף עובדות.

1. צריכת הדלק שלה ממש לא טובה יותר ממכונית בעלות מנוע בנפח זהה. לפי KML ההונדה עושה 15.3 ק"מ לליטר , פאביה(1.4) עושה 14.24 , הפאביה יותר חזקה, יותר גדולה ויותר מרווחת (את זה ניתן לבדוק בקלות לפי המידות של הרכב) ,אז בהונדה תעשה עווד 30 ק"מ למיכל אחלה...

2. נושא האמינות, קלף מנצח. אני אשמח לקבל סטטיסטיקה עדכנית על ממוצע התקלות של מנועים המתחרים כמו VW או קיאה או לא משנה מה. (אגב אני בדקתי סקרי אמינות לפני שקניתי את הרכב שלי) כמה קל להגיד אמינות הרי אף יצרן לא מספק נתון כזה, אז אפשר להמציא אותו.

אחרי שמישהו פה יספק סטטיסטיקה ניתן יהיה לעשות חישוב כלכלי פשוט האם שווה להוסיף עוד 20,000 שקל. לעניות דעתי לא.

שורה תחתונה,

הפאביה יותר חזקה, יותר גדולה ויותר מרווחת (את זה ניתן לבדוק בקלות לפי המידות של הרכב)

הרגת אותי עם המשפט הזה במיוחד עם שכתוב בסוגריים ,

כנראה אף פעם לא ישבת באחת !

פורסם
הפאביה יותר חזקה, יותר גדולה ויותר מרווחת (את זה ניתן לבדוק בקלות לפי המידות של הרכב)

הרגת אותי עם המשפט הזה במיוחד עם שכתוב בסוגריים ,

כנראה אף פעם לא ישבת באחת !

צודק! טעיתי.

שווה כל שקל, קניה מהנה.

פורסם
צודק! טעיתי.

שווה כל שקל, קניה מהנה.

לא מצדיק את עניין המחיר ,

אבל מבחינת מרווח פנימי אתה לא יכול להשוות אותה לפאביה מצטער

פורסם
לא מצדיק את עניין המחיר ,

אבל מבחינת מרווח פנימי אתה לא יכול להשוות אותה לפאביה מצטער

יכול להיות,

האמת מצאתי ברשת נתונים סותרים. מהתחושה הסובייקטיבית שלי, אחרי שביקרתי בשתי המכוניות, אני זוכר את הפאביה כמרווחת יותר. אבל זו תחושה סובייקטיבית המבוססת על זיכרון.

לצערי לא מצאתי השוואה טובה של מרווח הפנים. כן ראיתי שמרווח הגלגלים של הג'אז יותר גדול מהפאביה אם כי זה לא מעיד על מרווח הפנים.

בכל אופן לדעתי רכב סתמי לוממש לא מצדיק את המחיר.

פורסם

שורה תחתונה,

אצל VW לא צריך סקר אמינות , כי הרכבים כל הזמן מתחדשים , בטיפול 10,000 מחליפים קלאצ' ב 20,000 מחליפים מחשב , ב 30,000 מחליפים חוטי חשמל , ב 40,000 מחליפים טורבו , ב 50,000 מחליפים חלונות

עוד מעט יוציאו הוראה שלא צריך לעשות טיפול כיוון שהשמן הוא גם ככה טרי כל הזמן לפי צריכה נורמלית של ליטר שמן ל 1500 ק"מ

פורסם
יכול להיות,

האמת מצאתי ברשת נתונים סותרים. מהתחושה הסובייקטיבית שלי, אחרי שביקרתי בשתי המכוניות, אני זוכר את הפאביה כמרווחת יותר. אבל זו תחושה סובייקטיבית המבוססת על זיכרון.

לצערי לא מצאתי השוואה טובה של מרווח הפנים. כן ראיתי שמרווח הגלגלים של הג'אז יותר גדול מהפאביה אם כי זה לא מעיד על מרווח הפנים.

בכל אופן לדעתי רכב סתמי לוממש לא מצדיק את המחיר.

אומנם הדגם לפני מתיחת הפנים אבל ממחיש לא רע את הגודל

qbakAJcc4ls דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שורה תחתונה,

אני, בניגוד אליך, נוסע ברכב כזה וצריכת הדלק שלו נעה באופן קבוע בין 17.5-20 ק״מ/ליטר. את נושא האמינות אפשר לבדוק ע״פ סקרים בחו״ל, שם הג׳אז נמצאת הרבה לפני הפאביה (אאל״ט, היא זכתה בתואר הרכב האמין ביותר בבריטניה). הסקודה יותר חזקה? מאיפה לקחת את הנתונים?

הג׳אז לא מוצר נחות, בוודאי לא מול הפאביה והעובדה שציינת שהפאביה מרווחת יותר מוכיחה שאתה ממש לא מכיר את הג׳אז, אלא סתם אומר דברים לא נכונים. מזמין אותך לרכב שלי ואז תדבר אחרת.

האם ההונדה שווה את ההפרש בכסף? זו כבר החלטה אישית.

פורסם

טוב. אדון motor head פלט שטות וכולם מנסים להעמיד אותו על זה. לא חבל על הזמן?

בזמנו, אחרי שסוזוקי SX4 שלי החזירה את שלדתה לבורא הייתי בדרכי לסוכנות VW כדי לרכוש פולו 1.2TSI-DSG.

בדרך הייתה לי סוכנות של הונדה וסתם מתוך סקרנות נכנסתי לראות את הג'אז. לא הגעתי לסוכנות VW כי פשוט ישר הבנתי שזה בדיוק מה שאני רוצה ומחפש באוטו. נכון, צריכת דלק קצת מאכזבת, במיוחד בהתחשב בעובדה שקניתי היברידית, אבל היום הייתי קונה שוב.

ואני בחיים לא קונה שוב מכוניות מאותו מותג ודגם.

פורסם
אצל VW לא צריך סקר אמינות , כי הרכבים כל הזמן מתחדשים , בטיפול 10,000 מחליפים קלאצ' ב 20,000 מחליפים מחשב , ב 30,000 מחליפים חוטי חשמל , ב 40,000 מחליפים טורבו , ב 50,000 מחליפים חלונות

עוד מעט יוציאו הוראה שלא צריך לעשות טיפול כיוון שהשמן הוא גם ככה טרי כל הזמן לפי צריכה נורמלית של ליטר שמן ל 1500 ק"מ

:roflmao::roflmao::roflmao:

וברצינות, אני דווקא ממחבבי העיצוב של הג'אז. לדעתי האישית המחיר יקר יותר מידי עדיין. מצד שני השאלה כמה ניתן להוריד במיקוח (אני יודע שעל הסיוויקים היה ניתן לפני שנה +- להוריד את המחיר בכמה אלפי שקלים...מעניין אם עדיין אפשר ואם אפשר על הגאז).

אם במיקוח ניתן להוריד כמה אלפים אולי זו כן תיהיה עיסקה משתלמת, אם לא- שישארו אם הרכב.

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

וברצינות, אני דווקא ממחבבי העיצוב של הג'אז. לדעתי האישית המחיר יקר יותר מידי עדיין. מצד שני השאלה כמה ניתן להוריד במיקוח (אני יודע שעל הסיוויקים היה ניתן לפני שנה +- להוריד את המחיר בכמה אלפי שקלים...מעניין אם עדיין אפשר ואם אפשר על הגאז).

אם במיקוח ניתן להוריד כמה אלפים אולי זו כן תיהיה עיסקה משתלמת, אם לא- שישארו אם הרכב.

מסכים אתך

וזה לא כמה שקלים הם צריכים ממש להשוות או להתקרב לפחות למחיר של הטויטה ,

במידה והם רוצים באמת למכור כן

בפועל הם לא נותנים ולא מורידים שקל אתה מקבל מרימי חלונות וקודן .

הם רוצים על חיישני רוורס 1330 שקל :roll:

אני עם הזמנה פתוחה על ריו EX אמרתי לאשתי אם יש מצב להנחה עלJAZZ אנחנו הולכים על זה

כלומר 2 רכבים אחד לנו אחד לחברים

הלכנו ל2 סוכנויות של הונדה אחד של היבואן ואחד סוכנות משנה

והם ממש אבל ממש לא רוצים למכור .

אם אשתי הייתה אוהבת את הצורה של הטויוטה הייתי מזמין ,

כנראה שנשאר עם הריו למרות מועד האספקה הארוך מאד שלהם .

• תוכן חדש...