Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג׳אז מצטרפת לחגיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחיים לא הסתכלתי על הונדה כחברת פרימיום ואף סלדתי ממנה תמיד.

חוץ מאופנועים, שם באמת אפשר לקרוא לה חברת פרימיום.

אתה לא מוצא את זה אירוני שאתה באותה נשימה לא רואה את הונדה כחברת פרימיום ואף סולד ממנה (?!) אבל באופנועים, בהם האג'נדה המוצהרת של הונדה היא להיות אלטרנטיבה פשוטה וזולה והרוב המכריע של האופנועים שלהם הם שיעמום על 2 גלגלים, שם אתה רואה אותה כפרימיום ?

לכל גמל יש דבשת אבל לא כל גמל מודע לה :wink:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והמנוע הפצפון גם סוחב 4 אנשים עם ציוד ב120 בכביש 6, סוחב גם סוחב!

גם הפיקנטו 1 ל' עושה את זה - ב-25K ש"ח פחות. SO?

פורסם

פספסת את מה שניסיתי להעביר...

ניחא, אני אזרום איתך - קח איביזה פלואו 1.4. גם יותר זולה וגם תא המטען גדול פי 3 בדיוק.

הג'אז אחלה, אבל מתומחרת בצורה מוגזמת, זה הכל. והיא לא לבד.

פורסם

מחיר מעניין לסופר מיני מרווחת ביחס למתחרות.

לא מכיר את הביצועים של ה- 1.2, אבל המנועים של הונדה ידועים כנמרצים, חסכוניים ואמינים ובשילוב עם תיבת הילוכים ידנית אני מאמין שהביצועים לא רעים ואמורים בהחלט לספק בשימושים להם תוכנן הרכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ב0-100 ומהירות מרבית היא זהה ל1.4 אוטומטית (12.6ש / 177קמש).

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה לא מוצא את זה אירוני שאתה באותה נשימה לא רואה את הונדה כחברת פרימיום ואף סולד ממנה (?!) אבל באופנועים, בהם האג'נדה המוצהרת של הונדה היא להיות אלטרנטיבה פשוטה וזולה והרוב המכריע של האופנועים שלהם הם שיעמום על 2 גלגלים, שם אתה רואה אותה כפרימיום ?

לכל גמל יש דבשת אבל לא כל גמל מודע לה :wink:

אלה נראים לך כמו "שיעמום על 2 גלגלים"?

07_cbr1000rr_static_4.jpg

CBRABSStatic1.jpg

שלא לדבר על הסטריט פייטר המדהים שלהם.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ניחא, אני אזרום איתך - קח איביזה פלואו 1.4. גם יותר זולה וגם תא המטען גדול פי 3 בדיוק.

השוואה לא מתאימה- האיביזה היא סטיישן ואני ממש לא בטוח אם היא יותר מרווחת במושב האחורי מהג'אז (בתא המטען יש לה יתרון ברור).

פורסם

האיביזה זה עם הגיר הטוב או זה שיש לו תאריך תפוגה ?

מה עם המנוע , מתי פג תוקף אחראיות הטורבו ?

פורסם

הFLOW במבצע מגיעה עם מנוע 1.4 אטמוספרי עתיק (נטול מחלות) וגיר ידני פשוט.

לא יודע אם קיימת גרסת TSI-DSG..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
האיהשאר זה עם הגיר הטוב או זה שיש לו תאריך תפוגה ?

מה עם המנוע , מתי פג תוקף אחראיות הטורבו ?

ניצחתם! הג'אז מנצחת!

פורסם
הFLOW במבצע מגיעה עם מנוע 1.4 אטמוספרי עתיק (נטול מחלות) וגיר ידני פשוט.

לא יודע אם קיימת גרסת TSI-DSG..

האיביזה סטיישן מההשקה שלה היא נמכרת עם השילוב TSI-DSG ב-107,000 שקלים.

הגרסה הידנית זה מבצע שהתחיל לאחרונה.

לא רק הג'אז הוזלה, גם הגרסאות הבסיסיות של האקורד הוזלו ב-17,000 שקלים ועכשיו היא מתחילה ב-173,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מתי לאחרונה ישבת בג'אז? רכב מרווח מאוד ביחס לגודל (מרווח לפחות כמו סופר מיני) באריזה קטנה עם תא מטען יחסית גדול

התכוונת סופר-מיני מרווחת לפחות כמו משפחתית!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
....

+1 היא גם מכוערת ולכן צריך להשקיע יותר במבצעים על מנת למכור אותה (דעה אישית) :|

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כששער המטבע עולה , גם המחירים של הרכבים מטפסים מעלה , אך כשהוא יורד אנו מקבלים במקום הוזלה במחיר , אביזרים "ומתנות" שהם לא מי יודע מה . למעט מקרים בודדים {רכבים צרפתיים למשל}

ההונדה גיאז היא רכב מעולה בכל קנה מידה , אבל האם הוא שווה את המחיר ? ממש ממש לא !

בתוך 4 חודשים האחרונים , היבואן מכר 14 רכבים כאלה בלבד . זה אומר שהאנשים הפסיקו להיות פראיירים של היבואנים ולא רוכשים בכל מחיר , למרות שהרכב מצויין .

אז מה יצא כאן ? רכב מעולה שמפספס את המטרה , והרוכשים מצביעים ברגליים . ההנחה שניתנה כאן היא רק טיפה בים .

אך במחיר של 80000 ש"ח הוא היה יכול להיות הצלחה היסטרית {מנוע 1200 ידני}

הוא הוזל ל-91300 על הכביש . מעניין כמה רכבים כאלה הם ימכרו עכשיו . כי יש כאלה שיבלעו את הפיתיון .

• תוכן חדש...