Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת קנייה של פיאט פונטו גרנדה 2008. עשתה 85000 ק"מ.

רציתי לדעת על הגיר רובוטי, חלק רושמים שזה אחלה של אוטו אמין ובלי בעיות וחלק רושמים שאני צריך להזהר מהגיר הרובוטי.

אני בקרוב אהיה סטודנט לא תיהיה לי הכנסה קבועה שאני אוכל לטפל באוטו אם יהיו לי (חס וחלילה ) בעיות בגיר \ מנוע ודברים כבדים בסגנון הזה.

אז באתי לפורום הזה. האם הרכב הזה מומלץ? הוא אמין? איך הגיר הרובוטי? ואיך הצריכת דלק שלו?

תודה רבה לכם חבר'ה,

אחלה חג שיהיה :)

פורסם

אם לא תהיה לך הכנסה קבועה ואתה עדיין מתעקש לרכוש רכב, הייתי נמנע מהגיר הרובוטי - יש עליו יותר מידי תלונות ועלויות התיקון אינן זולות.

אני ממליץ לך לחפש רכב ידני, או רכב אוט' עם תיבה "טיפשה" ופשוטה כמו דייהטסו סיריון.

• תוכן חדש...