Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום גיליתי שניתן ללחוץ על בורר התאורה ברומסטר רק שהוא במצב o (הבורר העגול בצד שמאל בין לוח המחוונים לדלת הנהג)

לא ראיתי שנדלק משהו בלוח המחוונים או בחוץ

הלחיצה היא קפיצית

איזה מצחיק אתה,

תלחץ על זה במצב 0, תסובב ימינה, והקליפסים של הבורר ישתחררו ותוכל להוציא את כל הבורר ולהחליפו בחדש, טריק של VW לשלוף את הבורר.

(תסובב ימינה בלחץ על ה0 כמובן)

את האמת, נוח מאוד, החלפתי את הלחצן אורות אצלי בGTI בגלל שדהה (סעמק עם הגרמנים האלו, הכל טוב ויפה חוץ מכמה פלסטיקים מסריחים מתקלפים).

פורסם

תופעה מוזרה מתרחשת אצלי באוטו, אני שומע צקצוק כל פעם שאני לוחץ על הבלם טיפה בחוזקה, התופעה קוראת משום מה רק כשאני מסיע את אמא שלי לסידורים, שאלתי את אח שלי והוא אמר שגם הוא שומע את אותו ציקצוק ושזה קורה רק כשאמא באוטו (ומדובר בשני רכבים שונים!).

כיוון מישהו?

פורסם
תלוי כמה אתה משלם.

בכלל התכוונתי לכתוב "פורום מכוניות" כתגובה לפרנקוס שענה על שאלת לחמניה בתשובת מצבר :D

פורסם

סתם צחקתי. לא ידעתי שהוא רשום בפורום. מסתבר שאין דבר כזה צירופי מקרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה אחי

הרומסטר עברה בעלים

עכשיו בעיה אחרת:

במעליות ישנו לחצן פתיחת דלת והוא אכן עובד

אבל הלחצן סגירת דלת לא נראה שהוא מזרז איזשהו תהליך בסגירת הדלת

כאילו גם אם לא לוחצים עליו הדלת תסגר אחרי אותו פרק זמן מהרגע שעצרה בקומה או עבר האדם מהפתח המוגן עם עינית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...