Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שקרה לפני שעתיים: מחקתי כמה אפליקציות מהאייפון, והחלטתי לכבות ולהדליק.. (עדיין לא מבין למה עשיתי את זה)

הדלקתי כעבור כמה שניות מכשכבה, והמכשיר נתקע על התפוח.

תמיד זה היה נשאר על התפוח בסביבות הדקה ונדלק, אבל הפעם נתקע

הסיפור הסתיים בשחזור מהאייטונס שגרם למחיקת כמה תמונות/SMSים ושיחות וואטסאפ שלא נכללו בגיבוי האחרון.

הלקח הוא לגבות את האייפון בתדירות יותר גבוהה

Instagram:

VWPolo6R

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2 שאלות

איך נוצרים שיבושים בכבישים ואיך כבישים הופכים להיות משובשים, אפשר גם לראות לפעמים מן פס כזה שחוצה את הכביש

תודה !

קרקע שוקעת מתחת לכביש בגלל גשמים, ביסוס גרוע, חומרים גרועים ו/או שחיקה ממשקל המכוניות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה חלק מהאנשים שמים כובע במקלחת (אני מדבר על כובע הגומי/פלסטיק השקוף הזה עם גומיה של תחתונים מסביב)?

אם כבר הגיע היום הזה של החודש, ואתה מתקלח, לא עדיף לשטוף גם את הראש? מה שווה עבודתם של מפתחים בפרוקטר אנד גמבל, אם אתה לא משתמש במוצרים שלהם?

או שאתה רוצה לשמר זן נדיר של כינים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נועד לנשים/גברים עם שיער ארוך שלא רוצים להרוס את התסרוקת, אולי היו אצל מעצב שיער לפני אירוע כלשהו ואז החליטו להתקלח לפני האירוע עצמו. או שסתם לא בא להם להרוס את התסרוקת.

במחשבה שנייה זה נועד לנשים, לגברים לא אכפת.

*אל תשאל אותי למה אני יודע את זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תודה,

יש במקרה אפליקציה טובה לאנדרואיד שתעשה זאת אוטומטית במקומי?

ברווז, יש לי הפרעה קטנה

אני תמיד מפחד שמישהו ממשפחתי יקלע למצב חירום

בכל שעה שהיא ואני לא אהיה זמין. אני גר רחוק מהם.

אתה לא חייב לכבות את המכשיר ליום שלם. יותר כמו איתחול לווינדוס, מכבה את המכשיר ל-10 שניות (כדי להיות על הצד הבטוח) וזהו.

לגבי אפליקציות, אל תשאל אותי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי הכובע מקלחת - אני מודה שהגעתי פעם לרמת

שעמום וסקרנות שגרמה לי לבדוק את הסוגיה,

רעש זרם המים על הכובע אינו נעים בכלל,

אבל הפן נשמר.

לגבי הסלולר, פעם ביום אני עושה איתחול.

Gn'f'R

פורסם
החבית השחורה לא מחחמת מים, היא אוגרת אותם, ומשמשת מעיין מגדל מים פרטי לדיירי הבית.

את רואה את זה בעיקר בכפרים בגלל שהזרם שהם מקבלים מהצנרת חלש מידי.

הם אוגרים את המים במיכל השחור ובעת הצורך יש להם מים בלחץ סביר שמגיעים מהמיכל ולא זרזיף קטן שמגיע מהצנרת.

הסיבה האמיתית שבמגזר שמים מיכל מים על הגג וממלאים אותו מהברז היא שלשעוני המים המכניים (להבדיל מהדיגיטלים החדשים) יש סף רגישות מינימלי לספיקה שמונע מהם לגלות טפטוף איטי

ונחש מה? המיכל מתמלא בטפטוף איטי איטי בכל שעות היום והלילה וחשבון המים לא תופח...

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...