Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזקה של 2 במקרה הזה היא כפולה של 2.

הרי מדובר ב2 כפול עצמו n פעמים.

והתוצאה (מכפלה) היא כאמור כפולה של 2.

לצורך העניין כל מספר זוגי הוא תוצאה של כפולה ב2.

לא. כפולה של 2 היא כל מספר זוגי.

נכון שכל חזקה של 2 היא גם כפולה של 2, אבל ההיפך לא נכון

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשאלתכם, אין שום מגבלה טכנית לייצר flash בגודל שאיננו חזקה של 2, למשל 3GB.

בלי להכנס לפרטים טכניים, רכיב כזה יהיה קצת פחות יעיל מרכיב בנפח שהוא חזקה של 2, אבל אני מניח שזהו פשוט הנוהג המקובל בשוק.

:turn-l:
פורסם

הגדר ״יעיל״?

128 מגה היה פחות יעיל מ 64?

512 היה פחות יעיל מ 256?

אז גם 3 גיגה לא יהיה פחות יעיל מ 2 או מ 4 מלבד זה שהוא קטן מ4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רציתי לא להכנס לפרטים טכניים :roll:

לזכרון של 3G יש אותו מרחב כתובות (אותו מספר ביטים של כתובת) כמו 4G והלוגיקה שנועדה לטפל בקריאה/כתיבה/מחיקה לכן זהה (או דומה) בגודלה לזו של זכרון 4G. התוצאה היא ששטח הסיליקון (ולכן המחיר) של זכרון 3G יהיה גדול יותר מ 75% מהשטח של זכרון 4G, כלומר המחיר לג'יגה גבוה יותר.

ולשאלתך, באופן כללי 512 יהיה מעט יותר קטן משני 256, וכן הלאה.

:turn-l:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מאחר ולא עזרו לי בגיבוב, להלן 2 שאלות:

1. מדוע באוטובוס רשום ״עצור״ ולא ״עוצר״

הרי זה שילוט כמידע לנוסע שהאוטובוס עוצר בתחנה הבאה כי מישהו לחץ על עצור וזה לא שלט הוראה לנהג לעצור כי אחרת מקומו על הדשבורד ויתר מכך כבר בלוח המכוונים יש לנהג התראה על כך

2. מדוע כשאני מעלה הודעה בפייס אז זה רושם שאני בבית יצחק או ליד בית יצחק כשאני בכלל בנתניה, ממש נתניה ולא ליד?

פורסם

קראתי על כך בגיבוב ואמרתי לך שאבדוק,

התכנסו מספר אנשים והעלתי את שאלת האוטובוס.

קודם כל קבל שאפו על השאלה!

החבר'ה היו מרוצים מרמת התחכום ולאחר ויכוח לא פשוט שבו טענתי שבחלק מהאוטובוסים אני יכול להשבע שראיתי גם "עוצר" - הישיבה התפוצצה והתפזרנו.

אני מבטיח להמשיך לחקור.

Gn'f'R

פורסם

באוטובוסי דן תל אביבים שדגמתי ביומיים האחרונים כתוב "עוצר". אפילו חשבתי שצילמתי לך, אבל הסתבר לי שלא.

אני מנחש שפעם היה כתוב "עצור" ליד החבל שהיו מושכים כדי לסמן לנהג, הרי זו הבקשה שלך מהנהג - עצור. זה בטח השתרש משם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מדבר על אוטובוסים של אגד

אגב יש באוטובוסים של אגד (לפחות בנתניה) מסך שמראה את התחנות הבאות, זמני הגעה לכל תחנה וקריין מסוקס שאומר שהאוטובוס עוצר או עבור בתחנה הבאה ואת שמה כמובן

מביא אותי לקישור https://www.google.co.il/#q=%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A2+%D7%

שהוא כלום

פורסם

אנלוגי - מרבית הקוראים לא מכירי את הכבל (זה היה כבל מתכת מצופה, לא חבל) ששימש לצלצול באוטובוסים בעבר הרחוק. שלט ה"אצור" הופיע יותר מאוחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מדוע כשאני מעלה הודעה בפייס אז זה רושם שאני בבית יצחק או ליד בית יצחק כשאני בכלל בנתניה, ממש נתניה ולא ליד?

בהנחה ואין GPS במחשב שממנו אתה כותב, סביר להניח שבבית יצחק נמצאת תחנת הממסר/אנטנת הסלולר/מרכזיית הרשת הקרובה למקום מגוריך. באופן דומה, מי שכותב סטטוסים ממגדלי עזריאלי מקבל את התג "ליד גבעתיים".

פורסם

מהמחשב אני לא מתחבר לפייס

זה כשאני מהנייד גם ב 3G וגם בWiFi

ולא רק מהבית אלה מכל מקום בנתניה, הבנתי שזה קורה המון

אם זה משנה, ב 3 חודשים האחרונים החלפתי 3 מפעילים סלולרים וזה בכולם אותו דבר

• תוכן חדש...