Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה אחי

הרומסטר עברה בעלים

עכשיו בעיה אחרת:

במעליות ישנו לחצן פתיחת דלת והוא אכן עובד

אבל הלחצן סגירת דלת לא נראה שהוא מזרז איזשהו תהליך בסגירת הדלת

כאילו גם אם לא לוחצים עליו הדלת תסגר אחרי אותו פרק זמן מהרגע שעצרה בקומה או עבר האדם מהפתח המוגן עם עינית

אצלי בבנין במעלית אלקטרה, ברגע שלוחצים עליו הדלת מיד מתחילה להסגר

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הלחצנים האלה נקראים לחצני פלסיבו - הם נועדו כדי לגרום לכם להרגיש טוב עם עצמכם תוך כדי שהם עושים שום כלום בכלל.

ניסוי חברתי מעורר השראה על כמה בני אדם הם סתומים וימשיכו ללחוץ על הלחצנים האלה אפילו כשהם מודעים במאה אחוז שהלחצן הזה לא עושה כלום.

בין הלחצנים האלה נמצאים:

כפתור "סגור דלת" במעלית.

כפתור "כמות סוכר" במכונות קפה אוטומטיות.

כפתור ש"יענו מחליף את האור במעבר חצייה לירוק" שבעצם מחובר רק לפנס המהבהב המזדיין הזה שבתוך הקופסא שלו.

כל הכפתורים הצבעוניים בשלט של יס/הוט.

כפתור "הפשרה" במיקרוגל.

אם שכחתי כפתור כזה או אחר, אתם מוזמנים להוסיף

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כפתור "סגור דלת" במעלית באמת סוגר את הדלת. בחלק מהמעליות, אם מחזיקים אותו לחוץ ביחד עם מספר הקומה שאליה אתה רוצה להגיע, המעלית תעלה עד לשם בלי עצירות.

הלחצן של הרמזורים להולכי רגל באמת עובד.

אופציית הפשרה במיקרוגל אמורה לגרום לאוכל להפשיר גם מבפנים. זה מחמם ומפסיק לסירוגין. אם זה באמת מועיל- אין לי מושג. שאל איזה אטיופי.

אצלנו חצי מהכפתורים של השלט של הוט לא עובדים, כי זה ח#א של שלט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהרבה מעליות לחצן "סגור דלת" גורם תגובה מיידית.

הכפתורם הצבעונים בשלט של "יס" בהחלט פועלים, אבל רק במספר קטן של מסכים.

כפתור הפשרה במיקרוגל פועל, אבל, לעזאזל, מי משתמש בו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל הלחצנים האלה נקראים לחצני פלסיבו - הם נועדו כדי לגרום לכם להרגיש טוב עם עצמכם תוך כדי שהם עושים שום כלום בכלל.

ניסוי חברתי מעורר השראה על כמה בני אדם הם סתומים וימשיכו ללחוץ על הלחצנים האלה אפילו כשהם מודעים במאה אחוז שהלחצן הזה לא עושה כלום.

בין הלחצנים האלה נמצאים:

כפתור "סגור דלת" במעלית.

כפתור "כמות סוכר" במכונות קפה אוטומטיות.

כפתור ש"יענו מחליף את האור במעבר חצייה לירוק" שבעצם מחובר רק לפנס המהבהב המזדיין הזה שבתוך הקופסא שלו.

כל הכפתורים הצבעוניים בשלט של יס/הוט.

כפתור "הפשרה" במיקרוגל.

אם שכחתי כפתור כזה או אחר, אתם מוזמנים להוסיף

שכחת לציין את תופעת הפלסיבו גם בעולם התרופות

Gn'f'R

פורסם

פטה ובולגרית זו אותה גבינה - מלוחה ומתפוררת, צפתית זו גבינה מלוחה במרקם של קרטון שאינה מתפוררת.

פורסם

הצפתית פחות מלוחה, יותר לחה ופחות מתפוררת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הלחצני POWER במשפחתומטיות למיניהן...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הזכרון ב-DOK קפץ בכפולות של 2. כמו כל הדברים הבינאריים.

פורסם
הזכרון ב-DOK קפץ בכפולות של 2. כמו כל הדברים הבינאריים.

סורי התפלק לי המקש. הכוונה ל2. למה זה? לא אפשרי לעשות DOK בנפח 30 למשל ולא 32?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אפשרי- כן. אבל כנראה שבמוצר שמבוסס על כפולות של 2 (הרי זה הבסיס לכל המחשוב הדיגיטלי) גם גודל הזכרון יצמח כך. ד"א - בדיסקים מיכאניים זה לא המצב.

• תוכן חדש...