Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

ybBkdNm.jpg

לא רציתי להוציא 5 אש"ח על stowa כדי לא להרגיז את האשה (ומן הסתם גם לא 40 אש"ח על לאנג ובניו), אז רכשתי את הבחור הזה. מנגנון אוטומטי מיוטה 8215, זכוכית ספיר, פחות מ-200 דולר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פאקינג 44 מ"מ, אבל בגלל שהתמונה ערוכה הוא נראה יותר בונגילה מאשר במציאות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

טוב. מאחר ואני מחסל שעונים סדרתי, החלטתי ללכת הפעם על משהו מהמזרח.

ולא חיקויים אלא פאר התעשיה המקומית. :-)

האמת, די הופתעתי.

בטווח של 100 דולר (אחרי הנחות) יש מגוון שעונים לא רע בכלל.

לדוגמא, את זה הזמנתי.

$(KGrHqR,!pIFIZW8ieltBSQnFiZvhQ~~60_57.JPG

וככה זה נראה במציאות.

DSC_0343.jpg

DSC_0349.jpg

מחזיק מעמד יפה מאד כבר חודש פלוס, מדוייק, נגד מים (נוסה בבריכה ובים) וגם נראה נחמד.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

אני בשעה טובה הגשמתי חלום ,שעון שתמיד חלמתי עליו אבל לצערי הרב לא ריאלי מחירו כחדש,וחבל שפדני לא מוכנים לבוא לקראת הלקוח..

הם תקועים עם כמה שעונים כאלו כבר שנים בגלל המחיר ובגלל שזה שעון ייחודי מבחינת צורה בקולקציה של ברייטלינג,צצה הזדמנות ביד שנייה וישר קפצתי על המציאה,אני רק מחכה שתגיעה הרצועה החדשה שהזמנתי ואני אקח את השעון, כי אני לא מתכוון ללכת עם רצועת עור :p

אני עדיין צעיר מידי בשביל זה

אז הינה הרכש החדש Breitling Bentley Flying B

2.JPG

Vw Polo GTI

פורסם
ybBkdNm.jpg

לא רציתי להוציא 5 אש"ח על stowa כדי לא להרגיז את האשה (ומן הסתם גם לא 40 אש"ח על לאנג ובניו), אז רכשתי את הבחור הזה. מנגנון אוטומטי מיוטה 8215, זכוכית ספיר, פחות מ-200 דולר.

יפה מאוד, אהבתי! קו נקי, עיצוב קלאסי, נראה איכותי מאוד. מהיכן, אם מותר לשאול?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

מ-ebay

חפש את sizzlinwatches

המחיר לקניה הוא 190 דולר, אבל המוכר מקבל הצעות באיזור ה-145

הרצועה אגב על הפנים, כבר הזמנתי חלופית

עריכה אחרונה על ידי mystopp

פורסם

סייקו 5, דגם SNKL17, מתנה לבת שלי ליום ההולדת 14.

מוגדר כשעון גברים, אבל היא לא רצתה את המיניאטורות שמגדירים לנשים. היא רצתה קלאסיקה, פשטות, אמינות אבל גם יופי כמובן.

כמו כן ביקשה נגיעות של זהב. הרצועה ללא צבע זהב, אגב.

כמובן שבמגוון שמציעים סייקו בקבוצת ה- 5 האלמותית שלהם, היא מצאה בדיוק מה שרצתה ולי זה עלה כ- 60 דולר בלבד.

תהנו מהתמונות (2 הראשונות מהרשת). אגב-במציאות? = מדובר בשעון מדהים ביופיו, וקישורי הצילום-עם-הנייד-הענטיקה-שלי לא עושים עימו חסד, בלשון המעטה.

Seiko SNKL17.JPG

Seiko.SNKL17.jpg

20140906_085732.jpg20140906_085753.jpg20140906_085758.jpg20140906_091355.jpg20140906_220523.jpg20140906_220629.jpg

פורסם
כחול חדש

b58f54e83a06318796f6da43ccb38d22.jpg

אוהב פפסי? נראה מצויין וגם סולרי.

אהבתי את השחור עם רבע טבעת כחולה. ליין פשוט מדהים של סייקו.

פורסם

לאחרונה נחשפתי לשעוני INVICTA המכלולים מיוצרים כנראה במזרח המנגנונים חלקם שוויצרים או יפנים המוכרים שבניהם Ronda 5040/5030

ETA G10.211 Miyota 8215 TMI NH25A

יש להם מבחר כמעט אין סופי לדוגמאות שווה לחכות לסיילים שלהם אני רכשתי 2 שעונים במחירים מגוחכים ,אני בעיקר אוהב שעונים גדולים 52מ"מ.

אגב הבעלים הוא יהודי בשם אייל לאלו , רק דוגמה קטנה לבחור שקנה את הסייקו:http://www.amazon.com/gp/product/B00HYUIKJW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

פורסם

מה דעת המלומדים על Panerai Radiomir Pam505?

http://www.worldwatchreview.com/2012/11/01/panerai-radiomir-composite-black-seal-3-days-pam505/

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לאוהבי הז'אנר עם קצת פחות תקציב (או רצון לחלק את התקציב לפרוסות נוספות) - מאוד ממליץ על MAGRETTE. שעוני CUSHION חלקם מאוד יפים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...