Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם
היי אופיר,

תודה על התשובה המפורטת.

תן לי לשאול שאלה מביכה, השעון מגדיר את אזורי הזמן בעצמו? כיצד הוא יודע לעבור בין אזורי זמן? (בהנחה שבאמת זה מתבצע עצמאית).

היי מיכאל,

לא, השעון אינו מגדיר את אזורי הזמן בצורה עצמאית, אינני יודע איך זה בכל השעונים בעלי אזורי זמן שונים אבל אני יודע שהדגם של פטק פיליפ עם אזורי זמן משתנים ( קראתי על השעון הזה המון וראיתי סרטונים וכו' ) אתה מסובב " חוגה" , כמו בשעוני הצלילה, מסובב את החוגה ( כל גבי החוגה רשומים שמות של ערים שונות )ואז מגיע לעיר הרצויה תוך כדי סיבוב החוגה וככה השעון מתאזן לפי השעה הרצויה.

למשל אם מישהו גר בלונדון והשעה אצלו היא 12 בבוקר, הוא טס לניו יורק ומגיע לשם כששעונו מראה את השעה 6 ( שעה שש בערב לפי שעון לונדון ), הוא מסובב את החוגה עד שהוא מגיע לעיר ניו יורק ואז בעצם השעון עובר להיות זמן ניו יורק.

לפי דעתי אופן הפעולה הוא שבעצם ישנה חוקיות מסוימת, הרי הבדלי הזמן בין ניו יורק ללנודון הוא X שעות, X השעות הזה לא משתנה ולא ישתנה אף פעם, אז ככל הנראה כאשר אתה מסובב את החוגה לעיר מסוימת השעון "קופץ" את מספר השעות הדרוש ( לפי הבדלי הזמן הקבועים ).

פורסם

תודה על הניסיון לעזור, אבל שאלתי ספציפית את בעל ההודעה, כיוון ש-60 דולר כולל משלוח, זה מחיר מצויין. אם יש לו המלצה על מוכר ספציפי, זה בהחלט יהיה מעולה.

באיביי הוא "רץ" בסביבות ה 80-100 דולר ואני קצת חושש גם מזיופים.

פורסם
תרומתי לשרשור, השעון האהוב עלי מבין שלושה שבבעלותי.

[ATTACH]398465[/ATTACH]

באיזה דגם מדובר?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

רקע מאוד יפה ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

החדש שלי,שמחכה לרצועה חדשה..

שעון עם מנגנון מיוחד של שעה קופצת,יחד עם צורה שונה ומיוחדת בקולקציה של ברייטלינג.

unnamed.jpg

Vw Polo GTI

פורסם

אני עונד את זה:

longines.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגלל שגם אני רוצה לתרום תמונה לשרשור, יש המלצות לחנות טובה בחיפה? דגש על מחירים שפויים...

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מכיוון שכל מיני אנשים ששאלתי לא נתנו לי תשובה, אולי פה יתנו לי:

יש לי שעון חדש של סרטינה שהתאריך בו לא מסונכרן לישראל, התאריך עובר בערך ב9-11 בבוקר במקום ב-12 בלילה.

אשמח לפתרון לבעיה הזאת.

• תוכן חדש...