Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

+1.

השני נראה מעולה, ואת האמת? לא סולח לך על הקישורים. בגללך עוד אי אילו מרשרשים הולכים לעבור אליהם..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
לדעתכם שעון שחור יכול להתאים ליום יום? http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-automatic-er02004b-3959.html

למה לא? עניין של סגנון אישי. אם מתאים לך לסגנון לבוש וכו'. לדעתי זה דגם מאוד נחמד ודי ייחודי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קצת הרחבה לגביי הסייקו מונסטר השחור שרכשתי. זהו הדגם מדור ראשון, עם רצועת גומי שחורה.

מדוע רכשתי אצל השען שלי ולא ברשת? שאלה טובה. זו הזדמנות לתגמל בעל עסק הגון ומקצועי שאין הרבה כמוהו - נתן משעוני "ביג בן" ברחוב בן הלל בירושלים. העובדה שאני לקוח קבוע סייעה לי לקבל מחיר שהוא לא גבוה בצורה משמעותית ממחיר השעון ברשת פלוס מעמ. בכך גם הסרתי את הסיכון שכרוך בשימוש בשירותי הדואר בישראל.

זאת ועוד. מכיוון שאני מתכוון להחליף את הרצועה לצמיד מתכת מסוג Super Engineer II ברוחב 22 מילימטר, מה שמצריך שיוף עדין של ראשי הצמיד, אני מעדיף לתת למקצוען לעשות את זה ולא לקחת דרמל בידיים ולסכן את שלמות השעון.

תמונות להמחשה של השעון כפי שהוא היום, ועם רצועת Super Engineer II ברוחב 20 מילימטר; אצלי היא תהיה מסיבית קצת יותר. הערה: בתמונה שמימין השעון הוא מונסטר דור שני, ראו את ההבדלים.

תודה למייסטופ על הייעוץ בפרטי, גם לך קוקה שלוחה תודה.

se2bm.jpgseiko_monster.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בעל עסק הגון ומקצועי שאין הרבה כמוהו - נתן משעוני "ביג בן" ברחוב בן הלל בירושלים.

כשגרתי בירושלים הייתי רוכש ומתייעץ איתו תמיד.

שען מקצוען שחי מאהבת התחום.

ממליץ בחום.

פורסם

צריך עזרה במציאת שעון לאישה.

חובה שיהיה-

עמיד במים, תצוגה זוהרת בחושך וקטן (האישה קטנה אז שלא יהיה בומבסטי).

כדאי שיהיה-

תאריך, רצועה מעור בצבע חום, שעון צבע זהב.

תקציב- עד 500 ש"ח.

אפשרי מאיביי או אתרים בחו"ל שמקבלים PayPal. תודה רבה!

פורסם
צריך עזרה במציאת שעון לאישה.

חובה שיהיה-

עמיד במים, תצוגה זוהרת בחושך וקטן (האישה קטנה אז שלא יהיה בומבסטי).

כדאי שיהיה-

תאריך, רצועה מעור בצבע חום, שעון צבע זהב.

תקציב- עד 500 ש"ח.

אפשרי מאיביי או אתרים בחו"ל שמקבלים PayPal. תודה רבה!

אם מחוגים זוהרים הם תכונה חשובה, אז לכו על שעון צלילה. אם הוא איכותי ומכבד עצמו - אזי גם תהיה לו זרחנות מכובדת. אגב, יש שעוני צלילה המיועדים לנשים/נערים. המחיר צ.ל. בסביבות התחום שציינת.

אחרת יהיה קשה מאד למצוא שעון המוגדר לנשים עם תאורה זרחנית הגונה, בפרט במחיר שציינת.

אם תצטרך עזרה מעבר לזה - תגיד.

פורסם
אם מחוגים זוהרים הם תכונה חשובה, אז לכו על שעון צלילה. אם הוא איכותי ומכבד עצמו - אזי גם תהיה לו זרחנות מכובדת. אגב, יש שעוני צלילה המיועדים לנשים/נערים. המחיר צ.ל. בסביבות התחום שציינת.

אחרת יהיה קשה מאד למצוא שעון המוגדר לנשים עם תאורה זרחנית הגונה, בפרט במחיר שציינת.

אם תצטרך עזרה מעבר לזה - תגיד.

תודה רבה,

התאורה חשובה אבל לא בהגזמה. לא צריך שעון שיאיר את החדר :-P, בסך הכל לראות מה השעה בלילה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הרכש החדש - Citizen World AT בגרסת Blue Angels

קליבר קוורץ H800

20141210_160744.jpg20141210_160823.jpg

עד כה ביומיום בדר"כ הסתובבתי עם הבהמה הזאת

King of GShock בצבע שחור מלא עם נגיעות מוזהבות (מעט מהכיתוב, ברגים) ומסך נגטיב "זהבהב"

363628d1327783654-casio-g-shock-king-gx-56gb-1er-gold-black-neuzustand-img_1000.jpg

Aprilia Shiver 750

פורסם
הרכש החדש - Citizen World AT בגרסת Blue Angels

קליבר קוורץ H800

[ATTACH=CONFIG]406748[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]406749[/ATTACH]

עד כה ביומיום בדר"כ הסתובבתי עם הבהמה הזאת

King of GShock בצבע שחור מלא עם נגיעות מוזהבות (מעט מהכיתוב, ברגים) ומסך נגטיב "זהבהב"

[ATTACH=CONFIG]406747[/ATTACH]

שעון יפה.כמה עולה? יש בארץ?

• תוכן חדש...