Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אופציה שאני אשקול, אבל קודם צריך להחליט לקנות את השעון :) ולכן באתי להתייעץ איתכם, הידע שלי בשעונים הוא בערך 0

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש להם מנגנון סיני שזה לא דבר רע בהכרח אבל באופן כללי זה לא חברה מבוססת עם היסטוריה אלה נסיון נוסף מיני רבים להחיות שם מפעם , להביא צוות מעצבים שברובם לוקחים רמזים מעיצובים של חברות מפורסמות(שזה גם לא בהכרח דבר רע ונפוץ מאוד בתעשיית השעונים) לקנות מנגנון סיני ב 10 דולר ולמכור את השעון ב 200.

אז בגדול אם כל זה לא ממש מעניין אותך ואתה אוהב את העיצוב רוב הסיכויים שהשעון יעבוד ויחזיק מעמד ואתה תהנה ממנו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באיביי יש שעונים עם מנגנון סיני הזה במחירים נמוכים מאוד, אשר למצוא בפחות מ50$. יש להם חיכויים של כל הגדולים.

למנגנון סיני יש היסטוריה ארוכה, אבל הוא בא בכל מיני רמות גימור ואיכות. ברמות גבוהות זה מנכנון טוב. בגדול לסינים יש שעונים טובים של SEAGULL.

הבעיה זה לא רק המנגנון, אלא מאילו חומרים עשוי השעון. שעונים שעשויים מחומרים לא איכותיים, אחרי שנה ניראים מגעיל מאוד: הכרום מתקלף ומתחת יש פליז שמחליד בירוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש להם מנגנון סיני שזה לא דבר רע בהכרח אבל באופן כללי זה לא חברה מבוססת עם היסטוריה אלה נסיון נוסף מיני רבים להחיות שם מפעם , להביא צוות מעצבים שברובם לוקחים רמזים מעיצובים של חברות מפורסמות(שזה גם לא בהכרח דבר רע ונפוץ מאוד בתעשיית השעונים) לקנות מנגנון סיני ב 10 דולר ולמכור את השעון ב 200.

אז בגדול אם כל זה לא ממש מעניין אותך ואתה אוהב את העיצוב רוב הסיכויים שהשעון יעבוד ויחזיק מעמד ואתה תהנה ממנו.

מגניב, ומה לגבי איכות החומרים כפי שציין צביפר?

באיביי יש שעונים עם מנגנון סיני הזה במחירים נמוכים מאוד, אשר למצוא בפחות מ50$. יש להם חיכויים של כל הגדולים.

למנגנון סיני יש היסטוריה ארוכה, אבל הוא בא בכל מיני רמות גימור ואיכות. ברמות גבוהות זה מנכנון טוב. בגדול לסינים יש שעונים טובים של SEAGULL.

הבעיה זה לא רק המנגנון, אלא מאילו חומרים עשוי השעון. שעונים שעשויים מחומרים לא איכותיים, אחרי שנה ניראים מגעיל מאוד: הכרום מתקלף ומתחת יש פליז שמחליד בירוק.

יש חיקוי טוב שנראה דומה לזה ולא מתקלף וכו'?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצטרף להמלצה על parnis watch. יחסית למחיר הם נחשבים לטובים.

בשביל רפרנס, הנה איך ניראה שעון חדש בפחות מ50ש"ח:

http://www.ebay.com/itm/NEW-Classic-Mens-Black-Leather-Gold-Case-Skeleton-Mechanical-Sport-Wrist-Watch-/181169376011?pt=Wristwatches&hash=item2a2e894b0b

והנה לדוגמא SEAGULL:

http://www.ebay.com/itm/New-Sea-Gull-D2869S-multi-functional-automatic-mechanical-watch-/281359050576?pt=Wristwatches&var=&hash=item41824e6750

אגב, לSEAGULL יש אפילו מנגנונים לשעוני טורבילון :

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Sea-Gull-Movement-Tourbillon-818-900-Seagull-Face-/251519060451?pt=Wristwatches&hash=item3a8fb449e3

זה נשמע יקר, אבל השעונים של הברנדים הנחשבים עם טורבילון עולים כמו רכבים חדשים.

לא להתבלבל עם טורבילון מזוייף של שעונים ב15$.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מתחיל לחפש ובכל מקרה מה איכות החומרים ב-Ingersoll אתה יודע קוקה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טס בקרוב לניו יורק. מישהו מכיר חנויות שם שעונים שאני אוכל לסמוך על זה שאני לא קונה שם זיופים ובזול?

קקטוסולר ידנית

פורסם

ואצלם ה"מעבדה" זה גם חנות או שה"הנהלה" זה גם חנות? במילים אחרות הם מוכרים בחולון או בתל אביב או שהם רק יבואנים ולא מוכרים בעצמם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חדש באוסף. הזמנה אישית מבחור קנדי חביב בשם סקוט ווילק שבונה ומקסטם שעונים לפי דרישת הלקוח במחירים שווים לכל נפש. בחרתי בדגם הזה דווקא בגלל המראה ה"מחוספס" (סקוט עושה גם דגמים עם מראה מאוד נקי ומוקפד). החוגה מפליז (Brass) מוברש עם חמצון קל שנותן לו גוון עמוק יותר, שמשתנה לפי הזווית והתאורה. העקרב הוסף לבקשתי כמובן. מנגנון מכאני נמתח ביד. במקרה הזה מנגנון סיני די איכותי שאני מכיר מספיק ובוטח בו, אפשר גם להזמין עם מנגנון שווייצרי.

IMG_3883.jpgIMG_3884.jpgIMG_3887.jpg

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

אמא של long island watch יונה, לא רק שהם הוזילו את האוריינט סטנדרד דייט למחיר בושת, יש גם קוד הנחה שמוריד אקסטרה 10 אחוזים. אני צריך להתנתק מהאינטרנט.

עריכה : דרקו, השעון הזה ממש מגניב, אני לא חובב של חריטות מקוסטמות אבל התוספת שלך ממש בטוב טעם. כמה הנזק?

גם אני קפצתי לבריכת ה-microbrands עכשיו, ממתין לתחילת יצור של שעון הברונזה הזה : http://www.makarawatches.com/products/makara-hawksbill-sea-turtle

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בדיוק שוקל לקנות אותו לאור מחיר הזנות באיילנד ווטץ'. נראה טוב בהרבה בתמונה שלך לעומת אצלם באתר.

הקרבון זה כאילו או אמיתי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וואלה אין לי מושג כי אני לא יודע מה העלות של פיסת קרבון בזה גודל, אבל זה נראה אחלה במציאות מחד וממש ממש קשה לצילום מאידך, ודאי שעם מצלמה של טלפון.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...