Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי.

אם הרכב נשאר צמוד אליך, או שאתה משאיר אותו במקום בטוח (בתוך בסיס או משהו), אז לא.

במילואים שלי אני די סוחב את הרכב איתי לכל מקום (אני טכנאי קשר), אז אין לי בעיה עם זה.

אני לא מתכוון ל"מסוכן לרכב". בתרגילים לא ישנים באופן סדיר ומעטים האנשים מבין הנהגים הלא מקצועיים (כלומר שזה לא מקצועם, בלי קשר לאם הם נהגים מוכשרים או לא) שבאמת יקפידו לא לנהוג במצב עייפות.

כלומר תמיד יהיו את אלה שלא יקפידו על כך ולכן עדיף מראש להגיע בתחבורה ציבורית.

לי יש רכב משלי וגם לאחר הסידור החדש אני מגיע בתחבורה ציבורית.

הבנתי שבטירונות הנהיגו נוהל מבורך של הקפדה על 8 שעות שינה יום לפני יציאה לחופשה, כיוון שהטירונים נוהגים בחופשה.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היו לי מילואים מיום ראשון עד חמישי שבוע אחרי זה נחשב 12 יום או 10 ימים?(יצאתי בסופ"ש הראשון הבייתה)

פורסם

מישהו קיבל היום את המענק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי אתה תראה את זה באתר הבנק שלך כבר מחר על הבוקר (כנראה שמפקידים רק היום)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם היו לי מילואים מיום ראשון עד חמישי שבוע אחרי זה נחשב 12 יום או 10 ימים?(יצאתי בסופ"ש הראשון הבייתה)

12 יום

מישהו קיבל היום את המענק?

נכנס היום (החזרי ההוצאות, עשיתי 9 ימים בלבד)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני אשלם כל ריבית שתרצה רק תגאל אותי מייסורי ותגיד לי למה

הספירה לאחור?! אני עוקב אחרי זה עוד כשהיו 24 חודשים.

Gn'f'R

• תוכן חדש...