Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סאומו המדינה הזאת, בנאדם רוצה לעשות מילואים אבל במקצוע שלו, ולא נותנים לו :lol:

אחרי כמעט שלושה שבועות בפברואר אני יוצא לעוד יומיים בשבוע הבא, אולי לא נלך? אולי נחכה קודם לראות כמה יצא הבונוס? בחייאת דינקום, ראיינו היום אנשים בחדשות שאמרו "אני מחכה לזה.." אני בונה על זה.." וכו'.

לא שאני אומר שזה לא כסף, ואני מברך על כל 100 שקל שמוסיפים וגם על האפשרות החדשה לבחור בהחזר נסיעות כתשלום במקום תלושי נסיעה באוטובוס, אבל עד 2008 הייתי טוחן 28 יום כמו כלב בשגרה, לקינוח מקבל עוד מבצעון (,2002 חומת מגן, 2005 פינוי עזה, 2006 מלחמה)וצובר 45-55 יום בשנה, ובתמורה לכך מקבל שטרונגול של מועדי ג', הפסד ימי עבודה וטחורים.

כיום אני לא עובר את ה 24 יום במצטבר, ורק אם יש חתימת ראש אגף זיבי, אפשר לזמן אותי לעוד ימים וגם אני מקבל בונוס לחג העבודה. אז לדעתי אי אפשר לאכול את כל העולם ולקבל עודף. יש לי תחושה מגעילה שלמישהו אחר יחסרו ה60 מיליון האלו. אני מקווה שזה לא מישהו שצריך אותם יותר ממני. בעצם יש מגזרים שלמים שאני מקווה שזה דווקא כן יחסר להם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
וגם על האפשרות החדשה לבחור בהחזר נסיעות כתשלום במקום תלושי נסיעה באוטובוס

פרט נמק והסבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

. יש לי תחושה מגעילה שלמישהו אחר יחסרו ה60 מיליון האלו. אני מקווה שזה לא מישהו שצריך אותם יותר ממני. בעצם יש מגזרים שלמים שאני מקווה שזה דווקא כן יחסר להם

ה60 מליון האלו הוקצו מתקציב הביטחון, ששם למרות האיום האירני, סוריה והגזרה הדרומית עדיין יש המון שומן עודף.

אולי אתה לא זקוק לכסף, אבל יש סטודנטים שבונים על הסכום הזה כבר כמה חודשים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
פרט נמק והסבר.

לך ל:

http://www.aka.idf.il/sip_storage/files/1/70681.pdf

טבלת סיכום תגמולים:

סוג התגמול ימי שמ"פ נדרשים לזכאות סכום התגמול: השתתפות בהוצאות

חמישה עד תשעה ימי שמ"פ ברצף: ₪ 200

גובה ההחזר הוא עבור התקופה ולא עבור כל יום בנפרד במהלך התקופה

אתה צריך לפנות ליחידת הקישור ולדרוש את זה

ראה - צילום

.  מעודכן. צו מילואים אפריל 2013.JPG

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לך ל:

http://www.aka.idf.il/sip_storage/files/1/70681.pdf

טבלת סיכום תגמולים:

סוג התגמול ימי שמ"פ נדרשים לזכאות סכום התגמול: השתתפות בהוצאות

חמישה עד תשעה ימי שמ"פ ברצף: ₪ 200

גובה ההחזר הוא עבור התקופה ולא עבור כל יום בנפרד במהלך התקופה

אתה צריך לפנות ליחידת הקישור ולדרוש את זה

ראה - צילום

תודה.

לפני שנתיים עשיתי 5 ימי מילואים (א-ה),וזה היה הכל באותה שנה.

שנה שעברה (2012) קיבלתי 200ש"ח הפקדה ולא הבנתי מאיפה באו (כי זה היה מתחת למינימום בשביל מענק)

כנראה שהם היו ההשתתפות.

חשבתי שאפשר לבוא פיזית לבסיס ולהמיר את השוברים לאיזה כרטיס של "דלק" או משהו ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התעלקות והקפצה.

מישהו יודע מתי מקבלים את המענק השנה על שנת 2012?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני חושב שלתרגיל מסוכן לבוא (לחזור) ברכב.

תלוי.

אם הרכב נשאר צמוד אליך, או שאתה משאיר אותו במקום בטוח (בתוך בסיס או משהו), אז לא.

במילואים שלי אני די סוחב את הרכב איתי לכל מקום (אני טכנאי קשר), אז אין לי בעיה עם זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...