Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביקרתי שם לפני כשנתיים, המקום נקרא mieln werk משהו כזה, זה בעיקרון מוסך שמשפץ רכבים מיוחדים לאו דווקא אספנות ובנוסף יש שם תצוגה ענקית, מקום מדהים

פורסם

הייתי שם פעמיים.

כאן הסיור הראשון שלי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194981&highlight=meilenwerk

מדובר על יזם שקונה מקומות כמו תחנות רכבת ומפעלים נטושים והופך אותם למרכז לרכב קלאסי, שכולל מקומות איחסון ותצוגה, סוחרי רכב ואביזרים, מקום מיפגש למועדונים, מוסכים סוכנויות ביטוח ומה לא. בד"כ פועלים במקום גם סוכנויות של רכבים חדשים כמו פרארי ולוטוס. שם המותג המקורי הוא Meilenwerk. עקב סיכסוך עיסקי המקום בברלין כבר לא שייך לרשת ועכשיו הוא נקרא classic remise. היזם הראשון בונה כרגע מרכז ענק על אי סמוך לברלין שאמור לגמד את כל מה שקיים בתחום. במקביל, נפתחו או נפתחים סניפים של הרשת ומתחריה בכל רחבי גרמניה, כבר יש כ12, חלקם פתוחים וחלקם בבנייה.

הלוואי עלינו.

meilenwerk.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מ-ד-ה-י-ם....

מתי יפתחו מקום כזה בארץ:lol:

פתחו כבר - בגלילות.

יש שם מלא רכבים משופצים של הדגם הנדיר הזה... משהו עם שלוש .. מאדזה או מאזדה..

פורסם
תודה .פעם ראשונה שאני רואה דגם כזה של רובר.

זה היה נראה לי כמו דגם רוסי .

ברכה

מוטי

יש אחת כזו בארץ הייתה במפגש מועדון החמש בשער הכרמל בפסח השנה ראה תמונה מצורפצ יש עוד כמה מכוניות רובר מדגמים דומים עם מנועים קטנים יותר

P1120218.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

עדי, התמונות 10!

תודה על המאמצים שלך להקטין את התמונות ולהעלות אותם לכאן.

מתי אתה נוסע להביא עוד תמונות...?

שלמה דן גדרון

פורסם

עדי, מקווה שלפחות ניהנת מהעבודה

מהביקור באתר השיפוץ והתצוגה בטוח ניהנת - רואים שלא רק ששטפת את העיניים, גם רחצת אותן עם כל כך הרבה מכוניות

אהבתי את התאומה שלי, אבל זו הגרמניה - משופצץ להפליא, הלוואי עלי בעשור הקרוב להגיע לרמה הזו.

לשמחתי ראיתי גם 190E כמו שלי 2.3-16 לבנה ויפה

תודה על השיתוף בתמונות ויישר כוח על המאמץ לעלותן בפורום - אין כמוך

כל הכבוד.

מצא משה

• תוכן חדש...