Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהיותי:

א. גבר

ב. סטרייט

ג. רווק

אין לי מושג איפה להתחיל לחפש כריות. אני מדבר על אלה ששמים על הספה כדי שיהיה יותר נוח להתבטל. לא מחפש שום דבר מקושט או מפואר מדי, רוצה זול ובסיסי.

המלצות על מקומות בת"א (וספציפית דרום העיר) יתקבלו בברכה רבה. או בעצם, בברכה לבטלה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
גבר אמיתי לא נעזר בכריות.

זה על משקל המשפט "גבר אמיתי לא משתמש בכרית אוויר, גבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היי, שאלה ראויה מעין כמוה ואני מצר על כך שאין לי תשובה ממש קולעת. ברחוב הרצל חנויות רבות, אך איני יודע מי מהן רלוונטית, אולי עילית שמתמחה כמדומני בבדים תדע להפנותך, אולי כדאי לנסות קודם טלפונית. כמובן זהו איזור עמוס ואני תקווה שלרשותך רכב דו גלגלי. אפשרויות נספות: סניפים של הום סנטר, פוקס הום, גולף- לבית, חנויות של כריות רגילות.בראשון כל אלו במרחק הליכה זה מזה. כ"כ ישנה באזור בייתילי והלאה משם-איקאה.

אכן, מלאכה רבה בעד הזכות לבטלה.

ואולם, מבחינתי בטלה היא גם מצב נפשי ולא רק גופני ולפיכך הריני להמליצך לקרוא את שרשור העצלות שלי ולקריאה נוספת את הספר"הזכות לעצלות" זה כבר ירדים אותך, עם או בלי כרית.

פורסם
גבר אמיתי לא נעזר בכריות.

גבר אמיתי צריך לשים את הראש על משהו, וכרית מצריכה הרבה פחות תחזוקה מחברה.

וברצינות חלקית, תקופת רווקות מערערת הרבה "אקסיומות" על מטלות גבריות ונשיות.

תודה פנדוב, אכן אני כרגע על דו גלגלי, אם כי ללא מנוע... במעט שהצצתי ברחוב הרצל ראיתי רק כריות יקרות ומקושקשות. אעשה סיבוב מקיף יותר.

לגבי "הזכות לעצלות" - נראה מעניין בהחלט, אחפש.

ר. פרסקי

פורסם

אם אתה מזדמן לראשון, כל המקומות הללו עפ כריות קרובים זה לזה, לא בכדי היא עיר שינה.

אם תזדקק להכוונה, בשמחה, אם איני מנמנם.

אגב היעדר חברה ותחזוקה- אין מנוס: כשישבתי במושב של אלפא גיטי הרגשתי שהיא אוהבת אותי באמת, מושב מדהים ומחבק.

אח"כ הבנתי-כשהיחסים מתקלקלים ואין מזגן- זו אהבה חונקת.

שלא לדבר על תחזוקה, אוי התחזוקה- כבר עדיף חברה.

הדברים אמורים בגרסת ה2000 שאינה מחזירה אהבה, למרות היותה קלילה וקל להתאהב בה.

גרסת ה3200, לעומת זאת, נדירה יותר, צריך לחפש וגם היא דורשת תחזוקה אוהבת, אך היא גם מחזירה אהבה.

מבחוץ הן די דומות, אך בפועל שונות.

כך גם בתחומים אחרים, כדאי לחפש ולהשקיע בנדירות.

בינתיים כריות זה סבבה, גם יש כאן שורה אחת ללא תחליף

פורסם

שלילת רישיון ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
או! זה מעניין.

אולי תספר לנו למה...

:lol:

כי לא למדתי מיאשה.

הנה, מבסוט?

ר. פרסקי

• תוכן חדש...