Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה- למה אין ABS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן עזרתי לחבר שלי לקנות רכב, ואחד המועמדות היו סיאט קורדובה 2002. אני חייב להגיד שהופתעתי מאוד לגלות שלרכב אין ABS למרות שיש נורת ABS(מקרה שחוזר גם בסיאט קורדובה 1994 שיש לחבר אחר)

השאלה היא למה לא לשים ברכב 2002 התקן בטיחותי בסיסי כזה?

מילא מחברות שבכוונה מורידות אבזור בהתאם לדרישה של היבואן(יונדאי גטס למשל) , אבל מחברה שדוגלת בבטיחות כמו פולקסווגן? נשמע לי מעט תמוה.

יש למישהו הסבר לעניין?

פורסם

לא יכול ליהיות. זה תקן חובה אם אני לא טועה מאמצע שנות ה90 או תחילת ה2000.

יכול ליהיות שנהרסה ולא תיקנו זה יותר בטטוח.

פורסם

איך אתה מסביר שלגטס glf גם אין? לפיאט דובלו גם אין?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא יכול ליהיות. זה תקן חובה אם אני לא טועה מאמצע שנות ה90 או תחילת ה2000.

לא נכון.

בארץ ABS הפך לציוד חובה רק בשנת 2010.

בתחילת שנות ה 2000 הרבה דגמים הגעיו ללא ABS. בחלק מהדגמים ABS הייתה תוספת ברמות איבזור יותר גבוהות.

מילא מחברות שבכוונה מורידות אבזור בהתאם לדרישה של היבואן(יונדאי גטס למשל)

חברות לא מורידות איבזור בהתאם לדרישה של היבואן, אלא מספקות דגם במפרט שהיבואן מזמין.

תאמין לי שהמפרט של יונדאי גטס GLF שהגיעה לארץ רחוק מאוד מלהיות המפרט הבסיסי של הדגם.

בחו"ל במדינות מסויימות אפשר היה לרכוש גטס ללא חלונות חשמל גם מקדימה, ללא נעילה מרכזית, ללא הגה כוח, וללא מזגן. וכמובן גם ללא שעון סל"ד.

פורסם

בסיאט קורדובה שנת 2002 גם בגרסה הכי זולה יש ABS בודאות. אם לא עובדת לו המערכת כנראה שישנה תקלה.

פורסם

לכל אלו שעוסקים בספקולציות או סתם בניחושים, אציין כי רק החל משנת הדגם 2002 סיאט קורדובה שווקה בארץ עם ABC,

אך לזקנים שבנינו אזכיר כי דאז, רכבים משנת 2001 (שהיו, כאמור ללא ABC) יכלו להימכר בהתקיים תנאים מסוימים

גם כדגם 2002, וכול'... היום הדבר כבר אינו אפשרי כי תנאי החוק שונו.

מצ"ב כלל פרטי דגמי סיאט קורדובה לדורותיהם: http://pricelist.yad2.co.il/search.php?=1&CarType=1&Manufactur=44&CarModel=4786&Year=All&=%D7%A7%D7%95%D7%93+%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93+%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94&=0

פורסם

חברות לא מורידות איבזור בהתאם לדרישה של היבואן, אלא מספקות דגם במפרט שהיבואן מזמין.

תאמין לי שהמפרט של יונדאי גטס GLF שהגיעה לארץ רחוק מאוד מלהיות המפרט הבסיסי של הדגם.

בחו"ל במדינות מסויימות אפשר היה לרכוש גטס ללא חלונות חשמל גם מקדימה, ללא נעילה מרכזית, ללא הגה כוח, וללא מזגן. וכמובן גם ללא שעון סל"ד.

מסכים איתך.

ישנן 3 מדרגות גימור מרכזיות.

גימור L , הקרוי standad

גימור GL , המוכר גם כ GLF , GLI , GLX ,

גימור GLS - הגבוה ביותר.

גימור L הינו הנמוך ביותר וכפי שציינת, רכב מכני לחלוטין ללא טיפת אלקטרוניקה 8)

attachment.php?attachmentid=331762&stc=1&d=1364712428

getz.JPG

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...