Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אציין שהרכב מיועד לינסוע בשבילי קק"ל כי הוא מיועד למנהל אזור בקרן קימת

החלפנו ב6 שנים האחרונות שני אנטרים הראשון 2007 שהיה מצוין והשני 2010 שגם היה מצוין לצרכים שלו .

רוצה לשנות לגיפ/גיפון בידיעה שיכולת השטח תירד משמעותית מהאנטר שבאמת טוב בשטח .

לא מחפש רכב לעבירות אבל רצוי "שיהיה כמה דרגות מעל מכונית מנהלים בשטח "

עדיין לא הוצאו אופציות מהליסינג אך סביר להניח שהמחיר יהיה מקביל למחיר של האנטר4X4 שעומד בערך על 200 אלף

דרישות

1.לא טנדר

2. לא מחפש רכב לפתיחות אבל שירד מ0-100 ב10 שניות {דרישה לא ממש חשובה אבל עדיפה }

3. איבזור זה נחמד האנטר לא היה מאובזר אז כך שגם מעט איבזור יהיה שינוי לטובה

4. שיצליח לעבור שבילים של קרן קימת ועדיף יכולות שטח אך לא חובה

5. אחת מהסיבות לרצון להחלפה היא שהאנטר משדר רכב עבודה ומחפשים מהשו שונה .

כמובן שחשוב בטיחות ונוחות נסיעה כי הרכב מיועד לינסוע מעל 50 אלף בשנה שזה אומר שהוא מבלה הרבה באוטו

חשוב לציין שהרכב יהיה רכב חברה לכן תיקונים ,צריכת דלק,ירידת מחירון וכל השיקולים האחרים שיש בקנית רכב פרטי לא קימים . ממש התלהבנו מהפורד אדג {למרות שמבחינת שטח הוא לא מהשו } אבל הוא יקר מהתקציב לצערנו

תודה רבה לעוזרים

פורסם

יש את הפורד קוגה החדש שמתאים לתקציב וגם מגיע עם הנעה כפולה.

סובארו פורסטר, טויוטה ראב4 והונדה CRV יקרים מדי לטעמי ולא ממש מצטיינים בסעיף תמורה למחיר.

אני מציע לבדוק את יונדאי IX35, רצוי בדיזל החזק יותר וגם את מאזדה CX5 בדגם ההנעה הכפולה.

בהצלחה, שבת שלום וחג שמח.

פורסם

בדקו את סובארו XV החדש. יש לו עבירות טובה יותר מהעבירות של CX-5/ראב4/CRV ושות', מחיר די אטרקטיבי והוא זמין גם בחלק מחברות הליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש את הפורד קוגה החדש שמתאים לתקציב וגם מגיע עם הנעה כפולה.

סובארו פורסטר, טויוטה ראב4 והונדה CRV יקרים מדי לטעמי ולא ממש מצטיינים בסעיף תמורה למחיר.

אני מציע לבדוק את יונדאי IX35, רצוי בדיזל החזק יותר וגם את מאזדה CX5 בדגם ההנעה הכפולה.

בהצלחה, שבת שלום וחג שמח.

הבעיה היא שרוב המכוניות במחיר הזה לא באמת ישרדו שטח יום יומי במשך שלוש שנים .ניראה כאילו הן מתאימות ומיועדות לכאלו שנוסעים פעם בכמה חודשים לשטח.המאזדה קורצת יותר מהקוגה אבל עדין שתיהן ניראות לי רכב פוזה למדרכות בתלאביב . מישומע הטויוטה ראב4 והפורסטר ניראים לי יותר "קרביים". תודה וחג שמח:-D

בדקו את סובארו XV החדש. יש לו עבירות טובה יותר מהעבירות של CX-5/ראב4/CRV ושות', מחיר די אטרקטיבי והוא זמין גם בחלק מחברות הליסינג.
העיצוב שלו לא ממש מדבר עלינו אבל שווה בדיקה תודה
פורסם

בדוק את המיצובישי אאוטלנדר החדש, העיצוב שלו סולידי ולא מתבלט ולדעתי גם מתאים לרוח קק״ל, הוא מרווח מאד ויש בו אפשרות ייחודית לשבעה מקומות, גירסת ההנעה לכל הגלגלים מציגה עבירות סבירה בשטח ולא מדובר רק בגימיק וכן הוא החסכוני בקטגורייה וחסכוני בכלל גם יחסית לרכבים משפחתיים, למרות שזה לא משנה לך, זה תואם את התדמית הירוקה של קק״ל :wink:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בדוק את המיצובישי אאוטלנדר החדש, העיצוב שלו סולידי ולא מתבלט ולדעתי גם מתאים לרוח קק״ל, הוא מרווח מאד ויש בו אפשרות ייחודית לשבעה מקומות, גירסת ההנעה לכל הגלגלים מציגה עבירות סבירה בשטח ולא מדובר רק בגימיק וכן הוא החסכוני בקטגורייה וחסכוני בכלל גם יחסית לרכבים משפחתיים, למרות שזה לא משנה לך, זה תואם את התדמית הירוקה של קק״ל :wink:

אופציה מעניינת וגם הוא דומה לאנטר בעיצוב פנימי שזה נחמד ,העיצוב שלו לטעמי לא יפה אבל הקודם היה יותר יפה . מתאים לרוח קקל ?? מה זה אומר ? וזה שיש דלק חינם לא אומר שחייב רכב ששותה פשוט אצלנו זה לא שיקול למרות שנחמד לדעת שהוא חסכוני .. תודה

פורסם

בקילומטרג' הזה רצוי דיזל.

כדאי לבדוק יטי דיזל עם הנעה כפולה או סאנגיונג קורנדו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני גם מליץ לחפש יותר בכיוון מנוע דיזל.

אם זה שווה משהו וניתן להשליך על עמידות הפורסטר, עבדתי בעבר ברשות ממשלתית מסויימת שהחזיקה מלאי גדול של רכבי 4X4. סובארו סטיישן 4X4 דאז היה רכב מנהלי מרחבים ואלה נסעו ונסעו עשרות אלפי ק"מ יום-יום בשטחים קשים למדי ואח"כ עוד שימשו כמה וכמה "דורות" של עובדים בדרג זוטר יותר, עד שנמכרו עם משהו קרוב לחצי מיליון ק"מ, רובם במצב נסיעה.

פורסם
בקילומטרג' הזה רצוי דיזל.

כדאי לבדוק יטי דיזל עם הנעה כפולה או סאנגיונג קורנדו.

למה עדיף דיזל?? כי הוצאות של דלק ובלאי לא ממש מענינות אותנו בגלל שזה רכב חברה דלקן .היטי לפי דעתי ירידת רמה יחסית לאנטר אבל יש ביקורות טובות אליו שווה לבדוק למרות שעדין הוא ניראה פשוט בכמה רמות מהמתחרים והוא גם בתחתית התקציב וחבל לא לנצל עד הסוף את ההטבה

אני גם מליץ לחפש יותר בכיוון מנוע דיזל.

אם זה שווה משהו וניתן להשליך על עמידות הפורסטר, עבדתי בעבר ברשות ממשלתית מסויימת שהחזיקה מלאי גדול של רכבי 4X4. סובארו סטיישן 4X4 דאז היה רכב מנהלי מרחבים ואלה נסעו ונסעו עשרות אלפי ק"מ יום-יום בשטחים קשים למדי ואח"כ עוד שימשו כמה וכמה "דורות" של עובדים בדרג זוטר יותר, עד שנמכרו עם משהו קרוב לחצי מיליון ק"מ, רובם במצב נסיעה.

נבדוק עליו תודה

פורסם

מצטרף להמלצה על הXV בדגם המאובזר יותר

המינוס העיקרי ברכב הזה לדעתי, הרבה יותר מאשר העיצוב שלו (שאני דווקא מסמפט מאוד) זה גודל תא המטען, לפחות בעיני תא המטען בפני עצמו נראה מאכזב ביחס לגודל הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...