Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

המכסה של המיכל דלק המתכת עצמה נשבר כשפתחתי את הקפיץ מתוך הרכב (כנראה התעקם לכיוון ההפוך), ראיתי שיש 2 ברזלים שנתפסים על הקפיץ ועל מוט ברזל דק, הבנתי שאפשר לרתך את הנ"ל או לחילופין להתקין חדש.

השאלה היא האם ניתן? ראיתי שיש 2 ברגים משושה שתופסים את המתכת הנ"ל.

אין בידי כרגע תמונה להראות את המקרה כיוון שלבנתיים תפסתי עם דבק חזק שלא יעוף...

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אפרופו ריתוך, אין צורך להכביר בין היחס המאוד מסוכן שבין ריתוך לבין דלק או אדי דלק. תשתדל שזו תהיה האופצייה האחרונה ורק אצל בעל מקצוע לאחר שכל אמצעי הזהירות ננקטו. יכול להיגרם כאן פיצוץ.

בבקשה תן את השנה והמודל של הרכב. אולי אפשר למצוא כזה דבר באינטרנט.

אולי תשקול כזה דבר.

http://www.ebay.com/itm/08-11-Mitsubishi-Lancer-Alloy-Fuel-Door-Lid-Gas-Tank-Cap-AB22-/321094721072?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi|Model%3ALancer&hash=item4ac2bc9e30&vxp=mtr

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אפרופו ריתוך, אין צורך להכביר בין היחס המאוד מסוכן שבין ריתוך לבין דלק או אדי דלק. תשתדל שזו תהיה האופצייה האחרונה ורק אצל בעל מקצוע לאחר שכל אמצעי הזהירות ננקטו. יכול להיגרם כאן פיצוץ.

בבקשה תן את השנה והמודל של הרכב. אולי אפשר למצוא כזה דבר באינטרנט.

אולי תשקול כזה דבר.

http://www.ebay.com/itm/08-11-Mitsubishi-Lancer-Alloy-Fuel-Door-Lid-Gas-Tank-Cap-AB22-/321094721072?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi|Model%3ALancer&hash=item4ac2bc9e30&vxp=mtr

היי

המודל של הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר שנת 97.

כמובן שלא ארתך כשהדבר מחובר אל מכסה המנוע - עוד לא השתגעתי :)

יש 2 ברגים שניתן לפרק הבעיה היא שהרכב הוא צבע אדום יין ואם אני אביא מפירוק רוב הסיכויים שהצבעים יהיו מכוערים ולא מתאימים - למרות שמצד שני הרכב גם ככה צריך צביעה חוזרת אז...

50 שקל בפירוקייה? נשמע לי תקין לגמרי

אגב בלינק שהעלית כאן - נראה ממש יפה אבל אצלי זה מרובע - שם זה עגול אז זה לא יתאים לצערי :(

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
רכשתי בפרוקיה מכסה לסופר לנסר.. עלה 50 ש"ח..

איפה קנית? אני מחפש כזה בצבע אדום יין ובחנות המאגר בראשל"צ - אין להם

Opel Adam S 2017

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...