Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

אני מעוניין לקנות מקציף חלב לקפה. הדרישות הן שהוא גם יחמם את החלב וגם יקציף ושיהיה חשמלי. בנוסף שיספיק לשני כוסות קפה.

יש למישהו המלצה על מקציף איכותי ולא יקר שיענה על הדרישות הנ"ל?

פורסם

ההתנסות היחידה שלי עם מקציף חשמלי הייתה עם הone touch של אספרסו קלאב, שני מכשירים זהים בשני בתים שונים. זה נחמד בהתחלה אבל אחרי כמה זמן הוא מתחיל לעשות בעיות ובשלב מסויים הוא מתקלקל ונהיה לא יעיל.

בקיצור - לא לגעת ב*** הזה.

עברתי לטוטוקרמה ידני של ביאלטי ומאז נהנה מכל רגע.

פורסם

מצטרף להמלצה על הטוטוקרמה של ביאלטי. אין ועדיין לא ראיתי משהו חשמלי שמתקרב לפשטות והאיכות של תוצאות ההקצפת החלב שמתקבלות מהטוטוקרמה (יוצא סמיך, עם קצף יציב ובלי טעמי לוואי).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אז למה שלא תרכוש את זה ? :shock:

זה סתם משהו שמצאתי באינטרנט. אני מחפש מכשיר שיש למישהו כאן נסיון איתו והוא יכול להמליץ עליו.

פורסם

מצאת את הגרסה הקודמת. כעת יש אירוצ'ינו 3, עולה 390 ש"ח (לפי אתר נספרסו ישראל). יש לי כזה ומומלץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע מה אתם צריכים את כל החשמליים האלו

יש לי מקציב ידני ל2 כוסות של אקרוסטיל שעולה 48 ₪

שם בו חלב, 2דקות במיקרוגל, כמה שניות אחרי זה יש חלב מוקצף נשטף בקלות ונכנס למדיח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה מתכוון לקפה מוקצף או לקפה.. מוקצף?

אוי..איך אני שונא את הקטע של הSMS...אשכרה לילדים.

יש לנו מנהג... מנהג קצת חולני...כשאנחנו נופלים על לקוח שלא כ"כ מוצא חן בעיננו,אנחנו מציעים לו קפה.יש לנו מכונת אספרסו שווה ואני עושה איתה בזמן האחרון קסמים.בקיצור...בואו נגיד שהאספרסו הזה לא מגיע אל הלקוח כשהוא מכיל "רק" קפה ומים... לפעמים יש שם עוד דברים.

כשזה קורה,אנחנו מזהירים אחד את השני ואומרים "הקפה מוקצף" - יענו - לא לגעת.

לפני איזה חודש היה לנו ביקור מנכ"ל.מנכ"ל קבוצה.שזה די אירוע.

הבוס שלי החליט להריץ עלי דאחקה ולחש לו כנראה משהו באוזן.וכשישבנו לשתות קפה,המנכ"ל שאלאותי,בפנים רציניים לחלוטין "תומר,הקפה שלי לא "מוקצף",נכון?"

לקח לי איזה 5 דקות לנשום מחדש....

• תוכן חדש...