Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקחת את האוטו לבדיקת דיאגנוזה שכוללת בדיקת מנוע, גיר וממיר קטליטי.

האוטו מטופל כמו שצריך, אך לא סוחב, במיוחד עם אנשים ומזגן.

בעליות מפותלות אין על מה לדבר בכלל, פדיחה לנסוע שכתוב על הרכב 1.6.

רוב הנסיעות שלי מסתיימות בקיק דאונים והורדות הילוכים או משיכת טורים מבלי שאני רוצה להתפרע כדי לשמור על קצב זריזי וטוב.

בכל אופן, כמה לדעתכם דבר כזה יעלה לי אך ורק לבדיקה?

בנוסף, הבנתי שבדיקת דיאגנוזה לא נכונה עלולה לפגוע ברכב, זה נכון?

תודה רבה.

פורסם

243 אלף ק"מ.

לא יודע אם זה מצחיק או מעצבן, אבל האם יכול להיות שהמנועים של טויוטה הם כאלו?זריזים\מהירים ואחרי שנים פשוט נהייים עגלות?

האם זה ככה במנועים של רכבים זריזים?.

פורסם

אני בן 20, אינני מטפל באוטו הזה,

מה שכן אני מודע לטיפולים ונראה שהאוטו לא נחסך בכלום.

העניין הוא הסחיבה הבעייתית משהו.

קצת תמוהה לי שכן אני זוכר ויודע שהרכב אמור להיות בעל ביצועים טובים יותר עדיין מהרבה משפחתיות כיום,

בפועל זה ממש לא ככה.

לדעתך דיאגנוזה לכל מה שאמרתי ישחט לי את הכיס?.

פורסם

חשבתי שהטויוטה שלך זה רכב מהיר :lol::lol::lol:

ואין מה לעשות, הרכב מזדקן, הגיל עושה את שלו והביצועים יורדים עם הזמן - זה ידוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היא באמת זריזה, אם היא לא הייתה לא הייתי פותח אשכול כאן על למה הרכב לא סוחב.

גיל מזדקן?עושה את שלו?

אם אני לא מצליח לעמוד בקצב עם קורולה דומה, כנראה שהתשובה שלך קצת שגויה...

אני יודע שרכב מאבד הספק וביצועים עם השנים והק"מ,

מצד שני, עוד לא שמעתי על פגיעה משמעותית באמת.

פורסם

התחיל חלש. נחלש יותר עם הזמן. עוד שנה שנתיים אתה תהיה במינוס כוחות סוס...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חביבי אין לרכב הזה כ"כ הרבה סוסים (מהיום שהוא יצא מהמפעל) הוא אוטומט סוחב את עצמו ועוד אנשים באוטו וגם מזגן ואתה מוסיף בעליה, תוריד הילוך וסע לאט יותר, זה עדיף מאשר האוטו ימות בדרך. הוא זריז כשהוא ריק מנוסעים נוספים מלבד הנהג, הטמפ' שנמדדת היא סביב ה15 מעלות ואתה לא מפעיל מזגן ונוסע בישורת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הייתי בודק 2 דברים:

1.קרומפסיה במנוע.

2.שאין התנגדות כל שהיא בגלגלים, אולי הבלמים תפוסים והם מוסיפים התנגדות. או אולי מייסבים?בכל מקרה הק"מ עלול לשחק כאן תפקיד

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

כאשר הרכב מלא(וגם כאשר הוא לא) תבדוק לחץ אויר בצמיגים ותנפח 4-6 PSI מעל הוראות היצרן-אצלי זה משפר פלאים את התנהגות הרכב והסחיבה.

שים לב שאינך עובר את הלחץ המקסימלי של הצמיג +מירווח ביטחון.

(אצלי זה 40 PSI)

• ספונסר פורום
פורסם
בכל אופן, כמה לדעתכם דבר כזה יעלה לי אך ורק לבדיקה?

בנוסף, הבנתי שבדיקת דיאגנוזה לא נכונה עלולה לפגוע ברכב, זה נכון?

תודה רבה.

כל פעולה לא מקצועית ברכב עלולה לפגוע בו, לא רק דיאגנוסטיקה. שמעתי לא פעם על תדלוק לא נכון שגרם גם הוא לנזקים באלפי שקלים.

בכל מקרה, בדרך כלל במוסך לא נהוג לקחת כסף על דיאגנוסטיקה ממוחשבת במידה ואתה מטפל במוסך באופן קבוע או שאתה מבצע את הבדיקה במסגרת תיקון התקלה. לדעתי אם יש חוסר סחיבה מורגש ברכב אז כדאי להתחיל דווקא מבדיקה מכאנית של המנוע ולא מבדיקה ממוחשבת, כלומר לבדוק את הממיר הקטליטי שעלול להיסתם ולפגוע בביצועים, לבדוק את הדחיסה (קומפרסיה) וכו'.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

ישנה תקלה כנראה באחד החיישנים,אולי לכלוך,אולי מסנן אויר סתום, הרכב אמור להיות זריז ,אפילו זריז מאוד יחסית לכל רכב משפחתי אחר, גם בעליות וגם עם עומס וגם עם מזגן,הוא עדיין צריך להיות זריז ומהיר יחסית לכל משפחתית.

יש לו גיר מעולה ו 250 אלף זה רחוק מלהיות מנוע גמור ברכב הזה.

בהתחשב בעובדות שזה רכב אמין בצורה יוצאת דופן,לא יזיק לו טיפול במוסך מורשה , כבר יבדקו לך הכל,תבקש שיכינו לך אותו לטסט,אל תדווח על בעיה רק טיפול וטסט ותראה מה יהיו התוצאות. בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה לכולם, ומה הכוונה אין לו הרבה סוסים?

יש לו 110 כח סוס והוא צריך להיות זריז יותר ממאזדה לאנטיס, מאזדה 3, שברולט קרוז למיניהם, פוקוסים למיניהם (אלו עם ה110 סוסים ומטה), אני יודע על מה אני מדבר אם זה לא היה נכון לא הייתי מתייחס לזה.

יש לי שאלה, האם יכולה להיות תקלה בגיר?אם קשה לו שיש עומס והוא מוריד הילוכים כדי להאיץ זה לא קשור לגיר?

ואני מאיזור המרכז, יש לי כבר מוסך די אמין שקראתי ושמעתי עליו שאני "נעול" עליו, לגבי זה זו לא הבעיה.

AGENT MAMOS, זה ממש לא ככה, הציניות שלך לא ממש מצחיקה. בזמנו הרכב היה מאוד מהיר לעומת משפחתיות אחרות וזו אחת הסיבות שנקנתה.

אגב, יש למישהו מושג האם לדגם הזה יש כיוון כבל גז?

פורסם

"יש לי שאלה, האם יכולה להיות תקלה בגיר?אם קשה לו שיש עומס והוא מוריד הילוכים כדי להאיץ זה לא קשור לגיר?"

רשמת את זה, האם הרכב ידני או אוטומט?

"יש לו 110 כח סוס והוא צריך להיות זריז יותר....."

היו לו 110 כ"ס

ושוב - בפעם ה19876578, זה שזו טויוטה לא אומר שזה אלוהים, זה רכב, זה מכונה, עם השנים ה110 כ"ס האלה ירדו, והרבה, יש רכבים חדשים בעשור משלך ויש להם פחות, כמו כן שים לב שזה כ"ס במנוע, לא בגלגל, יש הבדל גדול, למרות שאם זה גיר ידני זה אמור להיות עוד סביר.

בכול מקרה, אם הסחיבה השתנתה ביחס למה שהיית רגיל בעבר אז כנס למוסך לבדיקה ותראה מה התוצאות.

וכן גם הטויוטה קורולה האגדית שלך יכולה להתעייף/להתקלקל, בסופו של יום זו מכונה לכול דבר ועניין, אמינה וזריזה יחסית לזמנה זה נכון, אבל עם הגיל הכוח יורד, וזה ידוע, והגיוני.

• תוכן חדש...