Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה אבל אין מצב בעולם שאירוע כזה יתקיים. לא מאמין לשום מילה.

הלוואי שאני טועה.

נו באמת. כולם רק משקרים לך כל הזמן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נחכה ונראה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני ממליץ על אטמי אוזניים, מניסיון.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

בסדר גם לפני כ-3 שנים היה אמור להיות מופע ראווה של רדבול בשד' רוקח, הכל כבר היה סגור מוכן ומתוכנן, וברגע האחרון המשטרה לא אשרה...

בכ"מ אני מקווה שבאמת ייצא לפועל, רק ללכת ברחוב ולשמוע את הצליל הזה באוויר יעביר צמרמורת לכל הנמצאים באזור...

אגב איפה הייתה המסיבה הזאת? פה בארץ? (כלומר המכונית כבר כאן?)

פורסם

יחי ההבדל בין המופע של רד בול שהיה איזה חצי חלטורה ועוד לפני שהחוק המוטורי אושר לעומת מופע בשיתוף הרשויות ופרארי עצמה... לא יהיה פה ביטול בכזאת קלות.

אני אשתדל להיות שם בכל מקרה! :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מסיבת העיתונאים הייתה בירושלים, המכונית הגיעה לאירוע זה בלבד, לא תישאר עד לאירוע האמיתי שייערך בחודש יוני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה נשמע רציני, זה מרגיש רציני, וזה עושה פרפרים בבטן.

יש לי חבר שטוען שפעם בשבוע הוא ממלא לוטו, וזה עושה לו טוב. הוא הולך לישון עם חיוך, כזה ששום פסיכולוג לא יוכל לגרום לכזה חיוך, וזה הרבה יותר זול. אז יאללה, זה נראה אמיתי, ומספיק כבר להיות פסימיים.

ועכשיו לחידון, בכתבה שעשיתי גנבתי משפט מחבר קרוב (לא קשור להוא שמעדיף להמר מאשר להיפגש עם פסיכולוגים). מעניין מי יגלה על איזה משפט אני מדבר ומי החבר.

http://motocarnew.allmag.co.il/page/108853

מבטיח לכם שאחרי שאגלה את התשובה, אתם תצחקו, כי זה כל כך צפוי.

רמז? כנראה האיש הכי מצחיק EVER שהיה כאן. סעמק, זה רמז קל מדי...

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
מרחמת על תושבי ירושלים,

כל נשיא כל VIP כל אירוע סוגרים להם את העיר והם צריכים לנוע בדרכים חלופיות.

ל'

ועל כך נאמר עמא יעמיק עמא

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לאירוע יש עמוד פייסבוק-

https://www.facebook.com/JerusalemFormula?ref=ts&fref=ts

כפי שניתן לראות, פורסם תוואי המסלול וגם הגעתם של מכוניות פרארי 458 צ'אלנג' לאירוע.

יש שמועות שטוענות שקבוצת F1 נוספת תשלח את אחת ממכוניותיה לאירוע (קבוצת מרוסיה?).

גם הקיסר הרומאי אמור לכבד אותנו בנוכחותו-

wwAfRWxEPyc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

_4ba8Gmi4ss דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בארץ נעדרת ספורט מוטורי כמו שלנו (ולא, חוק הספורט המוטורי מעניין לי ת'ביצה, עד שיהיה פה מסלול שבו אני מגיע ורואה מירוץ מסודר של ליגה עם ניקוד ופודיום, או עד שאני יכול לשלם ולהיכנס עם האוטו שלי, מבחינתי אין כאן ספורט מוטורי), אני מנסה לספוג כל טיפה של משהו שאפילו מתקרב לזה. בטח ובטח כשמדובר בפורמולה ועוד עם רכב של פרארי...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש כל מיני חבילות, שלבעלי ישראכארד אפילו יש הנחה, השאלה אם הם שוות את זה, אם ניתן לעמוד ולחוות הכל בחינם, אז למה לשלם 300 שקל?

בנוסף מישהו מכיר איזה בית קפה טוב/מסעדה באזור, עם מרפסת שמשקיפה למסלול? זה יכול להיות פתרון טוב...

פורסם

בהחלט נשמע מרגש לראות משהו מסוג זה מקרוב, נקווה שזה אכן יתקיים.

לא יודע למה דווקא ירושלים, אבל אם הם הצליחו להרכיב מסלול טוב, אז שיהיה בהצלחה ונבוא לצפות. :-D

פורסם
זה נשמע רציני, זה מרגיש רציני, וזה עושה פרפרים בבטן.

יש לי חבר שטוען שפעם בשבוע הוא ממלא לוטו, וזה עושה לו טוב. הוא הולך לישון עם חיוך, כזה ששום פסיכולוג לא יוכל לגרום לכזה חיוך, וזה הרבה יותר זול. אז יאללה, זה נראה אמיתי, ומספיק כבר להיות פסימיים.

ועכשיו לחידון, בכתבה שעשיתי גנבתי משפט מחבר קרוב (לא קשור להוא שמעדיף להמר מאשר להיפגש עם פסיכולוגים). מעניין מי יגלה על איזה משפט אני מדבר ומי החבר.

http://motocarnew.allmag.co.il/page/108853

מבטיח לכם שאחרי שאגלה את התשובה, אתם תצחקו, כי זה כל כך צפוי.

רמז? כנראה האיש הכי מצחיק EVER שהיה כאן. סעמק, זה רמז קל מדי...

:lol:

אין לי מושג! הייתי מהמר על הלזניה והחילבה.

נו תגלה לנו!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...