Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון גלקסי 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה S1 הושק עם 2.1.

אל תשליך מ CM לגבי היכולת של מכשיר להתמודד עם מערכת, מקצצים שם הרבה מאוד דברים, ואל תשכח שסאמסונג גם שמים touchwiz על המערכת בשביל הפונקציונליות הנוספת, מה שלוקח עוד זיכרון.

בכלליות אני רואה שמכשירים עם 1GB RAM יקבלו 4.2.2, מכשירים עם 2 יזכו לשדרוגים ל 5.

אין לזה קשר למספר דורות של מערכת (במיוחד שגוגל השתגעו ומוציאים מערכת חדשה כל פחות משנה)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה S3 עם 1 גיגה זיכרון.

לכן אני די מתפלא על העדכון שהוא יקבל.

גם ככה המכשיר חנוק עם 700 מגה תפוסים מתוך ה 830 וזה לפני התקנה של אפליקציות.

פורסם

-אכן עם 1GB זיכרון, אני קצת מורגל לגרסה האמריקאית, שכוללת 2GB.

אין לך מה להתפלא, אנדרואיד עובדת עם governor של by demand.

בד"כ יש 450-550 מגה תפוסים ב RAM דרך קבע (700? מה לעזאזל הולך אצלך במכשיר?), ברגע שאתה מפעיל אפליקציה כל תהליך שקשור לכל דבר שאינו קרנל המערכת ולא נדרש ע"י המשתמש נכנס ל on hold, ומתפנים לך 200+ מגה ברגע אחד.

אם זה לא היה ככה, אחרי התקנת 6-7 אפליקציות ה S3 היה הופך למכשיר איטי מאין כמוהו.

פורסם

ת'כלס מה שהכי נכון לי הוא הגלקסי 2 כי הוא הכי קטן ודק ויש לי את כל האביזרים עבורו. גירסה 4.1.2 מקורית של פרטנר ששמתי לו לפני שהחזרתי אותו היתה מצד אחד שינוי מרענן ומהירה אבל מצד שני לא ממש יציבה והיו הרבה קריסות של אפליקציות שלא היו בעבר. הבעיה היא שאחרי יותר משנה וחצי איתו יש מן הסתם רצון לחדש והמחליף הטבעי הוא הגלקסי 3.

אם הגלקסי 3 יקבל אנדרואיד 5 (אני מניח שזה יהיה שינוי מהותי) זה נותן הרבה אויר לנשימה מבחינת תוכנה כשברור שהחומרה מעולה ולא אצטרך יותר ממנה. החשש הוא מרגישות יחסית של המכשיר הזה לנפילות (מסך) ושפער של 600 ש"ח ברכישה+ אביזרים (100 ש"ח קייס טוב+ 50 ש"ח מגן מסך SGP) הוא משהו שאני לא יכול להתעלם ממנו.

מה שמושך אותי בנקסוס 4 זה בעיקר המחיר (1500 בארץ דרך קרוב משפחה שיכול להביא, במחירים ההזויים שהוא נמכר בארץ עדיף גלקסי 3)) ועדכוני התוכנה שהוא תמיד יקבל (כל עוד החומרה תתמוך בתוכנה). יש לו הרבה חסרונות עם זיכרון קטן וסוללה לא מצטיינת שלא ניתנת להחלפה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חייב להגיד שחוץ מעניין הסוללה הבינונית משהו של הנקסוס 4, והזיכרון היחסית מועט(אני מסתדר בכיף גם עם 8 גיגה זיכרון), הוא מכשיר האנדרואיד הכי טוב שהיה לי, ובהתחשב בעובדה שהוא הראשון שיקבל את גרסא 5 של אנדרואיד, לדעתי אין מה לחשוב בכלל

פורסם

למה להתקע על המערכות שסמסונג עושה?

למה לא ללכת על מערכות aosp\aokp\cm\paranoid\ubuntu?

היום כבר לא ממש מוגבלים בכלום - חוץ ממערכות ההפעלה של סמסונג

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ממש לא,אלה היו השמועות.

ה-S4 ישווק בעוד קצת יותר מחודש, עם אנדרואיד 4.2.2, בהמשך כשיהיה 5, הוא כמובן יקבל עדכון.

רק לא הבנתי מה מפריע לך בזה.

פורסם

היום כבר לא ממש מוגבלים בכלום - חוץ ממערכות ההפעלה של סמסונג

סאמסונג לא עושה מערכת, סאמסונג עושה ממשק מותאם (תקרא לזה לאנצ'ר, תקרא לזה קאסטומייז...)

touchwiz מכילה ים של פונקציונליות נוספת שלא תקבל בונילה, AOKP/CM ושאר חברים. אבל זה טרנדי לשנוא אותה כי בגרסאות שלפני ה nature UX היא הייתה לא משהו. כיום הרבה אנשים יגידו לך "זה רע" בלי יכולת להסביר למה. וזה למרות שכרגע מדובר באחד הממשקים המוצלחים ביותר לאנדרואיד, אם לא המוצלח שבהם. עקפו את ה sense של HTC בסביבות כבר עם השקת ה S3 עם ICS.

davemustaine87- אני חייב לשאול, איך אתה מסתדר עם 8GB? (או לצורך העניין- גם 16)

אני לא מאלו שחייבים 50 אלף פריטי מדיה בכל מקום, אבל ג'יגה וחצי של שירים, ג'יגה של תמונות, 2 משחקים כבדים ועוד 3 קלים יותר- והכל נגמר. זה עוד ללפני ששמנו פרק או 2 של הסדרה החביבה עלינו על המכשיר.

זה מרגיש לי קצת כמו פספוס. אני מבין שבארה"ב יש LTE עם קצב ממשי של 20mbps (תיאורטי 100) ככה שכל וידאו עובר בסטרים ואת כל המדיה אפשר לשמור בדרופבוקס- אבל כמישהו שגר בישראל עם אינטרנט סלולרי "4mbps אם הכוכבים הסתדרו בשורה ויש לך מזל", איך אתה מסתדר עם זה?

פורסם

די פשוט, משחקים אני לא משחק, מוזיקה אני עדיין שומע בנגן(לצערי המכשירים שהיו לי, למרות שלא ניסיתי מכשירי HTC עם ביטס, עדיין לא מגיעים לרמת סאונד של ה-COWON שלי), וסדרות אני לא רואה.

לתמונות, 5.6 ג'יגה זה מספיק לי די והותר.

פורסם

סמסונג כן עושה מערכות, מערכות סגורות אפילו.

הדרייברים של המצלמה\מעבד\GPU וכו' צריכים להיות מפותחים בנפרד ע"י מפתחים של ה AOSP.

רומים מבוססי סמסונג תמיד יהיו עם 100% תאימות לחומרה,

רומים מבוססי AOSP קצת פחות, אבל יעבדו טוב יותר.

זו הייתה הכוונה שלי.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כי כולן עובדות במקרה הטוב יום בלי לקרוס.

בנוגע לטאצ'וויז - אם תתקין לאונצ'ר אחר, בקושי תראה את הטאצ'וויז, אם הוא כל כך מפריע לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סמסונג כן עושה מערכות, מערכות סגורות אפילו.

הדרייברים של המצלמה\מעבד\GPU וכו' צריכים להיות מפותחים בנפרד ע"י מפתחים של ה AOSP.

רומים מבוססי סמסונג תמיד יהיו עם 100% תאימות לחומרה,

רומים מבוססי AOSP קצת פחות, אבל יעבדו טוב יותר.

זו הייתה הכוונה שלי.

המערכות שסאמסונג עושה (בין אם BADA, טיזן, או כל הקטנות למכשירים ה "טיפשים") לא רלוונטיות לאנדרואיד.

יש מין חיות כלאיים של AOSP עם דרייברים חלקיים של סאמסונג, אבל כמו שאמרו פה, זה בחיים לא מתקרב לאותה רמת יציבות.

מה שמצחיק זה שהמון אנשים רצים להתקין CM ושאר ירקות כי "הטאצ'וויז זה חרא", לפני שהם ניסו אותו יום.

פורסם

אני עם גלקסי 2 ועובד עם CM10.1

וה UPTIME שלי כרגע הוא מעל 300 שעות ללא תקלות

אז לא יודע מה הבעיות יציבות שיש לי

לא התלהבתי מה"איכות" של המכשיר עם הסמסונג.

לא היה הכי עובד

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כי בדיוק כמו עם שיפורי מכוניות, אף סדנת שיפורים לא תשתווה למחלקת פיתוח של היצרן.

וליצרן, מצידו, כדי ליצור מוצר שניתן למכור, צריך ליצור פשרה בין חיסרונות של AOSP, לבין חיי סוללה סבירים, לבין ביצועים, לבין יציבות, לבין פיצ'רים חדשים שצריך להוסיף כדי למשוך לקוחות, אחרת יברחו למתחרים. בדיוק כמו שמכונית היא אוסף של פשרות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...